- 19 Mart 2021
- 1.042
- 702
- 30
Aralıkta çekildim kuzum ben anestesisiz ama çok rahat geçtiBen anestezili istedim. Ağrı hissedip kendimi kasarsam sonucu etkilemesin diye. Etkiler mi onu da bilmiyorum. Sen ne zaman çekildin canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aralıkta çekildim kuzum ben anestesisiz ama çok rahat geçtiBen anestezili istedim. Ağrı hissedip kendimi kasarsam sonucu etkilemesin diye. Etkiler mi onu da bilmiyorum. Sen ne zaman çekildin canım?
Kan verdiniz mi sonuç ne oldu pekiTest kuruması kuzum o testle alakalı
Anladım canım. Sağol bilgi için ❣Aralıkta çekildim kuzum ben anestesisiz ama çok rahat geçti
Bebeğim bendd hiç sevmiyorum bu ovu testlerini sırf şu macunu kullandım ya o yüzden yaptım. Macunu yumurtlamaya kadar kullanım öneriliyor. Düzensiz olduğumdan yumurtlama olur farketmem kullanmaya devam ederim bi zararı olur falan diye yaptım. Ama macun bitene kadar da görmedim yumurtlama gerci diğer aylar kullanmayo düşünmüyorumKuzum benim tanıdığıma doktor ovü testi yapma strese sokuyor boşuna dedi haftada 3 gün ilişki yaşarsan zaten yumurtalamaya denk gelir dedi
GünaydınlarGünaydın canlarım
sol yumurtalığımda çok ağrı var. Böyle giderse pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum
Hep aklıma kötüsü geliyor da hayırlısı bakalım kuzumGünaydınlar
Hakkında hayırlısı olsun canım ihmal etme git bakalım hangi sürprizle karşılacaksın
Kötü düşünme canım iyi düşün dualarımız seninleHep aklıma kötüsü geliyor da hayırlısı bakalım kuzum
var hayırlı olsunÇok silik bi çizgi görüyorum sizce de var mı
Ah sağol canım inşallahhKötü düşünme canım iyi düşün dualarımız seninle
Evet çok silik gözüküyorÇok silik bi çizgi görüyorum sizce de var mı
Canım test yaptin mı? Merak ettimSabah bi ilk idrar ile yapıcam umarım pozitif net gözükür
Yok canım başka testler yaptım negatifKan verdiniz mi sonuç ne oldu peki
Olabilir tabi canım hamilelikle adet belirtileri çok benZiyor birbirine. Düzenlisin normaldeLütfen yardım edin benim son regl tarihim 10 nisan ve 22 gün arayla regl oluyorum. Bu ay reglim 6 gün gecikti ve aşırı derecede bel ağrısı, kasık ağrısı var. Göğüslerim çok hassaslaştı ve büyüdü. Sürekli idrara çıkıyorum. Eşim askeri personel olduğu için yaşadığımız yerde eczane yok test alamıyorum mecbur internetten gelmesini bekliyoruz ama ben çok sabırsızlanıyorum sizce hamilemiyim ?
Soylediklerin gebelik belirtileriyle aynı canım inşallah testte de pozitifi görürsünLütfen yardım edin benim son regl tarihim 10 nisan ve 22 gün arayla regl oluyorum. Bu ay reglim 6 gün gecikti ve aşırı derecede bel ağrısı, kasık ağrısı var. Göğüslerim çok hassaslaştı ve büyüdü. Sürekli idrara çıkıyorum. Eşim askeri personel olduğu için yaşadığımız yerde eczane yok test alamıyorum mecbur internetten gelmesini bekliyoruz ama ben çok sabırsızlanıyorum sizce hamilemiyim ?
İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlıyım ilk gebeliğim olacakSoylediklerin gebelik belirtileriyle aynı canım inşallah testte de pozitifi görürsün
Evet düzenliydi normalde ama bu belirtilerle gecikmem oldu ilk hamileliğim olacağı için pek bilmiyorum belirtileriniOlabilir tabi canım hamilelikle adet belirtileri çok benZiyor birbirine. Düzenlisin normalde
Testin gelmesi ne kdar sürcek canım. Test olmadan kesin öyle de demek istemiyorum cünkü umutlanıp sonradan yıkılmak çok zor oluyor seni üzmek istemem o yüzden ama belirtiler benziyorEvet düzenliydi normalde ama bu belirtilerle gecikmem oldu ilk hamileliğim olacağı için pek bilmiyorum belirtilerini
Inşallah hayırlısı inşallah canımİnşallah sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlıyım ilk gebeliğim olacak