Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen oha bence de 😏 tek ücretsiz onlar yapıyormuş da . Sanki keyfimizden gidiyoruz . Bir gün çok param olursa asla bunların ağızlarının kokusunu çekmeyecegim
Bende geçenlerde koltukaltım ağrıyordu gittik göğüs için ultrason istedi doktor tee 3 ay sonraya verdiler. Sözde erken teşhis deniliyor. Böyle nasıl erken teşhis olcaksa. İnsanı özele mecbur bırakıyorlar valla

Bende geçenlerde koltukaltım ağrıyordu gittik göğüs için ultrason istedi doktor tee 3 ay sonraya verdiler. Sözde erken teşhis deniliyor. Böyle nasıl erken teşhis olcaksa. İnsanı özele mecbur bırakıyorlar valla
Oha ya . Zaten paramiz olsa harbiden devlete gitmeyeceğim ama işte . Erken teşhis olsa bile 3 ay çok fazla ya . :skandal::skandal:

Oha ya . Zaten paramiz olsa harbiden devlete gitmeyeceğim ama işte . Erken teşhis olsa bile 3 ay çok fazla ya . :skandal::skandal:
Diyorum ya sözde erken teşhis diyorlar 3 ay fazla zaten canım tabi canım böyle yaptıkları sürecte nasıl erken teşhis olcak

Kuzumm Allah kavuştursun 🥰
Nasıl alıştın mı neler yapıyorsun
Alıştım şükür ya hiçbi şey yaptığım yok hayatı beklemeye aldım gün sayıyorum canım 😂
Sen neler yapıyorsun canım ailenlemi kalıyorsun evindemi ☺️
Annemlerde kalıyorum ama kendi evim annemlerin evinin karşısında pencereden evimi görebiliyorum arada evimde vakit geçiyorum git gel takılıyorum kuzum ☺️ 24 Temmuzda bomba gibi dönücem inşallah 😂

Alıştım şükür ya hiçbi şey yaptığım yok hayatı beklemeye aldım gün sayıyorum canım 😂

Annemlerde kalıyorum ama kendi evim annemlerin evinin karşısında pencereden evimi görebiliyorum arada evimde vakit geçiyorum git gel takılıyorum kuzum ☺️ 24 Temmuzda bomba gibi dönücem inşallah 😂
Ah ne güzel eski günlerdeki gibi bekar gibisin şuan annende 🤣
4gözle bekliyoruz bebişi alda gel 🤩🤩

Canım naptın gittinmi doktora nasıl geçti
Gittim kuzu -40 kg gitmiş 72 kgmım şuan küsüratıda var tabi ☺️ Kolestrol tüp mide ameliyatı olanlarda ilk 1 sene içinde olabiliyormuş sonra düzeliyormuş düzelmezse ilaca başlattıcakmış bide b vitaminim düşük çıktı onla ilgili ilaç verdi

İstiyorum tabiki kuzum.. son olarak aşılamaya anlaştılar, dün aşılama oldum.
Ama hiç dinlenemedim maalesef dedem vefat etti ona koşturuyorum öyle tutmicak dşye korkuyorum yine.. hayırlısı inşallah 😞🙏
Başın sağolsun kuzum. Rabbim mekanını cennet eylesin🤲🏼
Onu düşünme canım. Emin ol böyle zamaanlarda tutunurlar 🤗

Gittim kuzu -40 kg gitmiş 72 kgmım şuan küsüratıda var tabi ☺️ Kolestrol tüp mide ameliyatı olanlarda ilk 1 sene içinde olabiliyormuş sonra düzeliyormuş düzelmezse ilaca başlattıcakmış bide b vitaminim düşük çıktı onla ilgili ilaç verdi
Maşallah sana kuzum çok güzel verdin😍
Bebek için ne dedi onuda sorucaktın 😊

Sordum düşün düşün ama yapma dedi sağlık için sorun yok ama kilo alcaksın dedi ve bu kilo verimi zor olcak dedi
Düzenli beslenme sağlarsan almayabilirsin bile canım. Hamileyken sağlıklı beslenirken. Bu ara bir kaç kişiyi görüyorum hiç kilo almadanndoğum yapıyor ☺️

Ne bilim korkuyorum ☺️ Bebekte çok istiyorum
Ah canım ya hayırlu zamanda gelsinler inşallah. Benimde 15. Günüm hala regl gelmedi dün negatifti testin. Ama 10. Güne kadar progestan kullandım. Ondan sanırım gelmedi daha

Ah canım ya hayırlu zamanda gelsinler inşallah. Benimde 15. Günüm hala regl gelmedi dün negatifti testin. Ama 10. Güne kadar progestan kullandım. Ondan sanırım gelmedi daha
Olabilir rahim duvarını kalınlaştırıyor ya o ondan
Bi arkadaşım var aynı zaman evlendik bebeği onunda olmuyordu şimdi hamiş hiç umaddığı saldığı anda oldu

X