Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr ilişkiden sonra kahverengi akıntı geldi. Afedersiniz korunmasız ilişkiden sonra anlamışsınızdır işte. Bu oluyodu ama adet çok yakınken. İdrar rengim çok koyu. Enfeksiyon yaşadım daha önce kan görmedim kahverengi görmedim idrar yoluna kadar sıçramıştı ama rengi açıktı kızlar noluyo banaaaa ??? Cookiie Cookiie @Ay tenli anne Fated Fated Baede Baede Drdr17 Drdr17
Kuzun yazdıklarını bir kısmını okudum . Kaçırdığım varmı bilmiyorum ama enfeksiyon gibi gelmedi bana . Regli olana kadar birlikte olma bence . Nolur nolmaz . Ben enfeksiyon dan dolayı kanama yaşamıştım . Düşük yapıyorum sandım bildiğin regli kanaması gibiydi . İç çamaşırını beyaz tut yada ped tak bir hafta takip et güzelce .
eğer ağrın vs olursa doktora git. Merakını gider allah korusun enfeksiyon değildir inşlah .

Kuzun yazdıklarını bir kısmını okudum . Kaçırdığım varmı bilmiyorum ama enfeksiyon gibi gelmedi bana . Regli olana kadar birlikte olma bence . Nolur nolmaz . Ben enfeksiyon dan dolayı kanama yaşamıştım . Düşük yapıyorum sandım bildiğin regli kanaması gibiydi . İç çamaşırını beyaz tut yada ped tak bir hafta takip et güzelce .
eğer ağrın vs olursa doktora git. Merakını gider allah korusun enfeksiyon değildir inşlah .
Teşekkür ederim bebeğimm ❤️ Enfeksiyon korkum geçti çünkü ağrım bitti şükür pembe lekelenmem de yerini beyaza bıraktı. Göğüslerim aynı adet öncesi gibi çok erken adet belirtilerim başladı inşallah hayra çıkcak bu ay 🥰😍😂

Çok şükür canım rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah🤗🤗 rabbim herkeslere nasip etsin canım bekliyorum 💙☺️

Canım daha 6 gün var regline amaa böyle erken oluyormuydun

Ahh inşallah ya 🙏 benim umut sıfırlandı. Pembe lekelenme başladı. Açık pembe beyaz akıntıyla karışık. Adete kadar sürecek heralde 😥

sev9 sev9 canımseninde çok erken değilmi yaa
Erken olmam kuzumm ama genellıkle kendini belli ediyor sancı ama dun kasıklarım çok sancılandı acaba dedim günümü bekliycem bakalım🌷

Merhabalar herkese. Bir şey sormak istiyorum. Benim hep adetlerim düzensiz geç adet olurdum hormonlarım normal ultrasonda polikistik över görünümü vardı. Fakat geçen 4 ayda kendiliğinden erken adet oldum. Bu aydan önce 4 aylık adet döngüm 30,35,30,39 şeklinde oldu. Bugün ise 48. Gündeyim hala adet olmadım. Gebelik olabilir mi yoksa yine mi döngüm bozuldu çözemiyorum. Aylardır test yapmadım önceleri negatifleri görmekten baktığım İçin. Sizce test yapmalı mıyım yoksa ne kadar daha beklemeliyim? :|

Cookiie Cookiie canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim çok sevindim çokkk ❤️😊
çok teşekkğr ederim canım inşallah amin darısı başına 🤗❤️
sen naptıncanım regli olman gerekiyordy sanırım ama ☺️

Erken olmam kuzumm ama genellıkle kendini belli ediyor sancı ama dun kasıklarım çok sancılandı acaba dedim günümü bekliycem bakalım🌷
Bekle canım hemen umutsuzluğa girme
Merhabalar herkese. Bir şey sormak istiyorum. Benim hep adetlerim düzensiz geç adet olurdum hormonlarım normal ultrasonda polikistik över görünümü vardı. Fakat geçen 4 ayda kendiliğinden erken adet oldum. Bu aydan önce 4 aylık adet döngüm 30,35,30,39 şeklinde oldu. Bugün ise 48. Gündeyim hala adet olmadım. Gebelik olabilir mi yoksa yine mi döngüm bozuldu çözemiyorum. Aylardır test yapmadım önceleri negatifleri görmekten baktığım İçin. Sizce test yapmalı mıyım yoksa ne kadar daha beklemeliyim? :|
Merhaba hoşgeldiniz. Önceki düzeninize göre bir 10 günlük falan gecikme olmuş ben test yapabilirsiniz. Yumurtlama sorunu yaşamadıysanız bu ay gebelik olabilir

Sağlıkla kucağına al inşallah ❤️

Hayırlı olsun kuzum sağlıklı şekilde kucağına al inşallah anne adayları artıyor 😍

Yaa maşallah canımm ne güzel 😍 İnşallah sağlıkcakla ilerler bizlere de nasip olurr🌸🤲🏻
Çoook teşekkür ederim kızlar inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelsin bebişler hepimizin yüzü gülsün 🤲🏻🥰 hepimiz için dua ettim desteğiniz ve güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim 🙏🏻😇💙

Günaydın kızlar =)
İğne gününü saymassak 11. Günüm bugün ve testim yine negatif tertemiz tek çizgi😒
Döner mi pozitife var mıdır sizce ihtimal hala🤔

Günaydın kızlar =)
İğne gününü saymassak 11. Günüm bugün ve testim yine negatif tertemiz tek çizgi😒
Döner mi pozitife var mıdır sizce ihtimal hala🤔
Günaydın canım 13 ve 14. Günler kesin sonuç alırsın canım bence dönebilir dönenler var ☺️

Günaydın canım 13 ve 14. Günler kesin sonuç alırsın canım bence dönebilir dönenler var ☺️
Ama seninki ne güzel ne belli iki çizgiydi dimi 😒
Dur bakalım regli olmassam pazartesi kan verim gerçi dayanamam haftasonuda yaparımda test 😁
Tüh ya bayada ümitliydim halbuki

X