- 5 Nisan 2020
- 976
- 871
- 37
Aynen öyle büyük ihtimalle öyle diyecek bakalımHadi inşallah hayırlı olsun canım klomen femera falan başlar büyük ihtimalle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle büyük ihtimalle öyle diyecek bakalımHadi inşallah hayırlı olsun canım klomen femera falan başlar büyük ihtimalle
Antalya Manavgat canım benim. Bakalım ne olacak yarın gelince yazarım sizeHangi demirdesin canım degisiyo fiyatlar
Nasıl yaniçıktım ben şimdi yanlış bilgi aktarımları yüzünden hiç bi işlem yapılamadı özelle gidicem benden bi ton başka işlem istediler hiç birinede randevu yok
Ama takviyeyle düzelirde canım değerler. Bakalım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebişin 2 oğlun olmuş yine olur hiç merak etmeEvet canım muhtemelen bizim tutmaması da bu hız olmadığından diye düşünüyorum. Bu ay ne tedavi uygulayacak öğreneyim de onu da konuşacağım doktorla. Nasip bakalım. Sen düğün işini boşver bence ne kadar olsa sürekli oturmak da risk olabilir.
İnşallah düzelir de bu ay kalırsam aşılama gereği olmaz. Maddiyat sıkıntı çünkü zor olacak bizim için ama ne yapalım doktor öyle isterse ki bende öyle düşünüyorum bir şekilde bulup yaptıracağız artık...Ama takviyeyle düzelirde canım değerler. Bakalım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebişin 2 oğlun olmuş yine olur hiç merak etme
Sanırım öyle yapıcam kuzum 9a kadarken ne güzeldi hadi 1 2 saat derdim katlanırdım ama şimdi bakıcam duruma göre artık
Benden bi ton test ve ultrason istedi yerde yok bende özelle geldim ve ilk defa bi doktor bana ileri derece pko olduğumu söyledi adetlerim ondan düzensizmiş infolik ve famera verdi ayın 13ünde tekrar gel dediNasıl yani
Geç olsun güç olmasın canım.İnşallah bu doktor faydalı olurBenden bi ton test ve ultrason istedi yerde yok bende özelle geldim ve ilk defa bi doktor bana ileri derece pko olduğumu söyledi adetlerim ondan düzensizmiş infolik ve famera verdi ayın 13ünde tekrar gel dedi
Lh da yüksekti sende kuzum zatenGeç olsun güç olmasın canım.İnşallah bu doktor faydalı olur
İnfolic pembe mi verdiLh da yüksekti sende kuzum zaten
İnşallah kuzum Kilo ver dedi bu doktorda yarın diyete başlıcam ama yapamıyorumGeç olsun güç olmasın canım.İnşallah bu doktor faydalı olur
Yok maviİnfolic pembe mi verdi
Hadi yaa üzüldümçıktım ben şimdi yanlış bilgi aktarımları yüzünden hiç bi işlem yapılamadı özelle gidicem benden bi ton başka işlem istediler hiç birinede randevu yok
Bende Kadıköy’den sultanbeyliye ağlaya ağlaya döndümHadi yaa üzüldüm
Aaa yakınmış bende alanyada yimAntalya Manavgat canım benim. Bakalım ne olacak yarın gelince yazarım size
Üzülme canım yaa olur inşallahBende Kadıköy’den sultanbeyliye ağlaya ağlaya döndüm
Şimdi başka özelle gittim famera ve inofolic verdi 250 TL’ye onları aldım kullanacam ayın 13ünde gidicem kontrol edilecek yumurtalıklarÜzülme canım yaa olur inşallah
Hadi inşallah şifa olsun tatlimŞimdi başka özelle gittim famera ve inofolic verdi 250 TL’ye onları aldım kullanacam ayın 13ünde gidicem kontrol edilecek yumurtalıklar
İnşallah kuzumHadi inşallah şifa olsun tatlim
Aaa ne güzel ya keşke tanışmak mümkün olsaAaa yakınmış bende alanyada yim