- 24 Şubat 2021
- 878
- 458
- 34
Amin canım Allah razı olsunİnşallah canım rabbim minnoşları doldursun topiğimize darısı başınıza inşallah
Her zaman dualarımdasınız rabbim hayırlısuyla nasip etsin canımm herkese
Dayanamadımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım Allah razı olsunİnşallah canım rabbim minnoşları doldursun topiğimize darısı başınıza inşallah
Her zaman dualarımdasınız rabbim hayırlısuyla nasip etsin canımm herkese
Dayanamadımmm
Yoktu canım gerçekten hele bu sıcakta kalabalıkla o yol asla çekilmezdiBoşver kuzum düğünü sen aylardır bu günü bekliyordun tadını çıkar gitmeyi ver zaten seninde hiç gidesin yoktu demi
Bende öyle düşünüyordum bebegim6Yoktu canım gerçekten hele bu sıcakta kalabalıkla o yol asla çekilmezdi
Evet canımm istersen git diye ama gitmiyor oda artık kayınvalidemler gitsinBende öyle düşünüyordum bebegim6
Aynen canım bebiş olunca gezmeye gidersin sende hem seneye yazaEvet canımm istersen git diye ama gitmiyor oda artık kayınvalidemler gitsin
Belirti var adet yokGeldimi adetin kuzum
Oyy bulantıların bari olmasın inşallah
Aynen öyle kuzum geçen sene yaşlı bi teyze bana doktora tedaviye başladın mı ses ben 4 senelik evliyimMaalesef beni gören herkeste aynı şeyi söylüyor 4 sene oldu nerde çocuk diyorlar.O kadar uzun süre yoksa olmuyordur işte niye sorup insanı üzersiniz
Nasip olursa inşallah kuzummAynen canım bebiş olunca gezmeye gidersin sende hem seneye yaza
Kaç gün oldu canım ilaç biteliBelirti var adet yok
Bazıları gerçekten can yakmak İçin söylüyor.zor bir sınav rabbim kimseyi bunla imtihan etmesin .İnşallah bizlerde kavuşuruz meleklerimizeAynen öyle kuzum geçen sene yaşlı bi teyze bana doktora tedaviye başladın mı ses ben 4 senelik evliyim
Günaydın güzel anneGünaydın canlarımmm
Nasılsın canımmGünaydın güzel anne
4. Gün bugünNasip olursa inşallah kuzumm
Kaç gün oldu canım ilaç biteli
Amin kuzum inşallah ben bi hasta olsam Zeynep kamile gidicem aşılama yaptırcam ama olamadım bi türlüBazıları gerçekten can yakmak İçin söylüyor.zor bir sınav rabbim kimseyi bunla imtihan etmesin .İnşallah bizlerde kavuşuruz meleklerimize
Bir iki güne gelir canımm o zaman4. Gün bugün
İnşallah yarın gelmez çünkü 2. Gün yada 3. Gün gitmem lazımBir iki güne gelir canımm o zaman
Hadi gözün aydın canım şimdi çok güzel tertemiz bir aya başlıcaksın sıfırdan herşey güZel ilerlicek inşallahGünaydın kuzularrr
Benim sonunda dün tamamen başladı reglim
Resmen regl geldi diye sevindim bu ay ya
Yarın doktora gidicemm
Bakalım ümidim bu önümüzdeki aya artık=)
Ama nasıl geliyor heralde ilaçta iğneden aşırı fazla bunları kullanmasıda bi ayrı dert valla
İnşallah aşkım bugün olursam yarın giderim ama olamazsam anca pazartesiAa haftasonuna denk geliyor dimii benim genelde 6. Günlerde geliyordu canım inşallah cumartesi pazara kadar dursun durdu durdu