Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnofolic kullanan arkadaşlar hiç böyle bi durum yaşadınız mıGünaydın kızlar bişey sorcam yaşayan var mı dün öğlen ilişki yaşadık eşimle adetim cuma günü bitti bugün kan geldi çok az neden olabilir
Günaydın canım ben yaşamadım hiç asilaman ne zamanİnofolic kullanan arkadaşlar hiç böyle bi durum yaşadınız mı
Günaydın canımGünaydın kızlar
Yarın kontrolüm var kuzum ama bu kanama kafamı karıştırdı devam ediyor inofolicte yaşayan olmuş bunuGünaydın canım ben yaşamadım hiç asilaman ne zaman
Canım belki adetten kalan bir kan gelmiştirGünaydın kızlar bişey sorcam yaşayan var mı dün öğlen ilişki yaşadık eşimle adetim cuma günü bitti bugün kan geldi çok az neden olabilir
Bilmiyorum canım benim 6 tane bende kullanmıştım bana olmadı bi sorun yoktur insaalahYarın kontrolüm var kuzum ama bu kanama kafamı karıştırdı devam ediyor inofolicte yaşayan olmuş bunu
Sen iyi ol da önemli değil bebeğimGünaydın kızlarrım canlarım kusura bakmayın pek bakamıyorum yaa hiç enerjim yok kızlar siteye girsemde öyle çıkıyorum valla ne okuyabiliyorum fazla ne yazabiliyorum
Sen ve bebişin iyi olun gerisi önemli değil canımGünaydın kızlarrım canlarım kusura bakmayın pek bakamıyorum yaa hiç enerjim yok kızlar siteye girsemde öyle çıkıyorum valla ne okuyabiliyorum fazla ne yazabiliyorum
Zorlama olduysa ondan olabilir belkiYarın kontrolüm var kuzum ama bu kanama kafamı karıştırdı devam ediyor inofolicte yaşayan olmuş bunu
Sen iyi ol da önemli değil bebeğim
Sen ve bebişin iyi olun gerisi önemli değil canım
Ben iyiyim canım aynı hala adet bekliyorum değişen birşey yok sen ne zaman gitcen dr yesağolun canlarım sizler nasılsınız
Hala gelmedimi canım. Senin bayramdan sonrayı bulsada tedavine başlayabilsen bariBen iyiyim canım aynı hala adet bekliyorum değişen birşey yok sen ne zaman gitcen dr ye
Kuzum 2 gündür kan veya lekelenmem olmadı bugün başladı ve devam ediyor aşırıda değil normal çizgi gibiCanım belki adetten kalan bir kan gelmiştir
İnşallah ya korktum biraz yarın gidicem bakalım doktor der adet yada farklı bişeyBilmiyorum canım benim 6 tane bende kullanmıştım bana olmadı bi sorun yoktur insaalah
Zorlamada olmadı kuzum ilk defa böyle oldu rahim filminden sonra olmuştu ama ondada 15 gün sonra olmuştuZorlama olduysa ondan olabilir belki
Allah allah hiçbir bilgim yok canım yaaKuzum 2 gündür kan veya lekelenmem olmadı bugün başladı ve devam ediyor aşırıda değil normal çizgi gibi