Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet çok erken ☹️

Yok canım sebepsiz derken erkenden kahverengi gelmesinin sebebi yok eşimden dolayı olmuyo bizim
Anladım kuzu, bende benim gibi zannettim
Bende hep madem hersey yolunda neden 2 senedir olmuyo diye kendimi yiyorum da genelde
Hatta bu sefer çok ümitliydim ama ağrı beni yine düşürdü baya

Hayırlısı bakalım insallah seninki yerleşmedir

Yerleşme olabilirmi 😒
Bilmiyorum ki kuzu ya beni bulmaz öyle şeyler 😂
Anladım kuzu, bende benim gibi zannettim
Bende hep madem hersey yolunda neden 2 senedir olmuyo diye kendimi yiyorum da genelde
Hatta bu sefer çok ümitliydim ama ağrı beni yine düşürdü baya

Hayırlısı bakalım insallah seninki yerleşmedir
Sanmam kuzum ya. Ben de şimdi diyorum onu sorun vardı ilaç kullandık niye olmuyo 🙄

Bilmiyorum ki kuzu ya beni bulmaz öyle şeyler 😂

Sanmam kuzum ya. Ben de şimdi diyorum onu sorun vardı ilaç kullandık niye olmuyo 🙄
Valla zamanı gelmedi herhalde diiip duruyoruz artık bu durumlardada
Ben biraz isyan edince doktoruma madem bi sorun yok neden olmuyo diye, patates soğan getirmiyosun dünyaya bi insan gelicek demek ki zamanı var diip kızmıstı bana😁

Valla zamanı gelmedi herhalde diiip duruyoruz artık bu durumlardada
Ben biraz isyan edince doktoruma madem bi sorun yok neden olmuyo diye, patates soğan getirmiyosun dünyaya bi insan gelicek demek ki zamanı var diip kızmıstı bana😁
Hahdh 😂😂 aslında çok haklı ama millet patates alır gibi doğuruyo 😂😂
Görcez bakalım zamanla canım 😂
Tutunmadan sonra kanda ne zaman çıkar ki yarın kan verip umut olayını bitiresim var

Hahdh 😂😂 aslında çok haklı ama millet patates alır gibi doğuruyo 😂😂

Tutunmadan sonra kanda ne zaman çıkar ki yarın kan verip umut olayını bitiresim var
Bence bekle canım 4 5 gün kadar

Çok şükür canım rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah🤗🤗 rabbim herkeslere nasip etsin canım bekliyorum 💙☺️

Canım daha 6 gün var regline amaa böyle erken oluyormuydun

Ahh inşallah ya 🙏 benim umut sıfırlandı. Pembe lekelenme başladı. Açık pembe beyaz akıntıyla karışık. Adete kadar sürecek heralde 😥

sev9 sev9 canımseninde çok erken değilmi yaa
505 çıkmış değerim kuzum ya inanamıyorum ptesi birdaha baktırıcam doktorum öyle dedi sonra da gün belirleriz heralde 🥰

Eklentiler

• D57F932B-0412-459B-983B-FD579634D631.jpeg
    D57F932B-0412-459B-983B-FD579634D631.jpeg
    93,4 KB · Görüntüleme: 22
Çok güzel canımm 🤗 ben dün kan verdikten sonra kaset test yapmıştım. T cizgisi c cizgisinden de kopkoyu çıkmıştı aynı senim gibi. Değer 325 çıktı sonra. Acaba değer kaçtayken o koyuluğa geliyor diye merak ettim de😬
Evet canım sabah 6da bu testi yaptım akşam 18de de kan verdim belki senin gibi 300küsürdü o zaman yada 400 küsür 😅

X