Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dene kuzum inşallah çok olumlu sonuçlar alırsın bazen benimde demeyesin geliyor 79 kgmım şuan ama
Aslında kilon güzel canım denesen olur gibi bi his geldi bana ama tabi bilmiyorum durumları farklı herkesin ☺️
Ameliyattam dolayı o zamanmı müsade edildi yoksa senöi öyle istiyorsun canım
Canım ya sen doktora gittin mi ne yapacaksın bu ay bi haraket var mı 😂

Aslında kilon güzel canım denesen olur gibi bi his geldi bana ama tabi bilmiyorum durumları farklı herkesin ☺️

Doktora gittim canım. Doktor bir sorun yok denemeye devam birgün olcak dedi. Bende deneyerek o günü bekliyorum 🤣🤣🤣

Akışına bıraktım diyosun 😂 Adet döngün düzene girdi mi kuzucum
Hiç kestiremiyorum canım 2 ay güzel geldi ama bu ay ve sonrası nasıl olucak bakalım. Cumartesi gittim doktora gelişen yumurta varmı diye sordum varmış. Haftaya çatlar dedi. Ovü yapmaya başladım bugün bakalım 😬 aynen akışına bıraktım artık düşünmücem ya 😂😂 yani inşallah🤪🤪

Hiç kestiremiyorum canım 2 ay güzel geldi ama bu ay ve sonrası nasıl olucak bakalım. Cumartesi gittim doktora gelişen yumurta varmı diye sordum varmış. Haftaya çatlar dedi. Ovü yapmaya başladım bugün bakalım 😬 aynen akışına bıraktım artık düşünmücem ya 😂😂 yani inşallah🤪🤪
En güzeli düşünmemek diyodum ama düşünmemekten sıkıldım çabalamaya geri dönücem ben de bu ay inşallah 😂

Ameliyattam dolayı o zamanmı müsade edildi yoksa senöi öyle istiyorsun canım
Hem ameliyattan sebep bebeğim hemde bende o zamanlar düşünüyorum temmuzda denicem olursa doğum günüme sürpriz olsun istiyorum 😂

daha var fazlalığım kuzum o yüzden şey yapamıyorum bak ünstgramdan sana resim atim

Hem ameliyattan sebep bebeğim hemde bende o zamanlar düşünüyorum temmuzda denicem olursa doğum günüme sürpriz olsun istiyorum 😂

daha var fazlalığım kuzum o yüzden şey yapamıyorum bak ünstgramdan sana resim atim
Ay inşallah canım instediğin anda hemencik olur 😍😍

Bizlere çabalamadan ekmek yok malesef canım 😂
Aman o ekmek olsun da biz çabalamaya gönüllüyüz artık 😂

Gördüm canım gayet iyisin :nazar:

Aman o ekmek olsun da biz çabalamaya gönüllüyüz artık 😂

Gördüm canım gayet iyisin :nazar:
Olucak inşallah canım da valla ya bak 3. Şubat geliyor 3 şubattır eşime doğum günü hediyesi vermeye uğraşıyorum ama nerde 😂😂😂

X