Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden bu kadar üzüldüm anlatayım. İlk çocuk denemeleriydi. Her belirtim vardı. Mide bulantısı,bel ağrısı,baş dönmesi,sık idrara çıkma. Gün sayıyo herkes tamam şevval hamile diyolar. Bi akşam gezmekten döndük karnım ağrıyo artık dayanamıyom gittik acile. Anlattım durumumu. Adam dedi ki birebir aynı belirtileri taşıyan iki durum var. Hemşire diyo bence hamile hocam beta isteyelim 😂 Doktor diyo idrar tahlili isteyelim 😂😂 İdrar yolu enfeksiyonuymuş baya ağır 😂 Yıkıldım o an hem de utandım salak hissettim kendimi 😂😂😂 Ay tenli anne Ay tenli anne sen de Baede Baede siz de okuyun bebeklerim telaşımı anlıcaksınız 😂

Ovülasyona kadar soğan suyu içtim üç dört gündür evde kefir vardı onu içtim zaten ovülasyondan bi gün sonra da ağrım oldu kuzum soğan suyu engel olması lazım bence
Kuzummm o telaş hep olacak eminim bizler hamile kalmak için çok fazla uğraş veriyoruz kayıplar yaşıyoruz sanırım ondan dolayı neyse kötü düşünmeyelim herşey gönlünce olsun vucüdunu takip et not al belki de ama bidaha böyle yaramazlık yapma bak 🙈 anladın sen

Kuzummm o telaş hep olacak eminim bizler hamile kalmak için çok fazla uğraş veriyoruz kayıplar yaşıyoruz sanırım ondan dolayı neyse kötü düşünmeyelim herşey gönlünce olsun vucüdunu takip et not al belki de ama bidaha böyle yaramazlık yapma bak 🙈 anladın sen
Anladım canım tamam dinliycem dediklerini 😍🥰

Neden bu kadar üzüldüm anlatayım. İlk çocuk denemeleriydi. Her belirtim vardı. Mide bulantısı,bel ağrısı,baş dönmesi,sık idrara çıkma. Gün sayıyo herkes tamam şevval hamile diyolar. Bi akşam gezmekten döndük karnım ağrıyo artık dayanamıyom gittik acile. Anlattım durumumu. Adam dedi ki birebir aynı belirtileri taşıyan iki durum var. Hemşire diyo bence hamile hocam beta isteyelim 😂 Doktor diyo idrar tahlili isteyelim 😂😂 İdrar yolu enfeksiyonuymuş baya ağır 😂 Yıkıldım o an hem de utandım salak hissettim kendimi 😂😂😂 Ay tenli anne Ay tenli anne sen de Baede Baede siz de okuyun bebeklerim telaşımı anlıcaksınız 😂

Ovülasyona kadar soğan suyu içtim üç dört gündür evde kefir vardı onu içtim zaten ovülasyondan bi gün sonra da ağrım oldu kuzum soğan suyu engel olması lazım bence
Kuzum artık bekliycez başka çare yok her belirti oluyo ama bebek yok en iyisi iki gün daha bekle test yap bebeğim

Kızlarr ilişkiden sonra kahverengi akıntı geldi. Afedersiniz korunmasız ilişkiden sonra anlamışsınızdır işte. Bu oluyodu ama adet çok yakınken. İdrar rengim çok koyu. Enfeksiyon yaşadım daha önce kan görmedim kahverengi görmedim idrar yoluna kadar sıçramıştı ama rengi açıktı kızlar noluyo banaaaa ??? Cookiie Cookiie Ay tenli anne Ay tenli anne Fated Fated Baede Baede @Drdr17
Sen bi test yapsana aşkım

Kuzum artık bekliycez başka çare yok her belirti oluyo ama bebek yok en iyisi iki gün daha bekle test yap bebeğim
Heh işte belirti var bebek yok. Ya da belirtiler hastalık belirtileri çıkıyo 😂
Şimdi siz böyle dediniz ya ben bütün belirtileri yaşarım 🤦🏼‍♀️ Ama hamile değilim
Sen bi test yapsana aşkım
Yaptım aşkım ama çıkmadı adete 10 gün var olsa bile çıkmaz yine de yaptım 😂

Kızlarr ilişkiden sonra kahverengi akıntı geldi. Afedersiniz korunmasız ilişkiden sonra anlamışsınızdır işte. Bu oluyodu ama adet çok yakınken. İdrar rengim çok koyu. Enfeksiyon yaşadım daha önce kan görmedim kahverengi görmedim idrar yoluna kadar sıçramıştı ama rengi açıktı kızlar noluyo banaaaa ??? Cookiie Cookiie Ay tenli anne Ay tenli anne Fated Fated Baede Baede @Drdr17
Canım yoğunmuydu nasıldu akıntı. Şimdi hiç bilmediğimden ne desem boş ama inşallah iyi şeylerin habercisidir 🤗❤️❤️❤️
Reglime 7 gün var bu ayda olmadı çünkü hissediyorum o ağrıları hissetmek istemiyorum resmen biraz moralim bozuk ama geçer:KK42:
Neden umutsuzsunuz bu kadar canımm 😞topiğin adına hiç yakışıyormu 🙄 diyene bak :KK53:
Değerin çok güzel çıkmış canım. Herşey yolunda görünüyor. Stres yapma.

Kızlar çok giremiyorum ya kusura bakmayın. Bulantılar beni benden alıyor. Çocukla bile zor ilgileniyorum. Pek takip edemiyorum. Sonradan okuyorum yazdiklarinizin hepsini
Güzelmi canım ya tam 2 kat değil ama hayırlısı artık 😬
Başladımı kuzu bulantılar

Güzelmi canım ya tam 2 kat değil ama hayırlısı artık 😬
Başladımı kuzu bulantılar
Guzel guzel. Iki kata yakin yani sonucta. Bide laboratuvar farkı varmış zaten.
Başladı ya hiç sorma. Çok zorluyor. Bide üstüne grip oldum. Daha da zorluyor

Günaydınn kızlarrr herkeseee =))
Bugün iğne günüyle beraber 11. Günüm ve testim tamamen negatif😁
Artıık bu saatten sonra yükselmesini bekliyorum kendilerinin =)

Hastalıklı bi günden merhaba bu sabah bi utandım boğazlarım yanıyor terliyorum her yanım ağrıyor işe gidemedim sağlık ocağına gittim paranjit başlangıcı dedi

Canım arkadaşında negatif çıktı geç tutunmuş olabilir sen adet olmazsan kan ver
Bakayım dedim gün gün ama hergün değişen bişey yok =)
Merak işte =)
İki gün daha beklimde regli olmassam hemen yakında sağlık ocağı var gidicem
Ama baya ağrılarım var regli ağrıları gibi bakalım🤔

Guzel guzel. Iki kata yakin yani sonucta. Bide laboratuvar farkı varmış zaten.
Başladı ya hiç sorma. Çok zorluyor. Bide üstüne grip oldum. Daha da zorluyor
Geçmiş olsun canım ya çok zor olyrdur böyle olunca da. Miğden kaldırırsa bitki çayları meyve çayları falan iç 😞
Günaydınn kızlarrr herkeseee =))
Bugün iğne günüyle beraber 11. Günüm ve testim tamamen negatif😁
Artıık bu saatten sonra yükselmesini bekliyorum kendilerinin =)
İğne etkisi geçmiş şimdi artış bekliyoruz inşallah canım 🤗

Hastalıklı bi günden merhaba bu sabah bi utandım boğazlarım yanıyor terliyorum her yanım ağrıyor işe gidemedim sağlık ocağına gittim paranjit başlangıcı dedi
Geçmiş olsun canımm faranjit çok kötü başlangıcında yakalamışsın çok şükür ilaçlarını iç ilerlemeden bitsin hemen. ben 3 4 ay önce 1 ay çektim

X