Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah güzel haberlerini alırız kuzum benim

Kızlar protime women gibi takviye kullanan var mı aranızda? Hem vitamin takviyesi istiyorum almışken bu konuda faydası olacak takviye alayım diyorum doktorum inositol önermişti bunda da varmış fiyatı da uygun geldi duydunuz mu hiç??

V
Sende durumlar ne canım beklemedemisin
Valla canım evde test yaptım ve ilaca başladım bakalım söktürücü kullanıyorum bisey sorcam ben ya kafamı kurcaladı 2 gün arayla test yaptım ilk yarim saat negatifti ve 1 kaç saat sonra ikiside çok hafif silik cıktı dikkate almadım yarim saati geçtiği için zaten olsaydı ikincide erken çıkar ve koyulasirdi demi arkadaşlar böyle durum yaşayan var mi

Canım benim çok sonradan çıkan oldu ama böyle sonradan cıkıp pozitif olanlarda var. İlkte aşırı silik oluyo durdukca belirginleşiyo ya

Canım benim çok sonradan çıkan oldu ama böyle sonradan cıkıp pozitif olanlarda var. İlkte aşırı silik oluyo durdukca belirginleşiyo ya
Ikisi de aynı siliklikdeydi tatlım o yüzden dikate almadım ama kafama takilfi bi sorayim dedim

Kızlar dünkü dediğim testimi attım size eşime gösterdim ben görmüyorum dedi acaba ben çok yaptığım için artık böylemi görmeye başladım

Eklentiler

• 6845E61A-3A84-4928-8FEF-FA2242ED2F32.jpeg
    239,8 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar dünkü dediğim testimi attım size eşime gösterdim ben görmüyorum dedi acaba ben çok yaptığım için artık böylemi görmeye başladım
Ben gördüm silik çizgi. Kuruma çizgisi nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Ben o kadar yaptım ve ozellikle atmayıp beklettim. Hiç kuruma çizgisiyle karşılaşmadım. Hep tertemiz tek çizgiydi.

Ben gördüm silik çizgi. Kuruma çizgisi nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Ben o kadar yaptım ve ozellikle atmayıp beklettim. Hiç kuruma çizgisiyle karşılaşmadım. Hep tertemiz tek çizgiydi.
Benimde öyle canım bundan önce iki test yaptım hiç böyle ol adı kafam çok karıştı

Apaçık cikmis bunda canim firek kan ver bence kac dk da cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…