Hmm. E böyle denk gelmedigide oluyor işte.Zeynep kamilde farklı işlemler yapacaklar kuzum ondan oraya gitmem lazım başka hastane testlerini kabul etmiyor
Öyle yapcan artık. Inşallah hayırlı sonuçlar alırsınPazartesi günü gidim ben o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm. E böyle denk gelmedigide oluyor işte.Zeynep kamilde farklı işlemler yapacaklar kuzum ondan oraya gitmem lazım başka hastane testlerini kabul etmiyor
Öyle yapcan artık. Inşallah hayırlı sonuçlar alırsınPazartesi günü gidim ben o zaman
Amin kuzum inşallah zaten pazartesi sabah erken gidicem yani 3.5 gündür hasta olmuş olcamHmm. E böyle denk gelmedigide oluyor işte.
Öyle yapcan artık. Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Aynen canım. Adetin 2. Ve 5. Günleri arasında yapılıyor diye biliyorum. Sorun çıkmaz InsaAllahAmin kuzum inşallah zaten pazartesi sabah erken gidicem yani 3.5 gündür hasta olmuş olcam
İnşallah bebeğim yaAynen canım. Adetin 2. Ve 5. Günleri arasında yapılıyor diye biliyorum. Sorun çıkmaz InsaAllah
Hadi güzel şeylerin başlangıcı olsun canımmBekleyim ozaman 15’inci günü kızlar.
Haftaya tatildeyim, eşim turp gibi kontroller yapıldı ondan yana sıkıntı yok benim adet bekleniyor hcg için vs.. inşallah tatil girmeden yapılır tüm kontroller aşılama zaten tatilden sonraya kaldı
Sen hangi ülkedeydin kuzumTürkiyede çok cabuk yapiliyor işlem kuzum bizim burda aşırı uzuyor yaa
Kızlar ya benim bugün adet aşırısı gibi değil sanki böyle kasıklarıma bişey batıyor gibi ağrım var ilaç yapar mı adet söktürücü
Canım başladımı şimdi adet o lekenin devamı geldimii
Şuan pembe pembe geliyor kuzum tam kanama yok amaHadi güzel şeylerin başlangıcı olsun canımm
Sen hangi ülkedeydin kuzum
Canım başladımı şimdi adet o lekenin devamı geldimii
O zaman bugün 1. Günün canım yarın 2. Günün olmazmıŞuan pembe pembe geliyor kuzum tam kanama yok ama
Tatlım ben akşam olduğumda sabahına bile gidiyorum doktorumu arayıp ikinci gün diye
Tatlım 2.ci yada 3.cü gün bakıyorlar geç olmasın pazartesiAmin kuzum inşallah zaten pazartesi sabah erken gidicem yani 3.5 gündür hasta olmuş olcam
Tatlım benimde öyle başlamıştı doktora gittiğimde ilk leke leke başladı onu sayıyormuyuz dedim tabiki o günden başlamış oluyor adetin dedi. O gğn 1. Günün dediİce gelmedikki sadece leke leke geliyor pembe
aslında 2-5 gün arası vermek gerekiyor kuzumTatlım benimde öyle başlamıştı doktora gittiğimde ilk leke leke başladı onu sayıyormuyuz dedim tabiki o günden başlamış oluyor adetin dedi. O gğn 1. Günün dedi
O halde pazartesi 5 oluyor sen nasıl uygun görüyorsan canımaslında 2-5 gün arası vermek gerekiyor kuzum
Ben bugünü saymıyorum aslında doktordan doktorada bu fikir değişiyor kuzum ben şuan adet gibi değilim çünkü sadece silince geliyorO halde pazartesi 5 oluyor sen nasıl uygun görüyorsan canım
Pko değilim ama prolaktin hormonum sürekli değişiyor bazen yüksek bazen normal çıkıyor strese bağlı olarakİyi akşamlar kızlar. Aranızda pko olan ve prolaktin hormonu çok yüksek çıkan var mı ?
46 benim değerim ilaç başladık. İlaç kullanırken hayıt içsem bir sakıncası olur mu. Deneyen var mıdır acabaPko değilim ama prolaktin hormonum sürekli değişiyor bazen yüksek bazen normal çıkıyor strese bağlı olarak
Dostinex dimi bence ilaç yeterli olur kullanma o ilaç çok işe yarıyor46 benim değerim ilaç başladık. İlaç kullanırken hayıt içsem bir sakıncası olur mu. Deneyen var mıdır acaba
Evet. Pko için değilmiş ama ilaç. Zayıflamam lazım pko'dan ötürü insülin direncim var. Hayıtı pko için kullanacağım.Dostinex dimi bence ilaç yeterli olur kullanma o ilaç çok işe yarıyor
İlaç gittikten sonra kullansan daha iyi olur sanki ama bi doktora danışEvet. Pko için değilmiş ama ilaç. Zayıflamam lazım pko'dan ötürü insülin direncim var. Hayıtı pko için kullanacağım.