erken gebelik testinde hemen mi çıktı 2. çizgi bencede git baktır belki yerleşmedir . görüntüleri var mı testlerinO silik çizgi bu ay iki kere çıktı bende biri erken gebelik biri dün normal kaset testte ama adet öncesi pembe akıntılarım başladı yani yok hamilelik. Ama işte hiç belli olmuyo ben kanda takip edemiyorum rahatsızlığımdan dolayı belki kimyasal geçiriyorum belki de testler yanlış
Bugün adet kırmızı olarak gelmezse yarın kan vericem artık önce erken testte sonra kaset testte çizgiyi görünce eşim git diye ısrar ettiCookiie Drdr17
Fotoğrafta çıkmıyo kuzum aynı erkendeki gibi çok çok silik. Dün gece yaptım bugün yine yaptım ışıkta görülüyo anca ama ilk yaptığım kasetler tertemizdi. Bi yandan da kırmızıya dönmeye yatkın adet geliyo gibi. Göğüsler çatlıcak kadar şişti adet zamanı iner inmiyo. Kimyasal gibi bişey yaşıyorum galba. Ona da şuan razıyım olduğunu görmüş olurum. Eşime diyorum biz görmek istemiyoruz heralde ikinci çizgiyi o da diyo her ay görmek istiyodun yoktu görmüyodun bu sefer görüyoruz ama aşırı silik gözüm kör olcak bakarkenCanım bence de ver. Kasetteki nasıldı varmı fotografıı
Kuzucum erken gebelik çok silikti dikkatli bakınca gördüm resmini atmıştım sayfaya arkadından kaset yaptım tertemiz çıktı dün gece ve bugün sabah yaptığım kasetlerde gözle zor görünen ışıkta farkedilen çizgiler var. Kasetlerdeki zor görünüyo ama görünüyo gözle,fotoda çıkmıyoerken gebelik testinde hemen mi çıktı 2. çizgi bencede git baktır belki yerleşmedir . görüntüleri var mı testlerin
bende sabah sahurdan sonra bakim dedim ışıkla falan baktım kırmızı var ama çok silik acaba idrar kuruduğu için mi diyorum sen bi doktora git kan ver ben çalışmasam bugün giderdim .Fotoğrafta çıkmıyo kuzum aynı erkendeki gibi çok çok silik. Dün gece yaptım bugün yine yaptım ışıkta görülüyo anca ama ilk yaptığım kasetler tertemizdi. Bi yandan da kırmızıya dönmeye yatkın adet geliyo gibi. Göğüsler çatlıcak kadar şişti adet zamanı iner inmiyo. Kimyasal gibi bişey yaşıyorum galba. Ona da şuan razıyım olduğunu görmüş olurum. Eşime diyorum biz görmek istemiyoruz heralde ikinci çizgiyi o da diyo her ay görmek istiyodun yoktu görmüyodun bu sefer görüyoruz ama aşırı silik gözüm kör olcak bakarken
Kuzucum erken gebelik çok silikti dikkatli bakınca gördüm resmini atmıştım sayfaya arkadından kaset yaptım tertemiz çıktı dün gece ve bugün sabah yaptığım kasetlerde gözle zor görünen ışıkta farkedilen çizgiler var. Kasetlerdeki zor görünüyo ama görünüyo gözle,fotoda çıkmıyo
Bebeğim ya predictor early aslında çok yalancı cizgi çıkarıyo ben umutsuzluk etmek istemedim senin için o yüzden o seçeneği düşünmedim. Benimkinde de cıkmıştı. Kk de de aratırsan bu konuda baya namlı bi testFotoğrafta çıkmıyo kuzum aynı erkendeki gibi çok çok silik. Dün gece yaptım bugün yine yaptım ışıkta görülüyo anca ama ilk yaptığım kasetler tertemizdi. Bi yandan da kırmızıya dönmeye yatkın adet geliyo gibi. Göğüsler çatlıcak kadar şişti adet zamanı iner inmiyo. Kimyasal gibi bişey yaşıyorum galba. Ona da şuan razıyım olduğunu görmüş olurum. Eşime diyorum biz görmek istemiyoruz heralde ikinci çizgiyi o da diyo her ay görmek istiyodun yoktu görmüyodun bu sefer görüyoruz ama aşırı silik gözüm kör olcak bakarken
Kuzucum erken gebelik çok silikti dikkatli bakınca gördüm resmini atmıştım sayfaya arkadından kaset yaptım tertemiz çıktı dün gece ve bugün sabah yaptığım kasetlerde gözle zor görünen ışıkta farkedilen çizgiler var. Kasetlerdeki zor görünüyo ama görünüyo gözle,fotoda çıkmıyo
Bebeğim ben var demiyorum varsa da zaten kimyasal diyorum yükselmedi değer diyorum Test prodoctor'du canım onun yorumlarını da okudumBebeğim ya predictor early aslında çok yalancı cizgi çıkarıyo ben umutsuzluk etmek istemedim senin için o yüzden o seçeneği düşünmedim. Benimkinde de cıkmıştı. Kk de de aratırsan bu konuda baya namlı bi testolsaydı eğer o günden bugüne kaset testte belirginleşmesi gerekti çizginin artık kaset testlerde çok hassas cünkü. Üzgünüm ama
Hayırlı uğurlu olsun canım benim ne güzel hergun yeni haberler alıyoruzKızlar günaydınlar hatırlarsanız ben tüp bebek yaptirmistim ve sonuc bekliyordum cok şükür sonucum pozitifsalı günü kese görmeye gidicem
Yok canım var diyosun diye demiyorum dur bakalım belki yerleşmedirBebeğim ben var demiyorum varsa da zaten kimyasal diyorum yükselmedi değer diyorum Test prodoctor'du canım onun yorumlarını da okudum
Aaaa çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah bizi habersiz bırakmaaKızlar günaydınlar hatırlarsanız ben tüp bebek yaptirmistim ve sonuc bekliyordum cok şükür sonucum pozitifsalı günü kese görmeye gidicem
Kan verdim 11.47 olmuş dokrorumla görüştüm. Kimyasal olsa degerin düşer . Yada 10/15 güne regli olursun dedi 8. Gündeyim. Dış gebelık olsa değerin çok yüksek çıkması lazım dedi onun da kafası karıştı ıkı gün sonra tekrar . Benim takibimdesin korkma dedi.regl olamadım henüz o yüzden emin olamadım ama yoktur yaa beklicem bellirtim yok çünkü hiç sen bugün mü test verceksin
Senın için kan vermek zor iş evet ama böylede sen yıpranıyorsun . Karanı ver kuzum yada bekle regliyiO silik çizgi bu ay iki kere çıktı bende biri erken gebelik biri dün normal kaset testte ama adet öncesi pembe akıntılarım başladı yani yok hamilelik. Ama işte hiç belli olmuyo ben kanda takip edemiyorum rahatsızlığımdan dolayı belki kimyasal geçiriyorum belki de testler yanlış
Bugün adet kırmızı olarak gelmezse yarın kan vericem artık önce erken testte sonra kaset testte çizgiyi görünce eşim git diye ısrar ettiCookiie Drdr17
Hayırlı olsun sağlıkla kucagına almayı da nasıp etsin. İnşlh haftaya da keseyı görürsün hayatım . Evet adımı değiştirdim. :)Kızlar günaydınlar hatırlarsanız ben tüp bebek yaptirmistim ve sonuc bekliyordum cok şükür sonucum pozitifsalı günü kese görmeye gidicem
Allah razı olsun canim saolasin:)..
Kan verdim 11.47 olmuş dokrorumla görüştüm. Kimyasal olsa degerin düşer . Yada 10/15 güne regli olursun dedi 8. Gündeyim. Dış gebelık olsa değerin çok yüksek çıkması lazım dedi onun da kafası karıştı ıkı gün sonra tekrar . Benim takibimdesin korkma dedi.
Senın için kan vermek zor iş evet ama böylede sen yıpranıyorsun . Karanı ver kuzum yada bekle regliyi
Hayırlı olsun sağlıkla kucagına almayı da nasıp etsin. İnşlh haftaya da keseyı görürsün hayatım . Evet adımı değiştirdim. :)
Amin canim insAllahYok canım var diyosun diye demiyorum dur bakalım belki yerleşmedir
Aaaa çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah bizi habersiz bırakmaa
Tesekkur ederim canim guzel haberlerimiz çoğalsın insAllahHayırlı uğurlu olsun canım benim ne güzel hergun yeni haberler alıyoruz
Malesef dış gebelik olsa çok yüksek bi değer olması gerek değil. Çok düşük değerle de dış gebelik oluyo düzensiz artış en byük belirtisi..
Kan verdim 11.47 olmuş dokrorumla görüştüm. Kimyasal olsa degerin düşer . Yada 10/15 güne regli olursun dedi 8. Gündeyim. Dış gebelık olsa değerin çok yüksek çıkması lazım dedi onun da kafası karıştı ıkı gün sonra tekrar . Benim takibimdesin korkma dedi.
Senın için kan vermek zor iş evet ama böylede sen yıpranıyorsun . Karanı ver kuzum yada bekle regliyi
Hayırlı olsun sağlıkla kucagına almayı da nasıp etsin. İnşlh haftaya da keseyı görürsün hayatım . Evet adımı değiştirdim. :)
Off benim sorunum da şu kahverengi akıntı ya. Hem adet öncesi gelmesi hem tutunma da olabilir olması bıktık vallaYok canım var diyosun diye demiyorum dur bakalım belki yerleşmedir
Aaaa çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah bizi habersiz bırakmaa
Anca yerleşiyo olabilir mi ki bi de şuan idrarda çıkıyo mu kuzum denedin mi? Yarın kan vermeye gidiyorum karar verdim belki benimde senin bişeyler. Anca kan tahlili gösterir yoksa bilemem adet oldum der geçerim..
İşte çok sinir bozucu oluyo bu belirsizlik iki türlüde aynı şey insan siniz oluyo canımOff benim sorunum da şu kahverengi akıntı ya. Hem adet öncesi gelmesi hem tutunma da olabilir olması bıktık valla
Anca yerleşiyo olabilir mi ki bi de şuan idrarda çıkıyo mu kuzum denedin mi? Yarın kan vermeye gidiyorum karar verdim belki benimde senin bişeyler. Anca kan tahlili gösterir yoksa bilemem adet oldum der geçerim
Baya olmuş canım çalışmalara başla akşam sabah çatlarBugünde belee
Uzun süredir başlamıştım canım gün aşırıydı ama şimdi her güne dönücem riske atmıcamBaya olmuş canım çalışmalara başla akşam sabah çatlar
Valla ya sinir oluyorum beklenti içinde olmasa sıkıntı yok bugün kahverengi gelir yarın adete döner felan ama şimdi büyük sabır istiyoİşte çok sinir bozucu oluyo bu belirsizlik iki türlüde aynı şey insan siniz oluyo canım
Kesinlikle öyle canım kaç senedir sabrediyoruz artık sonuna da geliyo sabrımızValla ya sinir oluyorum beklenti içinde olmasa sıkıntı yok bugün kahverengi gelir yarın adete döner felan ama şimdi büyük sabır istiyo