Ay bence verir çok heyecanlı yaIyiyim canım çok şükür. Evet sona geldik artık. Yarın kontrol var bakalim. Belki gün verir
InsaAllahAy bence verir çok heyecanlı ya
Geçen ay düzenli oldum bugün yarın gelir herhalde yarında Garp bir düzen yaşadık her ay oldum ama gecikmeli yada ayda 2 kezYaaa canım çok geçmiş olsun neden sürekli kimyasal dış gebelik tarzı şeyler buluyo seni cidden çok şaşırdım adetin kaç gün gecikti bu ay kimyasalda?
Anlaşılmamız zor bizim kimse bilmez ki yaşadıklarımızı. Bak hepimiz dağıldık kaç aydır yine aramıza müjdeyle dönen yok maalesef. 2 buçuk yılda kimyasal bile bulmadı kız beni spermle yumurtalar kan davalı gibi
Adetlerin düzene girdi mi canım
Biz bedava çocuk sevmiyoruz çünküBu paralar nasıl çıkıyor ya iyice muayeneler herşey fırladı. Bende eşime diyorum bu çocuk parayla doğcak heralde başka yolu yok. Oda diyor çıkarken elinde bir poşet parayla gelse bari gidenlerin briazını getirsin gelirken
İzin nasıl oluyor canım otırduğunuz yerdemi subayşık yapcak gidip gelicek
Şükür yine bi düzen oturmuş gibi canım anca normale döncek olabilirGeçen ay düzenli oldum bugün yarın gelir herhalde yarında Garp bir düzen yaşadık her ay oldum ama gecikmeli yada ayda 2 kez
Canım hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun. Eğer asteğmenlik hayorlısıysa olsun inşallahBiz bedava çocuk sevmiyoruz çünküböyle daha kıymetli oluyo Şimdi eğer yedek subaylık çıkarsa şubatta gidicek 1 buçuk ayla 3 ay arasında eğitim görecek başka şehirde. Bu eğitimin sonunda 15 gün izin var asıl görev yerine gitmeden eve dönüyolar memleketlerinde 15 gün kalıp görev yerlerine gidiyolar izin dediğim o yani. Ama eşim artık diyo inşallah çıkar asteğmenlik(yedek subaylık yani) maaşım yattığında direk geleyim tüp bebek için gereken şeyleri ayarlayayım hemen başlayalım Başka şehirde subaylık yapsa bile 5ten sonra mesai bitiyo ve haftasonu izinli oluyolar bildiğin askeri personel yani maaşı da bizim için beklemediğimiz gözden çıkardığımız para hani askerlikte para almak bonus gibi olacak o yüzden direk yok sayıp oraya harcayıp bu derdi defetmek hayalim Dua et benim için kuşum artık çocuk için değil de asteğmenlik çıkması için dua istiyorum Eğer çıkmazsa 6 ay normal askerlik çıkacak parasız ve izinsiz bu da beni üzer çünkü tüp bebeğe başlamak istiyorum hiç kimyasal ya da benzeri bişey tutmadı boş beklemekten de fayda gelmiyo malesef
Şükür yine bi düzen oturmuş gibi canım anca normale döncek olabilir
Dolarla birlikte onlar da artmış olabilir ne yazık kiCanım hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun. Eğer asteğmenlik hayorlısıysa olsun inşallah
Tüp bebek fiyatları ne kadar canım 10 15 bin falan sanırım değilmi. 20bin krediyle falanda olur eğer askerlik çıkmazsa inşallah.
Tüp bebek valla sanırım bizler için kaçınılmaz son. Eşimde diyor neden uğraşıyoruz direk tüp benek yapalım artık diye. Sanırım bizimde sonumuz öyle olcak artık.
O zaman süper canım. Eşinin işi uyduğu vakit hemen başlayabilirsinDolarla birlikte onlar da artmış olabilir ne yazık kiDuruma göre martta gidip öğrenicem inşallah istediğim gibi olursa tam fiyatı ve aşamaları. Tüp bebek parası hazır kuzucum bizim kenara attık. Bedelli askerlik düşünüyoduk durum böyle olunca tüp bebek parası olarak değerlendirmeye karar verdik. Paradan ziyade vakit ve ertelenmesinden dolayı istemiyorum kısa dönem askerliği Kenardaki para da kalsa ikinci çocuk için kullansam bir sene sonra hiç fena olmaz
İnşallah bebeğim aynen öyleO zaman süper canım. Eşinin işi uyduğu vakit hemen başlayabilirsin
Şevvalcim rahim filmi çektirmişmiydin sen
Çok güzel canımİnşallah bebeğim aynen öyleEvet kuzucum temmuzda çektirdim açık çıktı şükür
İnşallah bebeğim inşallah çok saçma bi durum 2 doktor eşimi değerlendirdi 4 doktor beni ve hiçbir sorun yok dediler. Hatta rahim filmimi çeken doktor hamile kalmaman çok saçma dediÇok güzel canımya inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan eşim gitmeden bebiş gelmeye niyetlenir
Sebepsiz dedikleri tam da bu heralde canımİnşallah bebeğim inşallah çok saçma bi durum 2 doktor eşimi değerlendirdi 4 doktor beni ve hiçbir sorun yok dediler. Hatta rahim filmimi çeken doktor hamile kalmaman çok saçma dediAynı fikirdeyim
Evet hiç aşılamayla oyalanmadan tüp en iyisi olcakSebepsiz dedikleri tam da bu heralde canımbence tüp en güZel yol olabilir kuzum ya
Ben şuan bekliyorum canım. Cumartesiye randevum var bakalım ne dicek ne önerecek doktor. Ona göre bir yol çizicemEvet hiç aşılamayla oyalanmadan tüp en iyisi olcakSen ne yapmayı düşünüyosun canım şimdi
Hayırlısı olsun inşallah kuzucumBen şuan bekliyorum canım. Cumartesiye randevum var bakalım ne dicek ne önerecek doktor. Ona göre bir yol çizicem
Amin canım benim inşallah artıkHayırlısı olsun inşallah kuzucum
Doktor 2 şubata gün verdiAy bence verir çok heyecanlı ya
Ay azıcık kalmış canım resmen biran evvel geçsinDoktor 2 şubata gün verdi
InsaAllah canim. Bende o kadar istiyorum ki bir an evvel geçmesini. Tobe estağfirullah günaha girmek istemiyorum. Şikayet amacıyla değil ama artık gerçekten zorluyor. Ilk gebeliğim buna göre daha rahattı. Tabi o zaman yaş 23. Belki de ondandır. Ve o zamanlar da çalışıyordum. Belki de evde kaldıkça mayıştım bilemiyorumAy azıcık kalmış canım resmen biran evvel geçsin
Yumurtlama olabilir. Akıntıyı takip et. Benim kasık ve bacak agrım çok olurdu. Ov. Testi varsa yap istersen.Kızlar adet sonrası 7. Günüm. Aşırı kasık ağrım var bugün sabah beri bacağıma vuruyor resmen ya. Yumurtlama böyle olabilirmi. Acaba enfeksiyon falan olabilirmi