Bence normaldir canım ya son ayda zorluk yaşayan çok görüyorum. İster iatemez bebek büyüdü artık baskısı ağırlığı falan. Sabret azcık sonrada uykusuz geceler başlıcakInsaAllah canim. Bende o kadar istiyorum ki bir an evvel geçmesini. Tobe estağfirullah günaha girmek istemiyorum. Şikayet amacıyla değil ama artık gerçekten zorluyor. Ilk gebeliğim buna göre daha rahattı. Tabi o zaman yaş 23. Belki de ondandır. Ve o zamanlar da çalışıyordum. Belki de evde kaldıkça mayıştım bilemiyorumhamileliğinin tadını çıkar diyorlar ya böyle diyenler sorun yaşamayanlar heralde. Ben çıkaramıyorum sahsen
Yaptım canım ama sıvı alımına tam dikkat edemedende yaptım tam koyu gözükmüyor.Yumurtlama olabilir. Akıntıyı takip et. Benim kasık ve bacak agrım çok olurdu. Ov. Testi varsa yap istersen.
Diyorum ya ilk gebeligimde yaşamadım. Ondan anormal geliyor. Ama gelip geçiyor işte. Az kaldıBence normaldir canım ya son ayda zorluk yaşayan çok görüyorum. İster iatemez bebek büyüdü artık baskısı ağırlığı falan. Sabret azcık sonrada uykusuz geceler başlıcak
Atsana testi. Aslında yum. Günü olunca sıvı alımına dikkat etsende etmesen de koyu çıkıyor. Sen yine de degerlendir. Boş geçmeYaptım canım ama sıvı alımına tam dikkat edemedende yaptım tam koyu gözükmüyor.
Evet canım az kaldı inşallah sabretDiyorum ya ilk gebeligimde yaşamadım. Ondan anormal geliyor. Ama gelip geçiyor işte. Az kaldı
Atsana testi. Aslında yum. Günü olunca sıvı alımına dikkat etsende etmesen de koyu çıkıyor. Sen yine de degerlendir. Boş geçme
Kişiden kişiye değişiyor da olabilir. Ben sıvı aldığım halde 3 gün pik gösterdi yaEvet canım az kaldı inşallah sabret
Evde değilimki şuan kuzum eve gittiğimde atarım yada yarın birdaha yapıp atarım. Ama farkediyor ya geçen ay tam pik çıktı sonra birkaç saat aonra tekrar yaptım silik çıkmıştı dikkat etmemiştin sıvı alımına.çatladı heralde dedim. Ertesi gün daha da tam pik çıkmıştı
Gözün aydın inşallah kolay geçer doğumun az kalmışInsaAllah canim. Bende o kadar istiyorum ki bir an evvel geçmesini. Tobe estağfirullah günaha girmek istemiyorum. Şikayet amacıyla değil ama artık gerçekten zorluyor. Ilk gebeliğim buna göre daha rahattı. Tabi o zaman yaş 23. Belki de ondandır. Ve o zamanlar da çalışıyordum. Belki de evde kaldıkça mayıştım bilemiyorumhamileliğinin tadını çıkar diyorlar ya böyle diyenler sorun yaşamayanlar heralde. Ben çıkaramıyorum sahsen
Değerlendircem canım yok boş geçmemKişiden kişiye değişiyor da olabilir. Ben sıvı aldığım halde 3 gün pik gösterdi yasen degerlendir bugünü boş geçme
Sağol canım benimGözün aydın inşallah kolay geçer doğumun az kalmış
Çocuklar arasında ne kadar var benim ilk çocuk aşırı zorlanıyorum
Hadi bakalımDeğerlendircem canım yok boş geçmem
3 gün gecikmeli oldum ama olsun bu bile iyi benim içinBiz bedava çocuk sevmiyoruz çünküböyle daha kıymetli oluyo Şimdi eğer yedek subaylık çıkarsa şubatta gidicek 1 buçuk ayla 3 ay arasında eğitim görecek başka şehirde. Bu eğitimin sonunda 15 gün izin var asıl görev yerine gitmeden eve dönüyolar memleketlerinde 15 gün kalıp görev yerlerine gidiyolar izin dediğim o yani. Ama eşim artık diyo inşallah çıkar asteğmenlik(yedek subaylık yani) maaşım yattığında direk geleyim tüp bebek için gereken şeyleri ayarlayayım hemen başlayalım Başka şehirde subaylık yapsa bile 5ten sonra mesai bitiyo ve haftasonu izinli oluyolar bildiğin askeri personel yani maaşı da bizim için beklemediğimiz gözden çıkardığımız para hani askerlikte para almak bonus gibi olacak o yüzden direk yok sayıp oraya harcayıp bu derdi defetmek hayalim Dua et benim için kuşum artık çocuk için değil de asteğmenlik çıkması için dua istiyorum Eğer çıkmazsa 6 ay normal askerlik çıkacak parasız ve izinsiz bu da beni üzer çünkü tüp bebeğe başlamak istiyorum hiç kimyasal ya da benzeri bişey tutmadı boş beklemekten de fayda gelmiyo malesef
Şükür yine bi düzen oturmuş gibi canım anca normale döncek olabilir
Buna da şükür canım3 gün gecikmeli oldum ama olsun bu bile iyi benim için
Eşin askere gidip gelince düşünüyordunBuna da şükür canımBu ay aşılama denemeyi düşünüyorum ama bakalım doktorla görüşmedim daha adetimi bekliyorum ben de
Canım senin ne kadar süre kaldıEşin askere gidip gelince düşünüyordun
HAyırla sağlıkla en kısa zamanda nasip olsın inşallahBen de 6 aylık evliyim ve çocuk istiyoruz. Allahı'm isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
çok teşekkürler canımm. amin inşalllaaahhhHAyırla sağlıkla en kısa zamanda nasip olsın inşallah
Vazgeçtim denemek istiyorumEşin askere gidip gelince düşünüyordun
Dene deneVazgeçtim denemek istiyorum
Yaa çiçeğim insan çabaladıkça kendini iyi hissediyoDene dene
Dene kuzum inşallah çok olumlu sonuçlar alırsın bazen benimde demeyesin geliyor 79 kgmım şuan amaVazgeçtim denemek istiyorum
Ben Ağustos gibi denicemCanım senin ne kadar süre kaldı