Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım ya çok zor olyrdur böyle olunca da. Miğden kaldırırsa bitki çayları meyve çayları falan iç 😞
Sagol canimm. su dışında bisey içemiyorum. Pastil falan istedim boğazım için Ama doktor vermedi. Bol suyla hafifletmeye çalışcam insaAllah bakalım .

Sagol canimm. su dışında bisey içemiyorum. Pastil falan istedim boğazım için Ama doktor vermedi. Bol suyla hafifletmeye çalışcam insaAllah bakalım .
Bal falanda bulandırıyormu miğdeni canım. Sıcak suya bal limon yapabilirsin. Yada sadece limonlu su. Sirkeyle gargara. Bunlar boğaza iyi gelir. Ama tabi miğdeni bulandırırmı bilmiyorum

Bal falanda bulandırıyormu miğdeni canım. Sıcak suya bal limon yapabilirsin. Yada sadece limonlu su. Sirkeyle gargara. Bunlar boğaza iyi gelir. Ama tabi miğdeni bulandırırmı bilmiyorum
Bal denemedim bak onu deniyeyim bakalım. Gargara kesinlikle yapamıyorum. Bide kansızlık çıktı. Esimde aşıya gitmişti.Doktor kan ilacı yollamış. Icene kadar akla karayı seçtim. Rabbim bu süreçte yardim etsin. 1 buçuk senedir turp gibiydim. Hamile kalınca bağışıklık düştü birden ondan bu kaar çabuk bulaştı heralde. Bide hiç bir yere çıkmama rağmen. Aman diyim dikkat et sende.

Bal denemedim bak onu deniyeyim bakalım. Gargara kesinlikle yapamıyorum. Bide kansızlık çıktı. Esimde aşıya gitmişti.Doktor kan ilacı yollamış. Icene kadar akla karayı seçtim. Rabbim bu süreçte yardim etsin. 1 buçuk senedir turp gibiydim. Hamile kalınca bağışıklık düştü birden ondan bu kaar çabuk bulaştı heralde. Bide hiç bir yere çıkmama rağmen. Aman diyim dikkat et sende.
Bağışıklık düşüyormuş canım ama evet hamilelikte. Dinlen bol bol sıvı tüket c vitamini almaya çalış. Biran evvel geçsin gitsin inşallah

Hastalıklı bi günden merhaba bu sabah bi utandım boğazlarım yanıyor terliyorum her yanım ağrıyor işe gidemedim sağlık ocağına gittim paranjit başlangıcı dedi
Geçmiş olsun canım. Bende aynı şekilde uyandım. Muhtemelen benimde faranjit. Terleme ve ağrı yok. Sadece boğaz yanması ve burun tıkanıklığı. Grip değil de nezleyim galiba. Allah cc yardim etsin insaAllah🤲🏻

PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu ayyy senin testin nasıl çıkmıs böyle🥰 bu 13.gün mü iğne gününü sayıyo musun
Bide sey 11. Gün falan nasıldı var mıydı çizgin
Benim bugün iğne günüyle 11. Günümdü çizgi sıfır 🙁

Inşallah pozitif sonuç alırsın canım
İnsallah kuzu ama burda kızların hep 11. Günler falan silik çizgi çıkmıstı baya Cookiie Cookiie nin falan
Benim hiç yok
Bide erken gebelik testi benimki acaba bende şu ucuz kaset testlerden mı alsam farkeder mi ki

İnsallah kuzu ama burda kızların hep 11. Günler falan silik çizgi çıkmıstı baya Cookiie Cookiie nin falan
Benim hiç yok
Bide erken gebelik testi benimki acaba bende şu ucuz kaset testlerden mı alsam farkeder mi ki
Tatlım 11.gün erken ama yinede dene bi yarın tam iğne etkisi geçmiş iste varsa yarından sonra silik çizgi cikar

PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu ayyy senin testin nasıl çıkmıs böyle🥰 bu 13.gün mü iğne gününü sayıyo musun
Bide sey 11. Gün falan nasıldı var mıydı çizgin
Benim bugün iğne günüyle 11. Günümdü çizgi sıfır 🙁
İğne gününü saymadım kuzum ilk defa yaptım testi ama ovulasyon testi yapıyordum koyulaşırsa gebelik oluyor ya bazen normalde silikti sadece iki gündür çok koyu çıkıyordu sabah yaptım böyle koyu çıkınca inanamadım ama normalde bu kadar erken çıkmıyor heralde ben de şaşkınım 🙈 korktum da bir yandan inşallah sıkıntı yoktur akşam kan vericem 🥰

Tatlım 11.gün erken ama yinede dene bi yarın tam iğne etkisi geçmiş iste varsa yarından sonra silik çizgi cikar
İnsallah bakalım kuzuuu
Baya ümitliyim bu aydan ama kısmet tabi=))
Yarın yine bi denim, çıkabilirsem dısarı şu normal testlerden alcam bide öyle denim

İğne gününü saymadım kuzum ilk defa yaptım testi ama ovulasyon testi yapıyordum koyulaşırsa gebelik oluyor ya bazen normalde silikti sadece iki gündür çok koyu çıkıyordu sabah yaptım böyle koyu çıkınca inanamadım ama normalde bu kadar erken çıkmıyor heralde ben de şaşkınım 🙈 korktum da bir yandan inşallah sıkıntı yoktur akşam kan vericem 🥰
Nasıl dayandın bu güne kadar 😳=) tebrik ederim valla =)
Ama çok net çıkmıs, aksilik olmassa insallah var gibi duruyor bariz =))
İnsallah kan testindede güzel sonuç alırsın=)
Benimkide insallah koyulasır bikaç güne 🙏

Benim hiç yok
Benim kalbim kadar temizdi 11.gün 🤭 sanırım iğnenin etkisi geçmişti 13.gün falan normal silik oldu merak etmeyin

Nasıl dayandın bu güne kadar 😳=) tebrik ederim valla =)
Ama çok net çıkmıs, aksilik olmassa insallah var gibi duruyor bariz =))
İnsallah kan testindede güzel sonuç alırsın=)
Benimkide insallah koyulasır bikaç güne 🙏
İnşallah canım benim senin de koyulaşsın hemencik gelsin bebişin 🤲🏻🥰 ben 2 yıldır bebiş istiyorum bir kaybım var fobi oldu artık test yapmak o kadar umutsuzdum ki belirtilere bile inanmadım yapmak istemedim daha da ctesi falan yapıcaktım ama ikna ettiler 😅 çok şükür inşallah sorun yoktur çok koyu olunca ona da endişelendim bi aslında 🤷🏼‍♀️ Sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum 🤲🏻

X