- 26 Temmuz 2020
- 1.632
- 918
- 29
Kist olmuş olmasın tatlımNerde bebeğim nerdeee bende umutsuz vakayım alıştım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kist olmuş olmasın tatlımNerde bebeğim nerdeee bende umutsuz vakayım alıştım artık
Aa doğru aşılamaya başlıcaktın canımm hadi güzel bir başlangıc olsunnTatlım iste adet olunca dr ye git cem aşılama olcak
Kistte olsaydı olması gerekmezmiydiki kist oluncada veriyorlar adetle atılsın diyeKist olmuş olmasın tatlım
Amin canım insallahAa doğru aşılamaya başlıcaktın canımm hadi güzel bir başlangıc olsunn
Aa doğru ama 15 güne kadar normal diyolarKistte olsaydı olması gerekmezmiydiki kist oluncada veriyorlar adetle atılsın diye
Aa ben 10 diye biliyordum o zaman 1 2 güne olursun canım A Asenaasena96Aa doğru ama 15 güne kadar normal diyolar
Aa ben 10 diye biliyordum o zaman 1 2 güne olursun canım A Asenaasena96
Bekleyim ozaman 15’inci günü kızlar.Aa doğru ama 15 güne kadar normal diyolar
Ben 15 diye biliyorum canımAa ben 10 diye biliyordum o zaman 1 2 güne olursun canım A Asenaasena96
Inşallah canım bende akşam sabah olcak onu bekliyorum bende başlıycam aşılama içinBekleyim ozaman 15’inci günü kızlar.
Haftaya tatildeyim, eşim turp gibi kontroller yapıldı ondan yana sıkıntı yok benim adet bekleniyor hcg için vs.. inşallah tatil girmeden yapılır tüm kontroller aşılama zaten tatilden sonraya kaldı
Türkiyede çok cabuk yapiliyor işlem kuzum bizim burda aşırı uzuyor yaaInşallah canım bende akşam sabah olcak onu bekliyorum bende başlıycam aşılama için
Aynen kuzum turkiyede takip eden dr hemen yapiyoTürkiyede çok cabuk yapiliyor işlem kuzum bizim burda aşırı uzuyor yaa
Rabbim verince veriyor işte benim adetlerde düzenli ama olmuyorEvet kuzum düzensiz benim adettim bazen bi bakmışsın düzenli bazen bi bakmışsın düzensiz
Bende olmuştu sanırım adet sökülmediğinden oluyorKızlar ya benim bugün adet aşırısı gibi değil sanki böyle kasıklarıma bişey batıyor gibi ağrım var ilaç yapar mı adet söktürücü
Rabbim hayırlısını versin ya benim tanıdıklarım var adetti düzensiz ama hemen hamile kalıyor ne tanıdıklarım var herşey yolunda hamile kalamıyor çok garip vallaRabbim verince veriyor işte benim adetlerde düzenli ama olmuyor
anladım garip bi ağrıydı eşime test al dedim akşam test yapcam yine olmadığını bile bileBende olmuştu sanırım adet sökülmediğinden oluyor
Şimdi geldiyse yarın bu saatte birinci günün dolmuş olacak. Cumartesi gitsen özele sadece tahlil için.
Zeynep kamilde farklı işlemler yapacaklar kuzum ondan oraya gitmem lazım başka hastane testlerini kabul etmiyorŞimdi geldiyse yarın bu saatte birinci günün dolmuş olacak. Cumartesi gitsen özele sadece tahlil için.
Pazartesi günü gidim ben o zamanŞimdi geldiyse yarın bu saatte birinci günün dolmuş olacak. Cumartesi gitsen özele sadece tahlil için.