Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kalbim kadar temizdi 11.gün 🤭 sanırım iğnenin etkisi geçmişti 13.gün falan normal silik oldu merak etmeyin
Ayy valla mı=)🥳
İnsallah benimde öyledir o zaman aslında ümitliyimde ne bilim bu kadar sıfır çizgide beklemiyodum nee yalan söyliyim😁😁
Bakalım bende görürüm umarım=)
Duat sende emi hazır bebişte var çok et =) 🤭

Ayy valla mı=)🥳
İnsallah benimde öyledir o zaman aslında ümitliyimde ne bilim bu kadar sıfır çizgide beklemiyodum nee yalan söyliyim😁😁
Bakalım bende görürüm umarım=)
Duat sende emi hazır bebişte var çok et =) 🤭
İğne etkisi geçmiş muhtemelen şuan Bi avantaj aslında sizin için yarın falan Bi test yapsanız silik hayalet çizgi bile olsa bu bebeğe işaret başka seçeneği olmayacak 😁 gönlünüzce olsun inşallah

İnşallah canım benim senin de koyulaşsın hemencik gelsin bebişin 🤲🏻🥰 ben 2 yıldır bebiş istiyorum bir kaybım var fobi oldu artık test yapmak o kadar umutsuzdum ki belirtilere bile inanmadım yapmak istemedim daha da ctesi falan yapıcaktım ama ikna ettiler 😅 çok şükür inşallah sorun yoktur çok koyu olunca ona da endişelendim bi aslında 🤷🏼‍♀️ Sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum 🤲🏻
İnsallah=))
Bende 2 senedir düzenli olarak regliye dört bes gün kala teste başlarım taki olana kadar😁😁
Hatta çoğu zaman bende o kadar umutsuz oluyodum ki testi yapıp banyoda bırakıyodum bakmayı bile unutuyodum ne olsa çıkmas diye😁
Allahım sana olan gebeliği sağlıkla ilerletmeyi banada insallah bi an önce su haberi alabilmeyi nasipp etsin diyelim=) 🙏

İğne etkisi geçmiş muhtemelen şuan Bi avantaj aslında sizin için yarın falan Bi test yapsanız silik hayalet çizgi bile olsa bu bebeğe işaret başka seçeneği olmayacak 😁 gönlünüzce olsun inşallah
Aynen yapcam bakalım =)
İnsallahh hepimizin öyle olsun🙏

İnsallah=))
Bende 2 senedir düzenli olarak regliye dört bes gün kala teste başlarım taki olana kadar😁😁
Hatta çoğu zaman bende o kadar umutsuz oluyodum ki testi yapıp banyoda bırakıyodum bakmayı bile unutuyodum ne olsa çıkmas diye😁
Allahım sana olan gebeliği sağlıkla ilerletmeyi banada insallah bi an önce su haberi alabilmeyi nasipp etsin diyelim=) 🙏
Amiiin canım amin isteyen herkes kavuşsun inşallah bebişine en önemlisi sağlıkla 🤲🏻💙

Cookiie Cookiie kuzum ben bugün test yaptım 13.gün çatlatma iğnesinden sonra ve pozitif çıktı akşam iş çıkışı gidip kan vericem çok heyecanlıyım 🥰 seninle de paylaşayım dedim 🙈
Ahh canımm çok sevindimm haberini bekliyordumm inşallah çok güzek bir değer çıkar haber ver mutlaka sağlıcakla gelsin 🤗🤗😍😍😍

Ahh canımm çok sevindimm haberini bekliyordumm inşallah çok güzek bir değer çıkar haber ver mutlaka sağlıcakla gelsin 🤗🤗😍😍😍
Evet seninle konuşmuştuk 5 femara 7 fostimon iğne ve bir çatlatma iğnesi sonunda pozitif gördüm inanamıyorum 🙈 çoook sağ ol eğer bir sorun yoksa yakın yakın anne olucaz 🥰 inşallah sağlıkla gelsinler başka hiçbir şey istemiyorum 🤲🏻💙 akşam haber veririm 😊

Hadii dua grubuna gelinn anne olmak isteyenler♥️😍

Evet seninle konuşmuştuk 5 femara 7 fostimon iğne ve bir çatlatma iğnesi sonunda pozitif gördüm inanamıyorum 🙈 çoook sağ ol eğer bir sorun yoksa yakın yakın anne olucaz 🥰 inşallah sağlıkla gelsinler başka hiçbir şey istemiyorum 🤲🏻💙 akşam haber veririm 😊
Çok şükür canım rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah🤗🤗 rabbim herkeslere nasip etsin canım bekliyorum 💙☺️
Karnım ağrıyor kuzum ondan keşke bir mucize olsa o ağrıların sebebi başka olsa ama sanmam🥺🥲 Hayırlısı olsun çiçeğim napalımmm🌺
Canım daha 6 gün var regline amaa böyle erken oluyormuydun

Ahh inşallah ya 🙏 benim umut sıfırlandı. Pembe lekelenme başladı. Açık pembe beyaz akıntıyla karışık. Adete kadar sürecek heralde 😥

sev9 sev9 canımseninde çok erken değilmi yaa

Evet canım ben de onu anlamıyorum ya bu kadar erken olmazdı evet çok var ☹️
Seninde mi sebepsiz infertilite 😒
Bi sebep yok demişssin ya
Benimde o kadar ağrım başladı ki birebir regli olduğumdaki gibi
Benimde sanırım ümidim gidiyo yavas yavas, normal degil çünkü bu ağrı

Çok şükür canım rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah🤗🤗 rabbim herkeslere nasip etsin canım bekliyorum 💙☺️

Canım daha 6 gün var regline amaa böyle erken oluyormuydun

Ahh inşallah ya 🙏 benim umut sıfırlandı. Pembe lekelenme başladı. Açık pembe beyaz akıntıyla karışık. Adete kadar sürecek heralde 😥

sev9 sev9 canımseninde çok erken değilmi yaa
Evet çok erken ☹️
Seninde mi sebepsiz infertilite 😒
Bi sebep yok demişssin ya
Benimde o kadar ağrım başladı ki birebir regli olduğumdaki gibi
Benimde sanırım ümidim gidiyo yavas yavas, normal degil çünkü bu ağrı
Yok canım sebepsiz derken erkenden kahverengi gelmesinin sebebi yok eşimden dolayı olmuyo bizim

X