Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bitanem benim doktorum lekelenme başladığında başlamış olur adet diyor ondan şeyttim

Kızlar çok şükür gördük keseyi içinde bebekte vardı. Haftaya kalp atışı için gidicez nasipse
Çiçeğim tabii ki günüm yeni başlıyor en baştan okudum tamam seni etiketleyip soracaktım maşallah için artık rahat olsun bundan sonra sağlıklı sıhhatli bir şekilde ilerleyen bir gebeliğin olsun inşallah dualarında bizleri de unutma kuzummm

Her zaman dualarımdasınız bitanem rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah çok teşekkür ederimm

Yaaaa kıyamam bunu bende çok yaşadım yaşıyorum lise grubumda 2 arkadaşım var hamile karınlarını atıyorlar içim o kadar garip oluyorum
Yani tabi hamilelik haberi alıcaz güzel bi haber ama 2 yıldır istiyorum hiç bi şekilde olmadı o kadar istememe rağmen bir arpa boyu yol alamamak çok üzüyor birisi hamileyim deyince ben başlıyorum ağlamaya.Kıskandığımdan değil üzülüyorum elimde olmadan

Seni hepimiz çok iyi anlıyoruz bebeğim biraz daha sabir sabrın elbet birgün mukafatlandirilacak

Bizimki kalmadı malesef gidiyoruz buyuk ihtimal.
Doktorda kalp atışı duyalım öyle güdersiniz dedi. Biz bu hafta düğün diyincw he bu haftaysa gitmeyin dedi sen duydun kapp atışı canım bişey olmaz Allahın izniyle

Seni o kadar iyi anlıyorumki hatta bu konuda rejimdir sanıyordum ben eşimin amcasının gelinlerimin arş arda oldu benle yaşıtlar beni gören nerde çocuk diye bakıyor resmen

Doktorda kalp atışı duyalım öyle güdersiniz dedi. Biz bu hafta düğün diyincw he bu haftaysa gitmeyin dedi sen duydun kapp atışı canım bişey olmaz Allahın izniyle
Doktor uçuştan 3 gün önce gel tekrar bakalım dedi. Ama büyük ihtimalle sorun yok dicek. Gidince ne yapacağım hiç bilmiyorum. Sürekli ev kalabalık olcak. Ve ben bütün gün dinlenemicem

Boşver kuzum düğünü sen aylardır bu günü bekliyordun tadını çıkar gitmeyi ver zaten seninde hiç gidesin yoktu demi

Hepimiz aynıyız bıktık artık ama yapcak bişey de yok öylece bekliyoruz

Seni o kadar iyi anlıyorumki hatta bu konuda rejimdir sanıyordum ben eşimin amcasının gelinlerimin arş arda oldu benle yaşıtlar beni gören nerde çocuk diye bakıyor resmen
Maalesef beni gören herkeste aynı şeyi söylüyor 4 sene oldu nerde çocuk diyorlar.O kadar uzun süre yoksa olmuyordur işte niye sorup insanı üzersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…