Bende doğum günümde o mutluluğu yaşamak istiyorumİnşallah o güzel haberi verirsinnnn
Canım direk o aya bırakmasan 3 ay önceden başlasan acaba nasıl olurBende doğum günümde o mutluluğu yaşamak istiyorum
Bu şubat bizim olur inşallah yaOlucak inşallah canım da valla ya bak 3. Şubat geliyor 3 şubattır eşime doğum günü hediyesi vermeye uğraşıyorum ama nerde
Aa doktoramı gidiyorsun canımBu şubat bizim olur inşallah yaSaat 4ü iple çekiyorum bakalım doktor bana ne diyecek
Evet kuzum aşılama için görüşücem bakalımAa doktoramı gidiyorsun canım
Ay ne yaptın görüştünmü canımEvet kuzum aşılama için görüşücem bakalım
Evet doktoru hiç sevmedim, klomen vericem diye tutturdu aşılama yapmaya da niyetsiz. Vazgeçtim sadece verdiğim muayne parası boşa gitmesin diye takip yaptırıcam o kadar nasip değilmiş klomeni de şeker niyetine içerim artık çünkü işe yaramıyoAy ne yaptın görüştünmü canım
Hiç belli olmaz canım ama klomen yerine femera isteseydin keşke o daha kaliteli bir ilaç ya. Ama olsun biryerden başladın sonuç olarak hiç ummadığında nasip olurEvet doktoru hiç sevmedim, klomen vericem diye tutturdu aşılama yapmaya da niyetsiz. Vazgeçtim sadece verdiğim muayne parası boşa gitmesin diye takip yaptırıcam o kadar nasip değilmiş klomeni de şeker niyetine içerim artık çünkü işe yaramıyoAdam yıllardır devlette çalışmış. Kendine özel tedavi fikri de yok yaptığı tedaviye inancıda. Tahlil istedi tekrar o iyi oldu ne durumdayım bakıcam ve bi de çatlatma iğnesiyle de olsa hamilelik hormonu alıcam o da iyi
Ben istesem de vericek gibi değil kuzum ya nerde garip tip var buluyorum. Adam şey dedi "olumlu konuşmak istemiyorum umutlanıyolar sonra olmayınca üzülüyolar" bu cümle beni çok üzdü. Bildiğin ilgilenmek istemedi yani. Hamilelere bakmak isteyen bunlarla uğraşmak istemeyen bi doktora denk geldim muayene parası da vermiş bulundum şimdi başka doktor bakamıyorum son kurşun boşa gittiHiç belli olmaz canım ama klomen yerine femera isteseydin keşke o daha kaliteli bir ilaç ya. Ama olsun biryerden başladın sonuç olarak hiç ummadığında nasip olur
Gelirmi gelir canım hiç belli olmaz yaBen istesem de vericek gibi değil kuzum ya nerde garip tip var buluyorum. Adam şey dedi "olumlu konuşmak istemiyorum umutlanıyolar sonra olmayınca üzülüyolar" bu cümle beni çok üzdü. Bildiğin ilgilenmek istemedi yani. Hamilelere bakmak isteyen bunlarla uğraşmak istemeyen bi doktora denk geldim muayene parası da vermiş bulundum şimdi başka doktor bakamıyorum son kurşun boşa gittiUmmadığım yerden gelir mi sanmam Allah büyük orası ayrı tabi teşekkür ederim güzel dileklerin için
Düzeldi canım sebepsiz olmamaya başladı artık terfi ettikGelirmi gelir canım hiç belli olmaz yaeşinin değerleri düzelmişmiydi
Tüm sorunlar ortadan kalkmış artık az kldı gelmesine benceDüzeldi canım sebepsiz olmamaya başladı artık terfi ettik
Bardağın dolu tarafından bakıyosunTüm sorunlar ortadan kalkmış artık az kldı gelmesine bencebende gittiğim doktor eşimin test vermesini istedi bakalım şu haftayı geçirelim vercek
Öyle bakmasak nasıl geçer bu hayat sevciğimBardağın dolu tarafından bakıyosunEşin daha önce test verdi mi kuzum ilk defa mı verecek? Gerçi zaten kaç defa tuttu sizin ama dna hasarı gibi şeylerden de bahsediyorlar. Aslında minnacık öyle bişey çıksa ve bu açıklanamayan düşüklerin çözümü hemencik bulunsa sağlıkla gelse bu ay bebiş ne güzel olur
Evet perhizden sonra veriliyor bebeğim hayırlı sonuçlar almanızı isterim inşallahÖyle bakmasak nasıl geçer bu hayat sevciğim
Daha önce hiç vermedi canım hiçbir doktor istemedi zaten oluşuyor diye. Son gittiğimiz doktor istedi. Yaplması gereken bütün testler yapılmış hiçbirinde sorun yok birde sperm testi verin fonksiyon bozukluğu falan olabilirse belki oda sebep olur dedi.
İşte onun içinde 3 gün ilişki önerilmiyormuş. Bu haftada yumurtlaman olur dedi doktor inşallaj. Bu haftayı değerlerelimde sonra vercek oda
Femerayamı döndün cNımEvet perhizden sonra veriliyor bebeğim hayırlı sonuçlar almanızı isterim inşallahFemerayıı kaptım ben deee
Evet çok mantıklı pik olmazsa perhiz de olmuş oluyor güzel düşünmüşsünFemerayamı döndün cNım
Şimdi ben ovü takibi yapıyorum ya canım. Bugünki testim böyle cumartesine kadar pik olmadığı sürece değerlendirme yapmıcam olmazsa cumartesi versin diye düşündüm sence mantıklımıEki Görüntüle 2986912
Bakalım neler bekliyor bizi. Daha neler yapıcaz iyice sıkıldım artık herşeyden.Evet çok mantıklı pik olmazsa perhiz de olmuş oluyor güzel düşünmüşsün
Evet canım doktordan hiç memnun kalmadım bu konuda hiç tecrübesi bile yokmuş. Femarayı bilmiyor adam çünkü devletten emekli orda da bi prosedür geliyor bunlara klomen verip geçiyorlar herkese. Tecrübeli diye düşündüm ama bunu düşünemedim. Neyse ısrarla femera istedim verdiBakalım neler bekliyor bizi. Daha neler yapıcaz iyice sıkıldım artık herşeyden.
Sen femeramı kullanmaua başladıncanım
Yok artık femerayı bilmeyen kadın doğum doktoru. 5 gün kullan canım sabah akşam. 5 günden gazla kullanılmıyor femera vesile olsun inşallahEvet canım doktordan hiç memnun kalmadım bu konuda hiç tecrübesi bile yokmuş. Femarayı bilmiyor adam çünkü devletten emekli orda da bi prosedür geliyor bunlara klomen verip geçiyorlar herkese. Tecrübeli diye düşündüm ama bunu düşünemedim. Neyse ısrarla femera istedim verdiKlomen beni hiç etkilemedi femera denemek istiyordum artık Allah'a emanet