Sagol canimm. su dışında bisey içemiyorum. Pastil falan istedim boğazım için Ama doktor vermedi. Bol suyla hafifletmeye çalışcam insaAllah bakalım .Geçmiş olsun canım ya çok zor olyrdur böyle olunca da. Miğden kaldırırsa bitki çayları meyve çayları falan iç
Bal falanda bulandırıyormu miğdeni canım. Sıcak suya bal limon yapabilirsin. Yada sadece limonlu su. Sirkeyle gargara. Bunlar boğaza iyi gelir. Ama tabi miğdeni bulandırırmı bilmiyorumSagol canimm. su dışında bisey içemiyorum. Pastil falan istedim boğazım için Ama doktor vermedi. Bol suyla hafifletmeye çalışcam insaAllah bakalım .
Bal denemedim bak onu deniyeyim bakalım. Gargara kesinlikle yapamıyorum. Bide kansızlık çıktı. Esimde aşıya gitmişti.Doktor kan ilacı yollamış. Icene kadar akla karayı seçtim. Rabbim bu süreçte yardim etsin. 1 buçuk senedir turp gibiydim. Hamile kalınca bağışıklık düştü birden ondan bu kaar çabuk bulaştı heralde. Bide hiç bir yere çıkmama rağmen. Aman diyim dikkat et sende.Bal falanda bulandırıyormu miğdeni canım. Sıcak suya bal limon yapabilirsin. Yada sadece limonlu su. Sirkeyle gargara. Bunlar boğaza iyi gelir. Ama tabi miğdeni bulandırırmı bilmiyorum
Bağışıklık düşüyormuş canım ama evet hamilelikte. Dinlen bol bol sıvı tüket c vitamini almaya çalış. Biran evvel geçsin gitsin inşallahBal denemedim bak onu deniyeyim bakalım. Gargara kesinlikle yapamıyorum. Bide kansızlık çıktı. Esimde aşıya gitmişti.Doktor kan ilacı yollamış. Icene kadar akla karayı seçtim. Rabbim bu süreçte yardim etsin. 1 buçuk senedir turp gibiydim. Hamile kalınca bağışıklık düştü birden ondan bu kaar çabuk bulaştı heralde. Bide hiç bir yere çıkmama rağmen. Aman diyim dikkat et sende.
Geçmiş olsun canım. Bende aynı şekilde uyandım. Muhtemelen benimde faranjit. Terleme ve ağrı yok. Sadece boğaz yanması ve burun tıkanıklığı. Grip değil de nezleyim galiba. Allah cc yardim etsin insaAllahHastalıklı bi günden merhaba bu sabah bi utandım boğazlarım yanıyor terliyorum her yanım ağrıyor işe gidemedim sağlık ocağına gittim paranjit başlangıcı dedi
Aminn canım çok sagol❣Bağışıklık düşüyormuş canım ama evet hamilelikte. Dinlen bol bol sıvı tüket c vitamini almaya çalış. Biran evvel geçsin gitsin inşallah
Amin kuzum sanada çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canım. Bende aynı şekilde uyandım. Muhtemelen benimde faranjit. Terleme ve ağrı yok. Sadece boğaz yanması ve burun tıkanıklığı. Grip değil de nezleyim galiba. Allah cc yardim etsin insaAllah
Hayırlı olsun canımCookiie kuzum ben bugün test yaptım 13.gün çatlatma iğnesinden sonra ve pozitif çıktı akşam iş çıkışı gidip kan vericem çok heyecanlıyım seninle de paylaşayım dedim
Sağol canımm ❣Amin kuzum sanada çok geçmiş olsun
Inşallah pozitif sonuç alırsın canımGünaydınn kızlarrr herkeseee =))
Bugün iğne günüyle beraber 11. Günüm ve testim tamamen negatif
Artıık bu saatten sonra yükselmesini bekliyorum kendilerinin =)
İnsallah kuzu ama burda kızların hep 11. Günler falan silik çizgi çıkmıstı bayaInşallah pozitif sonuç alırsın canım
Tatlım 11.gün erken ama yinede dene bi yarın tam iğne etkisi geçmiş iste varsa yarından sonra silik çizgi cikarİnsallah kuzu ama burda kızların hep 11. Günler falan silik çizgi çıkmıstı bayaCookiie nin falan
Benim hiç yok
Bide erken gebelik testi benimki acaba bende şu ucuz kaset testlerden mı alsam farkeder mi ki
İğne gününü saymadım kuzum ilk defa yaptım testi ama ovulasyon testi yapıyordum koyulaşırsa gebelik oluyor ya bazen normalde silikti sadece iki gündür çok koyu çıkıyordu sabah yaptım böyle koyu çıkınca inanamadım ama normalde bu kadar erken çıkmıyor heralde ben de şaşkınımPembeAnkaKusu ayyy senin testin nasıl çıkmıs böyle bu 13.gün mü iğne gününü sayıyo musun
Bide sey 11. Gün falan nasıldı var mıydı çizgin
Benim bugün iğne günüyle 11. Günümdü çizgi sıfır
İnsallah bakalım kuzuuuTatlım 11.gün erken ama yinede dene bi yarın tam iğne etkisi geçmiş iste varsa yarından sonra silik çizgi cikar
Nasıl dayandın bu güne kadarİğne gününü saymadım kuzum ilk defa yaptım testi ama ovulasyon testi yapıyordum koyulaşırsa gebelik oluyor ya bazen normalde silikti sadece iki gündür çok koyu çıkıyordu sabah yaptım böyle koyu çıkınca inanamadım ama normalde bu kadar erken çıkmıyor heralde ben de şaşkınımkorktum da bir yandan inşallah sıkıntı yoktur akşam kan vericem
Benim kalbim kadar temizdi 11.günİnsallah kuzu ama burda kızların hep 11. Günler falan silik çizgi çıkmıstı bayaCookiie nin falan
Benim hiç yok
Bide erken gebelik testi benimki acaba bende şu ucuz kaset testlerden mı alsam farkeder mi ki
İnşallah canım benim senin de koyulaşsın hemencik gelsin bebişinNasıl dayandın bu güne kadar=) tebrik ederim valla =)
Ama çok net çıkmıs, aksilik olmassa insallah var gibi duruyor bariz =))
İnsallah kan testindede güzel sonuç alırsın=)
Benimkide insallah koyulasır bikaç güne