Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle yapıyorum kuzum çok hafif hafif lavabıya kalktıkca birşeyleri topluyorum anca azcık azcık süpürge işini flaan ona yaotırıcam

Yatarak geçiriyorum şu dönem bende canım ☺️
galiba zor geçicek geçsin de ben razıyım ya cumartesi bir kalp atışınu duysak bir nebze rahatlıcam 😞
İnşallah duyacaksın kuzum 😍

Bende bu ay aşılamaya başlıcam ilk defa doktora gidicem bugündün gittim tahlil verip ultrason çekildi
Benim de reglim geldi ve yarına doktora gideceğim. Bakalım nasıl tedavi uygulayacak doktor. Baya yoğun geldi bu defa reglim inşallah başka bir sıkıntım yoktur. Olsa rahim filmi çekilince çıkardı değil mi??

Hsgden sonra ihtimal yüksek oluyor diyorlar canım eşininde takviyeyle düzelir. inşallah tedaviye kalmadan bu ay gelir bebişin 😍😍

Ediyorum kuzum ilaçlarımı kullanıyorum yatıyorum dünden beri artık Rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz. Annem gelicek ara arada. Yarın akşam ve cumartesi de çok yakın iki arkadaşımın düğünü var nabıcam hiç bilmiyorum yaa normal arkadaş değil çok çok yakın 😓

Aşkım yaa kayınvalidemler misafir dediğim aslında manisadan geliyorlardı eşinde yoldan geliyorlar şimdi bizde yemek yesinler öyle gitsinler eve dedi. Bende nerden tamam dediysem bin pişman oldum. Son 2 saat kala söyleyince birde evde dağınıktı evi topla yemek hazırla falan derken o gece hafif bişeyler geldi ertesi gün doktora gittim işte öule dedi doktorum 😞 inşallah şu süreci atlatırımda
Hsg sonrasında ihtimal yüksekmiş doktor da aynısını söyledi canım ama reglim geldi maalesef. Yarın için randevu aldım. Tedavi ne olacak bakalım göreceğiz.
Annenin gelip destek olması çok iyi olur senin için ve bence düğüne gitsen de ayakta kalma bence. Aslında hiç gitmesen iyi olurdu ama sen bilirsin. Yine de dikkat et kendine bak biz nasıl uğraşıyoruz bebek için. Senin onun için dikkatli olman lazım. Tabi herşey Allah tan. Rabbim dünyaya gelmesini nasip edecekse bir şekilde olur.

Inşallah herşey yolunda gidecek tatlım dünyanın en güzel müziğini dinleyeceksin cumartesi günü dualarım seninle tatlım
ahh inşallah bademm hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıcam inşallah nasip olur 😍😍

İnşallah duyacaksın kuzum 😍
İnşallah canım inşallah sana da nasip olsun 😍😍
Hsg sonrasında ihtimal yüksekmiş doktor da aynısını söyledi canım ama reglim geldi maalesef. Yarın için randevu aldım. Tedavi ne olacak bakalım göreceğiz.
Annenin gelip destek olması çok iyi olur senin için ve bence düğüne gitsen de ayakta kalma bence. Aslında hiç gitmesen iyi olurdu ama sen bilirsin. Yine de dikkat et kendine bak biz nasıl uğraşıyoruz bebek için. Senin onun için dikkatli olman lazım. Tabi herşey Allah tan. Rabbim dünyaya gelmesini nasip edecekse bir şekilde olur.
Yeni ay yeni umutlar canım hiç moralini bozma. Yumurta takibimi yapcaksın direk aşılama falanmı.
bakalım canım bende söylememiştim normalde kimseye onlra söyledim anlayış göstersinler artık. Eşimde söyle gidersin oraya oyna oyna tutturursalar bişey olursa ben karışmam dedi. O kadar uğraştık rabbim nasip etsin inşallah. Ondan gelene razıyız da biz elimizden geleni yapalım

ahh inşallah bademm hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıcam inşallah nasip olur 😍😍

Yeni ay yeni umutlar canım hiç moralini bozma. Yumurta takibimi yapcaksın direk aşılama falanmı.
bakalım canım bende söylememiştim normalde kimseye onlra söyledim anlayış göstersinler artık. Eşimde söyle gidersin oraya oyna oyna tutturursalar bişey olursa ben karışmam dedi. O kadar uğraştık rabbim nasip etsin inşallah. Ondan gelene razıyız da biz elimizden geleni yapalım
Evet canım yeni ay inşallah yeni umutlar getirir.nasip diyelim yapacak bir şey yok. Yumurta takibi istemiyorum aslında aşılama nasıl olacak zor mu? Maliyeti ne olur? Malum pandemi yüzünden maddiyat sıkıntı ama olacak olursa aşılama istiyorum. Bu ay da deneyin derse bakalım Yumurta takibi sadece bir kez beklerim. Sonrasında aşılama istediğimi söylerim. Sen de dikkat et kendine canım benim dediği doğru eşinin. Oyna diye tutturmasin kimse sana. Bebeğin önemli şu anda senin için. Anlayış göstermek zorundalar

Rahim filmi çekilmiştin dimi kuzucum bu ay. Nasipse önümüzdeki hafta bende çektiricem. Anestezi nasıl veriyolar bi anlatır mısın aşamalarını ayrıntılı
Tabi kuzum anlatayım ben çok korkuyordum ama hiç korkulacak bişi yok.Doktor sana gün veriyor.Beni 13.00 de filme aldılar 12.30 da hastanede ol dediler sabah 06.00 dan sonra hiçbir şey yiyip içmememi söyşemişlerdi.Hastaneye gidip ödememi yaptım.Sonra hsgbin çekileceği odaya doktorun hemşiresi aldı hazırladı beni.masaya uzandım anestezici geldi bi kağıt imzalattı bana anestezi aldığım için.Damar yolu açtı elimin üstünden,sonra doktor geldi damar yolundan şırıngayla bi sıvı verdi ardından bi tane daha verdi sonrasını hatırlamıyorum.Beni alıp tekerlekli sandalyeyle odaya çıkarmışlar uyandığımda odadaydım.Yarım saat dinlendikten sonra hastaneden çıktım .ilk gün adet ağrısı gibi ağrı oldu o kadar.Benim kanamam çok fazlaydı o da kişiden kişiye değişiyormuş

Ben gidiyorum kızlar bol bol dua istiyorum 🤲🏻

Eklentiler

• E3BED722-523A-484C-86D3-76124C9EC55D.jpeg
    E3BED722-523A-484C-86D3-76124C9EC55D.jpeg
    115,6 KB · Görüntüleme: 25
Tabi kuzum anlatayım ben çok korkuyordum ama hiç korkulacak bişi yok.Doktor sana gün veriyor.Beni 13.00 de filme aldılar 12.30 da hastanede ol dediler sabah 06.00 dan sonra hiçbir şey yiyip içmememi söyşemişlerdi.Hastaneye gidip ödememi yaptım.Sonra hsgbin çekileceği odaya doktorun hemşiresi aldı hazırladı beni.masaya uzandım anestezici geldi bi kağıt imzalattı bana anestezi aldığım için.Damar yolu açtı elimin üstünden,sonra doktor geldi damar yolundan şırıngayla bi sıvı verdi ardından bi tane daha verdi sonrasını hatırlamıyorum.Beni alıp tekerlekli sandalyeyle odaya çıkarmışlar uyandığımda odadaydım.Yarım saat dinlendikten sonra hastaneden çıktım .ilk gün adet ağrısı gibi ağrı oldu o kadar.Benim kanamam çok fazlaydı o da kişiden kişiye değişiyormuş
Anladım canım damardan sıvıyla uyutuyolar o zaman. Çok sersemlik var mıydı uyandığında kendine gelebildin mi hemen?

Evet canım yeni ay inşallah yeni umutlar getirir.nasip diyelim yapacak bir şey yok. Yumurta takibi istemiyorum aslında aşılama nasıl olacak zor mu? Maliyeti ne olur? Malum pandemi yüzünden maddiyat sıkıntı ama olacak olursa aşılama istiyorum. Bu ay da deneyin derse bakalım Yumurta takibi sadece bir kez beklerim. Sonrasında aşılama istediğimi söylerim. Sen de dikkat et kendine canım benim dediği doğru eşinin. Oyna diye tutturmasin kimse sana. Bebeğin önemli şu anda senin için. Anlayış göstermek zorundalar
Canım şuan eşinin hızda problem olduğundan dolayı aşılama daha mantıklı gibi. Bem yaptırmadım ama burada 2bin civarları söylendiğini gördüm hep. Doktorunla konuşursun hastaneden bir bilgi alırsın. Devlet tabi uyarsa daha iyi olur maliyet açısından. Bir konuş bakalımmdoktorunla canım o ne karar vericek. ☺️
öyle artık düğünler gelip geçici sonrası bana kalıcak canım dediğin gibi bu günde anlayış göstermek Zorundalar zaten göstermiyorlarsa ben arkadaşlığımı sorgularım 🙄

Cookiie Cookiie kuzum sen dinlen bol bol bu mucizeyi çok uzun zamandır bekliyorsun hiç kendini yoracak iş yapma keyfini çıkar hamileliğin

Hoş buldum canım. Size yazdıktan bir saat sonra regl oldum maalesef. Yarın doktora gideceğim. Nasıl tedavi uygulayacak bakalım. Yazarım yarın gelince yine... yeni bat 5 ağustos
Hadi inşallah hayırlı olsun canım klomen femera falan başlar büyük ihtimalle

Inşallah canım benim olcak allahın o günleride göstercek

Hangi demirdesin canım degisiyo fiyatlar

çıktım ben şimdi yanlış bilgi aktarımları yüzünden hiç bi işlem yapılamadı özelle gidicem benden bi ton başka işlem istediler hiç birinede randevu yok

Canım şuan eşinin hızda problem olduğundan dolayı aşılama daha mantıklı gibi. Bem yaptırmadım ama burada 2bin civarları söylendiğini gördüm hep. Doktorunla konuşursun hastaneden bir bilgi alırsın. Devlet tabi uyarsa daha iyi olur maliyet açısından. Bir konuş bakalımmdoktorunla canım o ne karar vericek. ☺️
öyle artık düğünler gelip geçici sonrası bana kalıcak canım dediğin gibi bu günde anlayış göstermek Zorundalar zaten göstermiyorlarsa ben arkadaşlığımı sorgularım 🙄
Evet canım muhtemelen bizim tutmaması da bu hız olmadığından diye düşünüyorum. Bu ay ne tedavi uygulayacak öğreneyim de onu da konuşacağım doktorla. Nasip bakalım. Sen düğün işini boşver bence ne kadar olsa sürekli oturmak da risk olabilir.

X