Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum benim tanıdığıma doktor ovü testi yapma strese sokuyor boşuna dedi haftada 3 gün ilişki yaşarsan zaten yumurtalamaya denk gelir dedi
Bebeğim bendd hiç sevmiyorum bu ovu testlerini sırf şu macunu kullandım ya o yüzden yaptım. Macunu yumurtlamaya kadar kullanım öneriliyor. Düzensiz olduğumdan yumurtlama olur farketmem kullanmaya devam ederim bi zararı olur falan diye yaptım. Ama macun bitene kadar da görmedim yumurtlama gerci diğer aylar kullanmayo düşünmüyorum

Lütfen yardım edin benim son regl tarihim 10 nisan ve 22 gün arayla regl oluyorum. Bu ay reglim 6 gün gecikti ve aşırı derecede bel ağrısı, kasık ağrısı var. Göğüslerim çok hassaslaştı ve büyüdü. Sürekli idrara çıkıyorum. Eşim askeri personel olduğu için yaşadığımız yerde eczane yok test alamıyorum mecbur internetten gelmesini bekliyoruz ama ben çok sabırsızlanıyorum sizce hamilemiyim ?

Lütfen yardım edin benim son regl tarihim 10 nisan ve 22 gün arayla regl oluyorum. Bu ay reglim 6 gün gecikti ve aşırı derecede bel ağrısı, kasık ağrısı var. Göğüslerim çok hassaslaştı ve büyüdü. Sürekli idrara çıkıyorum. Eşim askeri personel olduğu için yaşadığımız yerde eczane yok test alamıyorum mecbur internetten gelmesini bekliyoruz ama ben çok sabırsızlanıyorum sizce hamilemiyim ?
Olabilir tabi canım hamilelikle adet belirtileri çok benZiyor birbirine. Düzenlisin normalde

Soylediklerin gebelik belirtileriyle aynı canım inşallah testte de pozitifi görürsün

Evet düzenliydi normalde ama bu belirtilerle gecikmem oldu ilk hamileliğim olacağı için pek bilmiyorum belirtilerini
Testin gelmesi ne kdar sürcek canım. Test olmadan kesin öyle de demek istemiyorum cünkü umutlanıp sonradan yıkılmak çok zor oluyor seni üzmek istemem o yüzden 😞 ama belirtiler benziyor 🤗

X