- 20 Aralık 2020
- 17.085
- 75.643
Sevoşum bende iki ay çektim o enfeksiyonu üstelikte kanda geliyordu hatta başta bebek olmamasını ona bağladım enfeksiyon diye ilaç kullandım ama en iyisi cream berry tabletleri geldi hani kızılcık suyu varya o bebeğim antibiyotikte monurol şase var tek kullanımlık o en iyisi inşAllah olmazsında aklında olsun kuzumm birde gebelik netleşene kadar ilişki olmasın nolur nolmazzAşkım karpuz yedim bissürü çok aşırı koyu değil ama eskiye göre biraz koyu off lütfen enfeksiyon olmasın artık ya
Yerleşme olabilir canım büyük ihtimalleKızlarr ilişkiden sonra kahverengi akıntı geldi. Afedersiniz korunmasız ilişkiden sonra anlamışsınızdır işte. Bu oluyodu ama adet çok yakınken. İdrar rengim çok koyu. Enfeksiyon yaşadım daha önce kan görmedim kahverengi görmedim idrar yoluna kadar sıçramıştı ama rengi açıktı kızlar noluyo banaaaa ???Cookiie Ay tenli anne @Fated Baede @Drdr17
Bol su içtim yanma kesildi zaten çok hastalık gibi bi yanma değildi kuzucum test için çok erken adete en az 10 gün var anca kanda çıkar heralde o da çok az olarakCanım sana ne söylesem yalan olur bu belirtiler çook değişiyor kişiye özel mesela ben kimyasal gebelikte de bunda da yaşadım yerleşme kanaması ama leke şeklinde 2 kere afedersin peçete de gördüm mesela Bi kaç gün süren oluyo şimdi sana test yap diyeceğim ama çook erken ya tereddütte kalırsın yine en iyisi beklemek kuzu dikkat et kendine kırmızıya dönmediği sürece birsey olmaz sanırım ay şevval hadi bütün belirtiler var gibi canım ya heyecanlandım
Ahh keşke ödüm kopuyo enfeksiyondanYerleşme olabilir canım büyük ihtimalle
Ben de çektim de aşkım ondan korku yaşıyorum ama kefir içiyodum soğan suyu içiyodum birden nerden çıktı buSevoşum bende iki ay çektim o enfeksiyonu üstelikte kanda geliyordu hatta başta bebek olmamasını ona bağladım enfeksiyon diye ilaç kullandım ama en iyisi cream berry tabletleri geldi hani kızılcık suyu varya o bebeğim antibiyotikte monurol şase var tek kullanımlık o en iyisi inşAllah olmazsında aklında olsun kuzumm birde gebelik netleşene kadar ilişki olmasın nolur nolmazz
İnşallah kuzum düşündüğün gibi değildir.Seni çok iyi anlıyorum kabus gibi o enfeksiyonBol su içtim yanma kesildi zaten çok hastalık gibi bi yanma değildi kuzucum test için çok erken adete en az 10 gün var anca kanda çıkar heralde o da çok az olarak
Ahh keşke ödüm kopuyo enfeksiyondan
Ben de çektim de aşkım ondan korku yaşıyorum ama kefir içiyodum soğan suyu içiyodum birden nerden çıktı bu
Ama onda kahverengi akıntı gelmiyo regl ağrısı olmuyo bi de onun ağrısını çok iyi biliyorum çünküİnşallah kuzum düşündüğün gibi değildir.Seni çok iyi anlıyorum kabus gibi o enfeksiyon
Ben hiç idrar yolu enfeksiyonunda kahverengi akıntı duymadım kuzum zaten birbirinden farklı şeyler ben daha çok gebelik diye düşünüyorumAma onda kahverengi akıntı gelmiyo regl ağrısı olmuyo bi de onun ağrısını çok iyi biliyorum çünküben hamileliği kendime yakıştıramıyorum aa oldu bu sefer diyemiyorum adete 10 gün kala gelebilir yazmışlar tutunma için inşallah sebep budur hamileliktir ya
Teşekkür ederim kuzucum rahatlattın biraz beni. Ben de duymadım dediğin gibi ikisi ayrı şeyler ikisini bir araya toplayan tek şey hamilelikBen hiç idrar yolu enfeksiyonunda kahverengi akıntı duymadım kuzum zaten birbirinden farklı şeyler ben daha çok gebelik diye düşünüyorumhem neden yakıştırmıyorsun öyle şey mi olur hep derler ummadık zamanda geldi diye inşAllah hamileliktir. 12.gün olmadı yap bi test kuzumm
Güzel şeyler olacakk Allahın izniyle SevoşşşşTeşekkür ederim kuzucum rahatlattın biraz beni. Ben de duymadım dediğin gibi ikisi ayrı şeyler ikisini bir araya toplayan tek şey hamilelikilk görünce çok korktum ya eyvah dedim noluyo öyle bi telaşla yazdım ki size anlatamam
Göğsümün kahve rengi kısımlarında hassasiyet var. Önceki iki günde adet sancısına ek doğum sancısı gibi vajina sancısı çektim ordan ara ara iğne batıyo gibiydi yukardan aşağıya sonra geçti ara ara adet sancısı ve bel ağrısı oldu. Dün gece de oldu kuzucum. İşte bugün de ilişkiden sonra gelen kahverengilik var şimdilik bu kadarGüzel şeyler olacakk Allahın izniyle Sevoşşşşbencede nerden tutarsak tutalım hamişliğe çıkıyor yolun sen bugun kendini şöyle bir kontrol et bakalım az kaldı zaten pozitif haberini alırız inşallah
Gönülden kocaman aminnnnn diyoruzz kuzummm inşAllahGöğsümün kahve rengi kısımlarında hassasiyet var. Önceki iki günde adet sancısına ek doğum sancısı gibi vajina sancısı çektim ordan ara ara iğne batıyo gibiydi yukardan aşağıya sonra geçti ara ara adet sancısı ve bel ağrısı oldu. Dün gece de oldu kuzucum. İşte bugün de ilişkiden sonra gelen kahverengilik var şimdilik bu kadarumarım azalıp gitmez belirtiler sonrasında adet gelmez
Balımm hepimiz orda buluşalım inşallahGönülden kocaman aminnnnn diyoruzz kuzummm inşAllahyolun hamişliğe çıksın çiçeğimm
Aminnn sevoşumBalımm hepimiz orda buluşalım inşallahşükür yanma feln yok o an susuz kalmışım dediğin gibi olmuş yaşayan bilir ya ne anasının gözüdür o enfeksiyon. Ödüm koptu
Enfeksiyon değil tatlım onları içiyorsanBol su içtim yanma kesildi zaten çok hastalık gibi bi yanma değildi kuzucum test için çok erken adete en az 10 gün var anca kanda çıkar heralde o da çok az olarak
Ahh keşke ödüm kopuyo enfeksiyondan
Ben de çektim de aşkım ondan korku yaşıyorum ama kefir içiyodum soğan suyu içiyodum birden nerden çıktı bu
Neden bu kadar üzüldüm anlatayım. İlk çocuk denemeleriydi. Her belirtim vardı. Mide bulantısı,bel ağrısı,baş dönmesi,sık idrara çıkma. Gün sayıyo herkes tamam şevval hamile diyolar. Bi akşam gezmekten döndük karnım ağrıyo artık dayanamıyom gittik acile. Anlattım durumumu. Adam dedi ki birebir aynı belirtileri taşıyan iki durum var. Hemşire diyo bence hamile hocam beta isteyelimAminnn sevoşumAman olmaa kış kış gitsiin bir daha gelmesinnn canımm sen gene su içmeyi ihmal etmee
Ovülasyona kadar soğan suyu içtim üç dört gündür evde kefir vardı onu içtim zaten ovülasyondan bi gün sonra da ağrım oldu kuzum soğan suyu engel olması lazım benceEnfeksiyon değil tatlım onları içiyorsan
Değerin çok güzel çıkmış canım. Herşey yolunda görünüyor. Stres yapma.İlk sonucum 183
Bugünki 325.83
Farklı laboratuvarlar ama yine bir sıkıntı var sanırım
Ay çok şükür bebeğim ya bi kişi daha deöişti yanma oluyo diye. Demek ki illa hastayım diye bişey yoksev9 canım benimde yanmam oluyordu. Hatta hsg sonrası antibiyotik kullanmama rağmen kesin enfeksiyon oldu dedim. Çok şükür değilmiş. Seninki de InsaAllah bebeğinin habercisidir
Evet canım insan direk enfeksiyona yoruyor. Öyle düşünme değildir InsaAllah. Bebistendir insaAllahhAy çok şükür bebeğim ya bi kişi daha deöişti yanma oluyo diye. Demek ki illa hastayım diye bişey yokBi kere yaşayınca insan hep enfeksiyona yoruyo
Ayy canım inşallah ya bat 3 temmuz çok erken de olunca böyle ağrı hassasiyet feln dedim bu başka bişey heraldeEvet canım insan direk enfeksiyona yoruyor. Öyle düşünme değildir InsaAllah. Bebistendir insaAllahh