Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi gözün aydın canım şimdi çok güzel tertemiz bir aya başlıcaksın sıfırdan herşey güZel ilerlicek inşallah 😘😍
İnsallahh kuzuu =)
Bi ay daha yaklaştık diyorum beklediğimiz zamana =)
Şey düşünüyorum bu süre içerisinde acaba eşimede vitamin falan bişey takviyesi yapsak mı
Var mı kullanan sizde öyle seyler
Sebepsiz infertilite de koenzim q10 falan öyle bişeyler gördün intertte hem kadına hem erkeğe faydalıymıs ama eminde olamadım
Yarın bi kendi doktorumada sorayım da onun içinde şöyle hızlısından bişeyler yapalım diyorum😁

İnşallah aşkım bugün olursam yarın giderim ama olamazsam anca pazartesi
gidebileceğin bir gün de olsun canım inşallah 🙏🏼 Bugün olabilirmi inşallah bugün olsunn

İnsallahh kuzuu =)
Bi ay daha yaklaştık diyorum beklediğimiz zamana =)
Şey düşünüyorum bu süre içerisinde acaba eşimede vitamin falan bişey takviyesi yapsak mı
Var mı kullanan sizde öyle seyler
Sebepsiz infertilite de koenzim q10 falan öyle bişeyler gördün intertte hem kadına hem erkeğe faydalıymıs ama eminde olamadım
Yarın bi kendi doktorumada sorayım da onun içinde şöyle hızlısından bişeyler yapalım diyorum😁
Aynen öyle tatlım bir ay daha yaklaştık 😍
Ben hiç bilmiyorumki canım yaa benim eşim sadece arı sütü karışımı ile keçi boynuzu pekmezi kullandı genelde bir sor bakalım doktora 😍

gidebileceğin bir gün de olsun canım inşallah 🙏🏼 Bugün olabilirmi inşallah bugün olsunn

Ben hiç bilmiyorumki canım yaa benim eşim sadece arı sütü karışımı ile keçi boynuzu pekmezi kullandı genelde bir sor bakalım doktora 😍
Aynen pekmeze başladık, daha doğrusu hünnap mı neyse alıp gelmiş
Onu yicekmiş😁
Dur bakalım doktora sorayım da oda bişeyler kullansın valla benim canım çıkıyo burda iğne ilaç😁😁

Sarı lekelenmem var kuzum dün gece karın ağrımda oldu bi gelse adımın anlamı gibi adetimde nazlı gelmiyor 😂😂😂😂

Selam kızlar her adet söktürücü kullandığımda günler git gide daha uzuyor bu sefer 12 gün oldu hala adet olmadım beklemelimiyim yoksa normal değilmi ? Çok yoruldum😥

Selam kızlar her adet söktürücü kullandığımda günler git gide daha uzuyor bu sefer 12 gün oldu hala adet olmadım beklemelimiyim yoksa normal değilmi ? Çok yoruldum😥
Adet söktürücüden sonramı 12. Günün canım test yaparmısın 😊

Aynen kuzumm adet söktürücü sonrası.
Valla canım hiç belirti yok sanmam sadece gögüs hassasiyeti oda adet olucam galiba ama bi sökülmedi gitti
Sen bi yap canım yinee bende 2. Gebeliğimde adet söktürücü kullanırken oldu 10 gün geçti adet olmayınca test yaptım çıktı. Çünkü 10 gün içinde adet olunması beklenir 😬

Eklentiler

• 4FEF9BFC-C9CE-4820-BC5F-2ADE2AD7652D.jpeg
    4FEF9BFC-C9CE-4820-BC5F-2ADE2AD7652D.jpeg
    208,4 KB · Görüntüleme: 25
X