Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ha bu arada doktor zayıflığından kaynaklananilir pkos dedi 5 kilo alsan adetin düzene girebilir dedi.
DEDİM DOKTOR YOK ALAMİYORUMMMMM imkani yok yediğim nere gidiyor bilmiyorum yıllardırda böyleyim kilom hiç oynamıyor Ozaman aşılamaya devam dedi

Canım aşılama ile ilgili benim bir bilgim yok. Rabbim yolunu kolaylaştırsın güzelliklere çıkarsın inşallah
Adetin ile ilgili tarlusal almayı düşünürmüsün. En azından adet gelir tedavine başlarsın

Ay allahım zayıflıkta sorun demekki bu pcosta. Canım gece yatmadan bebe bisküvili mamalar yesen. İçine bal ceviz bilmemne bebebisküvisi falan iyi kilo aldırıyo

Bende şişmanlıktan okuluyum gerçi şuan ne durumda bilmiyorum ama kilodan olmuyor dediler bebek

Kuzum bilmiyorum doktor hiç öyle ilaçlar yazmadı bende o tavsiye etmediği sürece başka ilaçlar kullanmaktan korkuyorum acıkcası benim kullandığımda vücüt alışkanlık ettikce faydasını görmemeye başladım adetim sökülmüyordu..
3 hafta önce kahverengi akıntım gelmişti yaklaşık 4-5 gün sürdü sökülmedi şuanda aynı şekilde 2 gündür kahverengi akıntı var sökülmüyor

O kahverengi dediğimiz adettir canım belki bunu foktora söylüyormusum bizim pko olduğundan olabilir kahverengi şekilde de

Ay resmen bildirimi görmemişim bende bu kız neden yazmadı diye geldim buraya
Naptın canım
1 yumurta var kuzucum olgunlaşmış yarın iğne vurucam psikolojim berbat halde hamile olduğunu bilmediğim, hatta onlar da bizle bir evli çocukları olmuyo diye düşündüğüm kızın doğurduğunu öğrendim. Hayatımda böyle şok geçirmemiştim hamile deseler koymaz doğurdu diyince o 9 aya yandım kendimi kandırmışım salak gibi

Oy oyy dünyada tek başımıza kaldık gibi geliyor bazen değilmi ama inşallah bizimde o günler gelicek canım
İnşallah güzelce döllenir o yumoşta

Çok şükür bugün yumurtlamayı gördüm hayırlısı bakalım kızlar inşallah güzel sonuçlanır tavsiyesi olan varmı

Eklentiler

• 3C140972-DE61-4EB8-9C06-C02F6E9D60FA.jpeg
    79,5 KB · Görüntüleme: 23
  • 5E63D4E4-E354-48D9-A966-F66E3B92B0F6.jpeg
    109,4 KB · Görüntüleme: 26
Oy oyy dünyada tek başımıza kaldık gibi geliyor bazen değilmi ama inşallah bizimde o günler gelicek canım
İnşallah güzelce döllenir o yumoşta
İnşallah balım ya doktor kapısında beklerken hamileleri izlemek çok koyuyo artık
Çok şükür bugün yumurtlamayı gördüm hayırlısı bakalım kızlar inşallah güzel sonuçlanır tavsiyesi olan varmı
Canım eşine 1 saat önce türk kahvesi içir fayda ettiğini söylüyorlar

İnşallah balım ya doktor kapısında beklerken hamileleri izlemek çok koyuyo artık

O iişte en üzücülerden biri. Ben giderken birde muayene olan hastaların bebeklerin kalp atış sesleri dışarıya gelirdi. Nasıl üzülüyordum

Silikleşene kadar yap testi canım. Eğer sperm sorunu yoksa. Bugün değerlendir silikleşene dek. Silik olduktan sonrada 2 gün daha değerlendir. İnşallah güzel haberi alırsın

Tamam çok saol canım bu akşam değerlendircem bakalım dün de oldu keşke dün mola vereydik nasip artık inşallah güzel sonuç alırım bana ve anne olmak isteyen herkese nasip olur anne olmak

Silikleşene kadar yap testi canım. Eğer sperm sorunu yoksa. Bugün değerlendir silikleşene dek. Silik olduktan sonrada 2 gün daha değerlendir. İnşallah güzel haberi alırsın
Sperm testi yaptırdık değerlerin güzel sorun yok dediler tamam canım çok sağol hadi hayırlısı dua edin isteyen herkes bebeğine kavuşsun inşallah

O iişte en üzücülerden biri. Ben giderken birde muayene olan hastaların bebeklerin kalp atış sesleri dışarıya gelirdi. Nasıl üzülüyordum
Bugün aynısı başıma geldi malesef doktor yumurtanın ultrason fotosunu verdi bana da
Tamam çok saol canım bu akşam değerlendircem bakalım dün de oldu keşke dün mola vereydik nasip artık inşallah güzel sonuç alırım bana ve anne olmak isteyen herkese nasip olur anne olmak
Amin canım benim inşallah Eşte sorun yoksa sıkıntı olmaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…