- 20 Aralık 2020
- 17.087
- 75.647
Bende 4 yıllık evliyim kuzum 26 yaşımdayım şuan ama 2 ay sonra 27 özel bi kurumda santraldeyim yarışmaya İstanbul’dan katılıyorum hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlara başarılar diliyorum4yıl kuzum yaşım 30 ama 31e şurda az kaldı yengeç burcuyum ebe hemşireyimşimdilık eşimin işi sebebiyle yurtdışındayız saat farkımız var size sonradan katılıyorumm ya sen çiçeğim
Pfizer ne kız biz hiç onu bilmeyizBebeğim burada 7’den 70’e herkese en baştan beri aşılanıyor hanii yaş sınırlandırma olmadı.Ama ben olmadım çiçeğim hatta dünkü bi takip ettiğim doktor var bak atayım sana yaptırın aşınızı diyolar.
Genellikle biontec ve pfizer aşısı uygulanıyor kuzumm
bakıyorum tatlım
Bu doktoru bende çok seviyorum yaa bak buda gebelik düşünürken yaptırın demiş
Ya yassı tatlııBende 4 yıllık evliyim kuzum 26 yaşımdayım şuan ama 2 ay sonra 27 özel bi kurumda santraldeyim yarışmaya İstanbul’dan katılıyorum hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlara başarılar diliyorum
Kuzum bende burdaki duyumla öğrendimPfizer ne kız biz hiç onu bilmeyiz
bakıyorum tatlım
Nedense bu kadını duydum ikna oldum gibi kuzum.Ben bir ay sonra geleceğim nasipse aşısız uçuş yok test istiyor o testide yaptrmak istemiyorum.Bilmiyorum kaldım öyleBu doktoru bende çok seviyorum yaa bak buda gebelik düşünürken yaptırın demiş
İnşallah kuzum yaaaa o kadar canı gönülden istiyorumkiYa yassı tatlııgönlünce olsunn kuzum inşallah bu gelecek yaşlarımız anne olduğumuz yaşlardır
Hmm anladımm canımm. Bizde eşimde diyor gittiği yere kadar gitsin olmucam diye dur bakalım nolcakKuzum bende burdaki duyumla öğrendimama şimdi baktımda biontechle birlikte yazılıyor ismi aynı şeyler galiba bebeğim
Dur bakalım 1 aya bebek gelir belki aşkımNedense bu kadını duydum ikna oldum gibi kuzum.Ben bir ay sonra geleceğim nasipse aşısız uçuş yok test istiyor o testide yaptrmak istemiyorum.Bilmiyorum kaldım öyle
Ben oldum sinovacNedense bu kadını duydum ikna oldum gibi kuzum.Ben bir ay sonra geleceğim nasipse aşısız uçuş yok test istiyor o testide yaptrmak istemiyorum.Bilmiyorum kaldım öyle
İnşallah bitanemm inşAllahDur bakalım 1 aya bebek gelir belki aşkım
Şifa olsun kuzummBen oldum sinovac
Büyüdü büyüdü Nihat Hatipoğlu soru sorulur cevap verir ya aynı öyle değil mi ya
Yaa senin tipiniiii yirimmmBüyüdü büyüdü Nihat Hatipoğlu soru sorulur cevap verir ya aynı öyle değil mi ya
Benimde oğlum bu kuzumY
Yaa senin tipiniiii yirimmm
Harikaa ne güzel bir uğraşın filan var evde mır mır kafan dağılıyordur kuzumBenimde oğlum bu kuzum
Teşekkür ederiz teyzesi utandıkHarikaa ne güzel bir uğraşın filan var evde mır mır kafan dağılıyordur kuzumçok güzel bayıldımmm pamuk gibi
Yaa bak birde utanmışTeşekkür ederiz teyzesi utandık