- 26 Temmuz 2020
- 1.632
- 918
- 29
Aynen canımUzun süredir başlamıştım canım gün aşırıydı ama şimdi her güne dönücem riske atmıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canımUzun süredir başlamıştım canım gün aşırıydı ama şimdi her güne dönücem riske atmıcam
Sende durumlar ne canım beklemedemisinAynen canım
inşallah güzel haberlerini alırız kuzum benim..
Kan verdim 11.47 olmuş dokrorumla görüştüm. Kimyasal olsa degerin düşer . Yada 10/15 güne regli olursun dedi 8. Gündeyim. Dış gebelık olsa değerin çok yüksek çıkması lazım dedi onun da kafası karıştı ıkı gün sonra tekrar . Benim takibimdesin korkma dedi.
Senın için kan vermek zor iş evet ama böylede sen yıpranıyorsun . Karanı ver kuzum yada bekle regliyi
Hayırlı olsun sağlıkla kucagına almayı da nasıp etsin. İnşlh haftaya da keseyı görürsün hayatım . Evet adımı değiştirdim. :)
Valla canım evde test yaptım ve ilaca başladım bakalım söktürücü kullanıyorum bisey sorcam ben ya kafamı kurcaladı 2 gün arayla test yaptım ilk yarim saat negatifti ve 1 kaç saat sonra ikiside çok hafif silik cıktı dikkate almadım yarim saati geçtiği için zaten olsaydı ikincide erken çıkar ve koyulasirdi demi arkadaşlar böyle durum yaşayan var miSende durumlar ne canım beklemedemisin
Kızlar protime women gibi takviye kullanan var mı aranızda? Hem vitamin takviyesi istiyorum almışken bu konuda faydası olacak takviye alayım diyorum doktorum inositol önermişti bunda da varmış fiyatı da uygun geldi duydunuz mu hiç??
Her gün yapmayın kuzum sperm kalitesi düşer iki günde bir en uygunu. Zaten sperm uzun yaşıyorUzun süredir başlamıştım canım gün aşırıydı ama şimdi her güne dönücem riske atmıcam
Canım benim çok sonradan çıkan oldu ama böyle sonradan cıkıp pozitif olanlarda var. İlkte aşırı silik oluyo durdukca belirginleşiyo yaV
Valla canım evde test yaptım ve ilaca başladım bakalım söktürücü kullanıyorum bisey sorcam ben ya kafamı kurcaladı 2 gün arayla test yaptım ilk yarim saat negatifti ve 1 kaç saat sonra ikiside çok hafif silik cıktı dikkate almadım yarim saati geçtiği için zaten olsaydı ikincide erken çıkar ve koyulasirdi demi arkadaşlar böyle durum yaşayan var mi
Ikisi de aynı siliklikdeydi tatlım o yüzden dikate almadım ama kafama takilfi bi sorayim dedimCanım benim çok sonradan çıkan oldu ama böyle sonradan cıkıp pozitif olanlarda var. İlkte aşırı silik oluyo durdukca belirginleşiyo ya
Bilemedimki canım kaç gün gecti üzerinden bidaha yap istersenIkisi de aynı siliklikdeydi tatlım o yüzden dikate almadım ama kafama takilfi bi sorayim dedim
Ben gördüm silik çizgi. Kuruma çizgisi nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Ben o kadar yaptım ve ozellikle atmayıp beklettim. Hiç kuruma çizgisiyle karşılaşmadım. Hep tertemiz tek çizgiydi.Kızlar dünkü dediğim testimi attım size eşime gösterdim ben görmüyorum dedi acaba ben çok yaptığım için artık böylemi görmeye başladım
Benimde öyle canım bundan önce iki test yaptım hiç böyle ol adı kafam çok karıştıBen gördüm silik çizgi. Kuruma çizgisi nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Ben o kadar yaptım ve ozellikle atmayıp beklettim. Hiç kuruma çizgisiyle karşılaşmadım. Hep tertemiz tek çizgiydi.
Yapali mi iki gun g3cti ama sokturucu kullanmaya basladim varsa olmam adet yoksa da zamN kaybetmek istemiyorum ustume ikinci kez olablar var artikBilemedimki canım kaç gün gecti üzerinden bidaha yap istersen
Bat ne zaman?Benimde öyle canım bundan önce iki test yaptım hiç böyle ol adı kafam çok karıştı
Bat ne zaman?
Apaçık cikmis bunda canim firek kan ver bence kac dk da ciktiKızlar dünkü dediğim testimi attım size eşime gösterdim ben görmüyorum dedi acaba ben çok yaptığım için artık böylemi görmeye başladım
Eğer yumurtlama gününden eminsen ve regli geçtiyse 10 dk içinde çıkması lazım. Geç yumurtladıysan o zaman başka tabi.Geçti canım bat benim düzensiz regl dönemin
Ne zaman çıktı ben bilmiyorum ben 6 saat sonra baktımApaçık cikmis bunda canim firek kan ver bence kac dk da cikti
Benim yumurtalamam geç oluyor adetimde ondan geç oluyorEğer yumurtlama gününden eminsen ve regli geçtiyse 10 dk içinde çıkması lazım. Geç yumurtladıysan o zaman başka tabi.