- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
((((10.haftasıydı Cookiie nin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
((((10.haftasıydı Cookiie nin canım
Bugün çok büyük tehlike atlattık canım ya. Alevler rüzgar tersine dönünce bizim yakınımıza indi. Ama itfaiye ve köyün adamları engellediler.Inşallah inmeden soner canım benim allahım daha büyüğünden esirgesin bunu yapanlar cezasını çekecek inşallah dün burda bi mahalleyi yakmaya çalışırken yakalandılar
Evet canım Antalya Manavgat Hocalar köyündeyimAntalya'da mısınız siz .:/ Allah yardımcısı olsun herkesin
Karşı tarafımızdaki köy yanmaya devam ediyor maalesef. Rüzgar tersine dönerse kötü olur. Allah'm büyük kimseyi zor durumda bırakmasın inşallahAllah yar ve yardımcınız olsunNe durumda şu anda
Sağol canım. Terör bizleri de mahvediyor baksana. Hiç suçumuz günahımız yokkenÇok geçmiş olsun gerçekten çok üzgün ve kızgınım bu konuda rabbim ülkemizi korusun
Canım benim çok üzüldüm. Rabbim sabır versin,imtihanini kolaylaştırsın. Söyleyecek başka hiç birşey bulamıyorum. Çok üzgünümKızlar benim ikizlerim varmış. Bugün kontrole gittik ama ne yazıkki ikisinin de kalbi atmıyor birisinin daha yeni durmuş günüyle uyumlu ama malesef. Yarın sonlandırılacak gebelik. Hesabımı kapatabilirim bir süre haberiniz olsun. Kendinize iyi bakın güzel haberler alın hepiniz
Canım çok geçmiş olsun bizim yaylada da var hala kontrol altına alınmış değil susuz yaylası tam bizim köyün üstü ben alanyada yim ama ailem köydeBugün çok büyük tehlike atlattık canım ya. Alevler rüzgar tersine dönünce bizim yakınımıza indi. Ama itfaiye ve köyün adamları engellediler.
Allah kolaylık versin. Çok geçmiş olsunEvet canım Antalya Manavgat Hocalar köyündeyim
Sağol canım inşallahAllah kolaylık versin. Çok geçmiş olsun
Size de çok geçmiş olsun inşallah canım ya dikkat edin. Bizim halamız var Çardak köyünde oradayız şimdi ateş bu tarafa inecek böyle giderse...Canım çok geçmiş olsun bizim yaylada da var hala kontrol altına alınmış değil susuz yaylası tam bizim köyün üstü ben alanyada yim ama ailem köyde
Saol canım bizim burasıda hala sönmedi uçaklar helikopterler hiç durmuyor allah yardımcıları olsun hepsinin inşallah daha fazla yer yanmadan soner yangınlarSize de çok geçmiş olsun inşallah canım ya dikkat edin. Bizim halamız var Çardak köyünde oradayız şimdi ateş bu tarafa inecek böyle giderse...
Allah yardımcınız olsun canım ya çok üzüldüm artık bitsin nolurSaol canım bizim burasıda hala sönmedi uçaklar helikopterler hiç durmuyor allah yardımcıları olsun hepsinin inşallah daha fazla yer yanmadan soner yangınlar
inşaallah âminAllah yardımcınız olsun canım ya çok üzüldüm artık bitsin nolur
Canım ne durumda yangın, sizde bi zarar yok dimi bir şeye ihtiyacınız var mı duadan başka bişey gelmiyo elimizdeninşaallah âmin
Canım yangın hala devam ediyo ama yerleşim yerinde değil şuan yaylada birkaç tane çoban vardı onlarda yerleşim yerine indirildi ama yangın sarp kayalıklarda olduğu için sondurulemedi hala dualarınız yeter bizim de elimizden başka bisey gelmiyo 9 helikopter ve 1 uçak söndürmeye çalışıyo tabi itfayecilerde var onlarca allahım onlara yardim etsin bit an evvel sonsun yangın bütün ormanlarimiz yandı kül olduCanım ne durumda yangın, sizde bi zarar yok dimi bir şeye ihtiyacınız var mı duadan başka bişey gelmiyo elimizden
Amin canım benim aminn Allah'a emanet olunCanım yangın hala devam ediyo ama yerleşim yerinde değil şuan yaylada birkaç tane çoban vardı onlarda yerleşim yerine indirildi ama yangın sarp kayalıklarda olduğu için sondurulemedi hala dualarınız yeter bizim de elimizden başka bisey gelmiyo 9 helikopter ve 1 uçak söndürmeye çalışıyo tabi itfayecilerde var onlarca allahım onlara yardim etsin bit an evvel sonsun yangın bütün ormanlarimiz yandı kül oldu
Aynen öyle canım. Allah bir an önce sönmesini nasip etsin. Mahvoldu herkes. Biz iki kere tehlike atlattık. Ateş sıçradı iki gün art arda ve köylüler itfaiye uçak helikopter derken şükür evlerimizin yakınına gelmeden söndürdüler. Allah hepimize yardım etsinCanım yangın hala devam ediyo ama yerleşim yerinde değil şuan yaylada birkaç tane çoban vardı onlarda yerleşim yerine indirildi ama yangın sarp kayalıklarda olduğu için sondurulemedi hala dualarınız yeter bizim de elimizden başka bisey gelmiyo 9 helikopter ve 1 uçak söndürmeye çalışıyo tabi itfayecilerde var onlarca allahım onlara yardim etsin bit an evvel sonsun yangın bütün ormanlarimiz yandı kül oldu
Çok üzülüyorum canım yaa dikkat edin kendinize şuan ne durumda konrol altına alına bildi miAynen öyle canım. Allah bir an önce sönmesini nasip etsin. Mahvoldu herkes. Biz iki kere tehlike atlattık. Ateş sıçradı iki gün art arda ve köylüler itfaiye uçak helikopter derken şükür evlerimizin yakınına gelmeden söndürdüler. Allah hepimize yardım etsin
Yok tam olarak alınmadı maalesefÇok üzülüyorum canım yaa dikkat edin kendinize şuan ne durumda konrol altına alına bildi mi
Yok tam olarak alınmadı maalesef