Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım muhtemelen bizim tutmaması da bu hız olmadığından diye düşünüyorum. Bu ay ne tedavi uygulayacak öğreneyim de onu da konuşacağım doktorla. Nasip bakalım. Sen düğün işini boşver bence ne kadar olsa sürekli oturmak da risk olabilir.
Ama takviyeyle düzelirde canım değerler. Bakalım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebişin 2 oğlun olmuş yine olur hiç merak etme 😍
Sanırım öyle yapıcam kuzum 9a kadarken ne güzeldi hadi 1 2 saat derdim katlanırdım ama şimdi bakıcam duruma göre artık

Ama takviyeyle düzelirde canım değerler. Bakalım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebişin 2 oğlun olmuş yine olur hiç merak etme 😍
Sanırım öyle yapıcam kuzum 9a kadarken ne güzeldi hadi 1 2 saat derdim katlanırdım ama şimdi bakıcam duruma göre artık
İnşallah düzelir de bu ay kalırsam aşılama gereği olmaz. Maddiyat sıkıntı çünkü zor olacak bizim için ama ne yapalım doktor öyle isterse ki bende öyle düşünüyorum bir şekilde bulup yaptıracağız artık...

Benden bi ton test ve ultrason istedi yerde yok bende özelle geldim ve ilk defa bi doktor bana ileri derece pko olduğumu söyledi adetlerim ondan düzensizmiş infolik ve famera verdi ayın 13ünde tekrar gel dedi
Geç olsun güç olmasın canım.İnşallah bu doktor faydalı olur

Bu

Eklentiler

• 39A1A95A-0928-4A99-A449-8682DA98E21E.jpeg
    39A1A95A-0928-4A99-A449-8682DA98E21E.jpeg
    36,9 KB · Görüntüleme: 13
X