- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
İnsallahh kuzuu =)Hadi gözün aydın canım şimdi çok güzel tertemiz bir aya başlıcaksın sıfırdan herşey güZel ilerlicek inşallah
gidebileceğin bir gün de olsun canım inşallahİnşallah aşkım bugün olursam yarın giderim ama olamazsam anca pazartesi
Aynen öyle tatlım bir ay daha yaklaştıkİnsallahh kuzuu =)
Bi ay daha yaklaştık diyorum beklediğimiz zamana =)
Şey düşünüyorum bu süre içerisinde acaba eşimede vitamin falan bişey takviyesi yapsak mı
Var mı kullanan sizde öyle seyler
Sebepsiz infertilite de koenzim q10 falan öyle bişeyler gördün intertte hem kadına hem erkeğe faydalıymıs ama eminde olamadım
Yarın bi kendi doktorumada sorayım da onun içinde şöyle hızlısından bişeyler yapalım diyorum
Aynen pekmeze başladık, daha doğrusu hünnap mı neyse alıp gelmişgidebileceğin bir gün de olsun canım inşallahBugün olabilirmi inşallah bugün olsunn
Aynen öyle tatlım bir ay daha yaklaştık
Ben hiç bilmiyorumki canım yaa benim eşim sadece arı sütü karışımı ile keçi boynuzu pekmezi kullandı genelde bir sor bakalım doktora
Sarı lekelenmem var kuzum dün gece karın ağrımda oldu bi gelse adımın anlamı gibi adetimde nazlı gelmiyorgidebileceğin bir gün de olsun canım inşallahBugün olabilirmi inşallah bugün olsunn
Aynen öyle tatlım bir ay daha yaklaştık
Ben hiç bilmiyorumki canım yaa benim eşim sadece arı sütü karışımı ile keçi boynuzu pekmezi kullandı genelde bir sor bakalım doktora
Günaydın canımGünaydın canlarımmm
Nasılsın canım varmı bir gelişmeGünaydın canım
İyiyim canım sen nasılsınNasılsın canımm
Sen de adet düzensizliği mi var kuzum?Amin kuzum inşallah ben bi hasta olsam Zeynep kamile gidicem aşılama yaptırcam ama olamadım bi türlü
Evet kuzum düzensiz benim adettim bazen bi bakmışsın düzenli bazen bi bakmışsın düzensizSen de adet düzensizliği mi var kuzum?
İnşallah aşılama başarılı olur
Bugün yine yaptım test canım negatif adet belirtileri başladı akşam sabah gelirNasılsın canım varmı bir gelişme
Bende iyiyim çok şükür canımİyiyim canım sen nasılsın
Napcaksın önümüzdeki ay birşey düşünüyormusun canım bal tarcın kürü iyi gelmişti sanki sanaBugün yine yaptım test canım negatif adet belirtileri başladı akşam sabah gelir
Adet söktürücüden sonramı 12. Günün canım test yaparmısınSelam kızlar her adet söktürücü kullandığımda günler git gide daha uzuyor bu sefer 12 gün oldu hala adet olmadım beklemelimiyim yoksa normal değilmi ? Çok yoruldum
Aynen kuzumm adet söktürücü sonrası.Adet söktürücüden sonramı 12. Günün canım test yaparmısın
Sen bi yap canım yinee bende 2. Gebeliğimde adet söktürücü kullanırken oldu 10 gün geçti adet olmayınca test yaptım çıktı. Çünkü 10 gün içinde adet olunması beklenirAynen kuzumm adet söktürücü sonrası.
Valla canım hiç belirti yok sanmam sadece gögüs hassasiyeti oda adet olucam galiba ama bi sökülmedi gitti
İyi bi yapim atarım bırazdan tertemiz bi negatifSen bi yap canım yinee bende 2. Gebeliğimde adet söktürücü kullanırken oldu 10 gün geçti adet olmayınca test yaptım çıktı. Çünkü 10 gün içinde adet olunması beklenir
Hadi yap bakalım kuzum bekliyorumİyi bi yapim atarım bırazdan tertemiz bi negatif
Nerde bebeğim nerdeee bende umutsuz vakayım alıştım artıkHadi yap bakalım kuzum bekliyorum
E gelmesi lazım ama 10 gün içindeeeeeNerde bebeğim nerdeee bende umutsuz vakayım alıştım artık
Tatlım iste adet olunca dr ye git cem aşılama olcakBende iyiyim çok şükür canım
Napcaksın önümüzdeki ay birşey düşünüyormusun canım bal tarcın kürü iyi gelmişti sanki sana