Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence normaldir canım ya son ayda zorluk yaşayan çok görüyorum. İster iatemez bebek büyüdü artık baskısı ağırlığı falan. Sabret azcık sonrada uykusuz geceler başlıcak

Bence normaldir canım ya son ayda zorluk yaşayan çok görüyorum. İster iatemez bebek büyüdü artık baskısı ağırlığı falan. Sabret azcık sonrada uykusuz geceler başlıcak
Diyorum ya ilk gebeligimde yaşamadım. Ondan anormal geliyor. Ama gelip geçiyor işte. Az kaldı
Yaptım canım ama sıvı alımına tam dikkat edemedende yaptım tam koyu gözükmüyor.
Atsana testi. Aslında yum. Günü olunca sıvı alımına dikkat etsende etmesen de koyu çıkıyor. Sen yine de degerlendir. Boş geçme

Evet canım az kaldı inşallah sabret
Evde değilimki şuan kuzum eve gittiğimde atarım yada yarın birdaha yapıp atarım. Ama farkediyor ya geçen ay tam pik çıktı sonra birkaç saat aonra tekrar yaptım silik çıkmıştı dikkat etmemiştin sıvı alımına.çatladı heralde dedim. Ertesi gün daha da tam pik çıkmıştı

Kişiden kişiye değişiyor da olabilir. Ben sıvı aldığım halde 3 gün pik gösterdi ya sen degerlendir bugünü boş geçme

Gözün aydın inşallah kolay geçer doğumun az kalmış
Çocuklar arasında ne kadar var benim ilk çocuk aşırı zorlanıyorum

Gözün aydın inşallah kolay geçer doğumun az kalmış
Çocuklar arasında ne kadar var benim ilk çocuk aşırı zorlanıyorum
Sağol canım benim çocuklar arası 6 yaş 1 ay olacak.
Çok yenisin. Zorlanacaksin elbet. Ama inan hep öyle olmuyor,öyle bir alışıyorsun ki. Ben top atsalar uykudan kalkmayan bir insandım. Anne olduktan sonra odasından anne diye seslenmesine uyanıyorum. O tempoya çok alışıyorsun. Ikinciye de tecrübe edinmiş oluyorsun.
Değerlendircem canım yok boş geçmem
Hadi bakalım

3 gün gecikmeli oldum ama olsun bu bile iyi benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…