Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama seninki ne güzel ne belli iki çizgiydi dimi 😒
Dur bakalım regli olmassam pazartesi kan verim gerçi dayanamam haftasonuda yaparımda test 😁
Tüh ya bayada ümitliydim halbuki
Canım herkesin farklı olabiliyor ki. Dur daha üzülmek için erken. Biraz bekle. Olmazsada önümüzdeki aya bakarız canım moralini bozma sakın🙏🏼😘

Canım herkesin farklı olabiliyor ki. Dur daha üzülmek için erken. Biraz bekle. Olmazsada önümüzdeki aya bakarız canım moralini bozma sakın🙏🏼😘
İnsallah kuzu bakalım =)
Hala ümitliyimde bugün çizgi bekliyodum ondan düştüm 😁
Hayırlısı bakalm bugün güzel bi gün dua edelim 🙏

Günaydın canımm🤗
Nasılsın kuzucum 🥰 Annemlerin evinde internet sadece bu sitede sorun yaşatıyo 😂 Bazen girsem de burada gözüksem de yazılana cevap vermiyorum sanmayın 😘😘 Giriyorum kalıyorum öyle sitede çok yavaş ilerliyor yazıyorum gitmiyo felan 😂😂

Merhabalar herkese. Bir şey sormak istiyorum. Benim hep adetlerim düzensiz geç adet olurdum hormonlarım normal ultrasonda polikistik över görünümü vardı. Fakat geçen 4 ayda kendiliğinden erken adet oldum. Bu aydan önce 4 aylık adet döngüm 30,35,30,39 şeklinde oldu. Bugün ise 48. Gündeyim hala adet olmadım. Gebelik olabilir mi yoksa yine mi döngüm bozuldu çözemiyorum. Aylardır test yapmadım önceleri negatifleri görmekten baktığım İçin. Sizce test yapmalı mıyım yoksa ne kadar daha beklemeliyim? :|
Merhaba . Burda bir çok kişi polikistık sorunumuz var . Doktora gitmelisin düzeli ilaçlar kullanmalısın öncelikle reglin 30 günde bir gelmesi gerekiyor . Bende senın gibiydim 2 sene tedavi ile artık düzenli regli oluyorum . Reglinin düzensiz olması yumurtalarının iyi gelişip çatalamadığı anlama gelir. Hamilelik varmıdır bilinmez ama bu seni yıpratır. Test yap sonra doktora görünmeye başla derim.

Merhaba . Burda bir çok kişi polikistık sorunumuz var . Doktora gitmelisin düzeli ilaçlar kullanmalısın öncelikle reglin 30 günde bir gelmesi gerekiyor . Bende senın gibiydim 2 sene tedavi ile artık düzenli regli oluyorum . Reglinin düzensiz olması yumurtalarının iyi gelişip çatalamadığı anlama gelir. Hamilelik varmıdır bilinmez ama bu seni yıpratır. Test yap sonra doktora görünmeye başla derim.
Ben polikistik için doğum kontrol ilacı kullanmayı Doğru bulmuyorum canım yaa bir çok doktorda aynı şeyi söylüyor. Polikistik malesef bir hastalık değil sendrom. Kesinlikle hayatımızdan çıkıp gitmeyecek doğuşumuzdan ölümümüze kadar bu bizimle. Biz onunla yaşamayı onu kontrol altına almayı öğrenicez. Bunun en başı beslenme ve spor. Sağlıklı beslenme, paketli gıdalardan uzak durmak, spor, b ve d vitaminlerini kontrol altında tutma, insülini be hatta bazen tiroidleri düzenli tutmaya çalışmaktan başka çözüm yok. İlaçlar sadece yumurtlamayı düzenliyor olabilir ama polikistikle bağlantılı Ona sebep veren bir çok başka rahatsızlk var onlarında tedavisi şart. Bunların da hepsi sağlıklı beslenmeye ve spora bakıyor 😒 motherofcatss motherofcatss

Nasılsın kuzucum 🥰 Annemlerin evinde internet sadece bu sitede sorun yaşatıyo 😂 Bazen girsem de burada gözüksem de yazılana cevap vermiyorum sanmayın 😘😘 Giriyorum kalıyorum öyle sitede çok yavaş ilerliyor yazıyorum gitmiyo felan 😂😂
İyiyim canım sen nasılsın 😍 olsun canım annenlerdemisin 🤗

Evet kuzucum eşim gece vardiyasında akşamları annemde kalıyorum 🥰 İyiyim çok şükür enfeksiyon korkum geçti akıntı beyaza döndü bi nefes aldım çok korkmuştum 😂
Oh ne güzel bekar günlerdeki gibi 😍
Çok şükür canım yumurtlama falan olabilirmiydi acaba

Evet kuzucum eşim gece vardiyasında akşamları annemde kalıyorum 🥰 İyiyim çok şükür enfeksiyon korkum geçti akıntı beyaza döndü bi nefes aldım çok korkmuştum 😂
Senin bebek yerleşti desene kuzu😁😁
Hadi hayırlısı =)

Oh ne güzel bekar günlerdeki gibi 😍
Çok şükür canım yumurtlama falan olabilirmiydi acaba
Olamazdı aşkım çünkü vücut ısım yükselmişti. İkinci olduysa bilemem ama 😂
Senin bebek yerleşti desene kuzu😁😁
Hadi hayırlısı =)
Yokk kızz nerdee 😂 şimdi yerleştiyse adet günü 3000 lerde çıkması lazım çok erken olur yerleşme için 😂 Olmadı bebeğim bu ay da adet olcağımı söyledi vücudum bana akıntıyla 😂😂 heveslenme dedi 😄

Yokk kızz nerdee 😂 şimdi yerleştiyse adet günü 3000 lerde çıkması lazım çok erken olur yerleşme için 😂 Olmadı bebeğim bu ay da adet olcağımı söyledi vücudum bana akıntıyla 😂😂 heveslenme dedi 😄
Dur bakalım yaşayıp görücez canım 🤗

😁😁 Sen bendende betersin valla 😁bu ne ümitsizlik😁
Olur olurr dur bakalım öyle deme =)

Öyle tabi canım Allah büyük umudum hep var 😂😂
asılsın canımm
20210625_142212.jpg

Kız çizgiyi gorebiliyon mu bak bakayım bi daha çok erken ama ben çok hayali goruyom sanki

X