Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzummm o telaş hep olacak eminim bizler hamile kalmak için çok fazla uğraş veriyoruz kayıplar yaşıyoruz sanırım ondan dolayı neyse kötü düşünmeyelim herşey gönlünce olsun vucüdunu takip et not al belki de ama bidaha böyle yaramazlık yapma bak anladın senNeden bu kadar üzüldüm anlatayım. İlk çocuk denemeleriydi. Her belirtim vardı. Mide bulantısı,bel ağrısı,baş dönmesi,sık idrara çıkma. Gün sayıyo herkes tamam şevval hamile diyolar. Bi akşam gezmekten döndük karnım ağrıyo artık dayanamıyom gittik acile. Anlattım durumumu. Adam dedi ki birebir aynı belirtileri taşıyan iki durum var. Hemşire diyo bence hamile hocam beta isteyelim Doktor diyo idrar tahlili isteyelim İdrar yolu enfeksiyonuymuş baya ağır Yıkıldım o an hem de utandım salak hissettim kendimi Ay tenli anne sen de Baede siz de okuyun bebeklerim telaşımı anlıcaksınız
Ovülasyona kadar soğan suyu içtim üç dört gündür evde kefir vardı onu içtim zaten ovülasyondan bi gün sonra da ağrım oldu kuzum soğan suyu engel olması lazım bence
Anladım canım tamam dinliycem dedikleriniKuzummm o telaş hep olacak eminim bizler hamile kalmak için çok fazla uğraş veriyoruz kayıplar yaşıyoruz sanırım ondan dolayı neyse kötü düşünmeyelim herşey gönlünce olsun vucüdunu takip et not al belki de ama bidaha böyle yaramazlık yapma bak anladın sen
Kuzum artık bekliycez başka çare yok her belirti oluyo ama bebek yok en iyisi iki gün daha bekle test yap bebeğimNeden bu kadar üzüldüm anlatayım. İlk çocuk denemeleriydi. Her belirtim vardı. Mide bulantısı,bel ağrısı,baş dönmesi,sık idrara çıkma. Gün sayıyo herkes tamam şevval hamile diyolar. Bi akşam gezmekten döndük karnım ağrıyo artık dayanamıyom gittik acile. Anlattım durumumu. Adam dedi ki birebir aynı belirtileri taşıyan iki durum var. Hemşire diyo bence hamile hocam beta isteyelim Doktor diyo idrar tahlili isteyelim İdrar yolu enfeksiyonuymuş baya ağır Yıkıldım o an hem de utandım salak hissettim kendimi Ay tenli anne sen de Baede siz de okuyun bebeklerim telaşımı anlıcaksınız
Ovülasyona kadar soğan suyu içtim üç dört gündür evde kefir vardı onu içtim zaten ovülasyondan bi gün sonra da ağrım oldu kuzum soğan suyu engel olması lazım bence
Sen bi test yapsana aşkımKızlarr ilişkiden sonra kahverengi akıntı geldi. Afedersiniz korunmasız ilişkiden sonra anlamışsınızdır işte. Bu oluyodu ama adet çok yakınken. İdrar rengim çok koyu. Enfeksiyon yaşadım daha önce kan görmedim kahverengi görmedim idrar yoluna kadar sıçramıştı ama rengi açıktı kızlar noluyo banaaaa ??? Cookiie Ay tenli anne Fated Baede @Drdr17
Heh işte belirti var bebek yok. Ya da belirtiler hastalık belirtileri çıkıyoKuzum artık bekliycez başka çare yok her belirti oluyo ama bebek yok en iyisi iki gün daha bekle test yap bebeğim
Şimdi siz böyle dediniz ya ben bütün belirtileri yaşarım Ama hamile değilim
Yaptım aşkım ama çıkmadı adete 10 gün var olsa bile çıkmaz yine de yaptımSen bi test yapsana aşkım
Canım yoğunmuydu nasıldu akıntı. Şimdi hiç bilmediğimden ne desem boş ama inşallah iyi şeylerin habercisidirKızlarr ilişkiden sonra kahverengi akıntı geldi. Afedersiniz korunmasız ilişkiden sonra anlamışsınızdır işte. Bu oluyodu ama adet çok yakınken. İdrar rengim çok koyu. Enfeksiyon yaşadım daha önce kan görmedim kahverengi görmedim idrar yoluna kadar sıçramıştı ama rengi açıktı kızlar noluyo banaaaa ??? Cookiie Ay tenli anne Fated Baede @Drdr17
Neden umutsuzsunuz bu kadar canımm topiğin adına hiç yakışıyormu diyene bakReglime 7 gün var bu ayda olmadı çünkü hissediyorum o ağrıları hissetmek istemiyorum resmen biraz moralim bozuk ama geçer
Güzelmi canım ya tam 2 kat değil ama hayırlısı artıkDeğerin çok güzel çıkmış canım. Herşey yolunda görünüyor. Stres yapma.
Kızlar çok giremiyorum ya kusura bakmayın. Bulantılar beni benden alıyor. Çocukla bile zor ilgileniyorum. Pek takip edemiyorum. Sonradan okuyorum yazdiklarinizin hepsini
Guzel guzel. Iki kata yakin yani sonucta. Bide laboratuvar farkı varmış zaten.Güzelmi canım ya tam 2 kat değil ama hayırlısı artık
Başladımı kuzu bulantılar
Canım arkadaşında negatif çıktı geç tutunmuş olabilir sen adet olmazsan kan verGünaydınn kızlarrr herkeseee =))
Bugün iğne günüyle beraber 11. Günüm ve testim tamamen negatif
Artıık bu saatten sonra yükselmesini bekliyorum kendilerinin =)
Bakayım dedim gün gün ama hergün değişen bişey yok =)Canım arkadaşında negatif çıktı geç tutunmuş olabilir sen adet olmazsan kan ver
Geçmiş olsun canım ya çok zor olyrdur böyle olunca da. Miğden kaldırırsa bitki çayları meyve çayları falan içGuzel guzel. Iki kata yakin yani sonucta. Bide laboratuvar farkı varmış zaten.
Başladı ya hiç sorma. Çok zorluyor. Bide üstüne grip oldum. Daha da zorluyor
İğne etkisi geçmiş şimdi artış bekliyoruz inşallah canımGünaydınn kızlarrr herkeseee =))
Bugün iğne günüyle beraber 11. Günüm ve testim tamamen negatif
Artıık bu saatten sonra yükselmesini bekliyorum kendilerinin =)
Geçmiş olsun canımm faranjit çok kötü başlangıcında yakalamışsın çok şükür ilaçlarını iç ilerlemeden bitsin hemen. ben 3 4 ay önce 1 ay çektimHastalıklı bi günden merhaba bu sabah bi utandım boğazlarım yanıyor terliyorum her yanım ağrıyor işe gidemedim sağlık ocağına gittim paranjit başlangıcı dedi
Allah allah hiçbaştan belirti yokmuydu canım