- 20 Aralık 2020
- 17.083
- 75.636
Çiçeğim tabii ki günüm yeni başlıyorBitanem benim doktorum lekelenme başladığında başlamış olur adet diyor ondan şeyttim
Kızlar çok şükür gördük keseyi içinde bebekte vardı. Haftaya kalp atışı için gidicez nasipse
Dua et bize canım rabbim isteyen herkese nasip etsinCanımm üzülmee lütfen bak hsg çekilceksin ondan sonra olasılık daha çok artıcak emin ol
Her zaman dualarımdasınız bitanem rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah çok teşekkür ederimmÇiçeğim tabii ki günüm yeni başlıyoren baştan okudum tamam seni etiketleyip soracaktım maşallah için artık rahat olsun bundan sonra sağlıklı sıhhatli bir şekilde ilerleyen bir gebeliğin olsun inşallah dualarında bizleri de unutma kuzummm
Hayırlı olsun takviminnAy dimi kızzz çok fena uyutuyordu bu ben unuttum onu
Yani tabi hamilelik haberi alıcaz güzel bi haber ama 2 yıldır istiyorum hiç bi şekilde olmadı o kadar istememe rağmen bir arpa boyu yol alamamak çok üzüyor birisi hamileyim deyince ben başlıyorum ağlamaya.Kıskandığımdan değil üzülüyorum elimde olmadanYaaaa kıyamam bunu bende çok yaşadım yaşıyorum lise grubumda 2 arkadaşım var hamile karınlarını atıyorlar içim o kadar garip oluyorum
Seni hepimiz çok iyi anlıyoruz bebeğim biraz daha sabir sabrın elbet birgün mukafatlandirilacakYani tabi hamilelik haberi alıcaz güzel bi haber ama 2 yıldır istiyorum hiç bi şekilde olmadı o kadar istememe rağmen bir arpa boyu yol alamamak çok üzüyor birisi hamileyim deyince ben başlıyorum ağlamaya.Kıskandığımdan değil üzülüyorum elimde olmadan
İnşallah canım rabbim minnoşları doldursun topiğimize darısı başınıza inşallahOh oh çok iyi gelsin minoşumuzzzz
Her zaman dualarımdasınız rabbim hayırlısuyla nasip etsin canımm herkeseDua et bize canım rabbim isteyen herkese nasip etsin
DayanamadımmmHayırlı olsun takviminn
Manisa işide kaldı bizim doktor gitmeyin dediIyi yapmissinn
Bizimki kalmadı malesef gidiyoruz buyuk ihtimal.Manisa işide kaldı bizim doktor gitmeyin dedi
Doktorda kalp atışı duyalım öyle güdersiniz dedi. Biz bu hafta düğün diyincw he bu haftaysa gitmeyin dediBizimki kalmadı malesef gidiyoruz buyuk ihtimal.
Seni o kadar iyi anlıyorumki hatta bu konuda rejimdir sanıyordum ben eşimin amcasının gelinlerimin arş arda oldu benle yaşıtlar beni gören nerde çocuk diye bakıyor resmenYani tabi hamilelik haberi alıcaz güzel bi haber ama 2 yıldır istiyorum hiç bi şekilde olmadı o kadar istememe rağmen bir arpa boyu yol alamamak çok üzüyor birisi hamileyim deyince ben başlıyorum ağlamaya.Kıskandığımdan değil üzülüyorum elimde olmadan
Amin inşallah kuzumİnşallah canım rabbim minnoşları doldursun topiğimize darısı başınıza inşallah
Her zaman dualarımdasınız rabbim hayırlısuyla nasip etsin canımm herkese
Dayanamadımmm
Doktor uçuştan 3 gün önce gel tekrar bakalım dedi. Ama büyük ihtimalle sorun yok dicek. Gidince ne yapacağım hiç bilmiyorum. Sürekli ev kalabalık olcak. Ve ben bütün gün dinlenemicemDoktorda kalp atışı duyalım öyle güdersiniz dedi. Biz bu hafta düğün diyincw he bu haftaysa gitmeyin dedisen duydun kapp atışı canım bişey olmaz Allahın izniyle
Geldimi adetin kuzumAmin inşallah kuzum
Oyy bulantıların bari olmasın inşallahDoktor uçuştan 3 gün önce gel tekrar bakalım dedi. Ama büyük ihtimalle sorun yok dicek. Gidince ne yapacağım hiç bilmiyorum. Sürekli ev kalabalık olcak. Ve ben bütün gün dinlenemicem
InsaAllahhhGeldimi adetin kuzum
Oyy bulantıların bari olmasın inşallah
Boşver kuzum düğünü sen aylardır bu günü bekliyordun tadını çıkar gitmeyi ver zaten seninde hiç gidesin yoktu demiDoktorda kalp atışı duyalım öyle güdersiniz dedi. Biz bu hafta düğün diyincw he bu haftaysa gitmeyin dedisen duydun kapp atışı canım bişey olmaz Allahın izniyle
Hepimiz aynıyız bıktık artık ama yapcak bişey de yok öylece bekliyoruzYani tabi hamilelik haberi alıcaz güzel bi haber ama 2 yıldır istiyorum hiç bi şekilde olmadı o kadar istememe rağmen bir arpa boyu yol alamamak çok üzüyor birisi hamileyim deyince ben başlıyorum ağlamaya.Kıskandığımdan değil üzülüyorum elimde olmadan
Maalesef beni gören herkeste aynı şeyi söylüyor 4 sene oldu nerde çocuk diyorlar.O kadar uzun süre yoksa olmuyordur işte niye sorup insanı üzersinizSeni o kadar iyi anlıyorumki hatta bu konuda rejimdir sanıyordum ben eşimin amcasının gelinlerimin arş arda oldu benle yaşıtlar beni gören nerde çocuk diye bakıyor resmen
Rabbim ol derse oluyor işte elimizden bişi gelmiyor sabır deyip bekliyoruz canımHepimiz aynıyız bıktık artık ama yapcak bişey de yok öylece bekliyoruz