İnşlh :) bencede oldu .Olmadım vücut ısım yüksek kirpiklerim dehşett karışık öyle böyle değil ama geç yumurtladım galba ben. Galiba değil muhtemelen geçen hafta pazartesi oldu yumurtlama çünkü çok akıntım ve ağrım vardı. Kaset test yaptım çıkan bişey yok. 6 güne kanda bile zor çıkar zaten beklemiyodum çıkmasınıgelen adet de yok beklemedeyim kızçeler Kayınvalidem ve annem bu hafta bekle haftaya git kesin olsun sonuç dediler onları dinlicem. Ama var gibi geliyo bana Drdr17
Benim bi ilan vermediğim kaldıBi ara sorunlar olmuştu da artık çözdük şükür hatta o hamile gözüyle bakıyo banaÇok uyuyorum bu ara bence kazanın stresinden sonra oldu ona göre bebekten Oğlun olcak gibi geliyo felan diyo ama olmazsa da öyle şey yapmaz ne biliyim insanı darlamaz. O kesin emin zaten gelmez artık adetin geçti diyo eskiden test mi vardı diyo geçiyodu hamileyim diyoduk sonra gelirse düştü sayıyoduk bitiyodu diyo
Hapşırma var bende de ama alerji diyip geçiyodum 14 gün saydım yumurtlamadan şüphelendiğim tarihten normalde adetim geçeli 3 gün oldu da işte yeni adet tarihi belirledim geçerse gidicem direk kana inşallahİnşlh :) bencede oldu .
bak benım reglim gecikti , inanılmaz akıntım var sarı beyaz ama inanılmaz öle az buz değil.
genzim tıkalı sürekli hapşuruyorum.
ve uyku hali.iştah. Hepsini yaşıyorum şuan.
bhcg hormonu hapşuruk yapar.
ama kasık agrım vs yok.
bunlar belirtileri. İnşlh senınde böyle devam eder. Kanı çok geciktirme ama .
Valla idrarda silik pozitif çıktı ya hep bu anı bekliyodum dostu düşmanı gördüm yalnız kayınvalidem aile üyelerine söyledi kesin bişey yok ama adeti gecikti felan demiş tepkilerden çok şaşırdığım insanlar oldu herkesi yazdım bi yereBenim bi ilan vermediğim kaldıbende söyledim herkese
Aynenn kayınvalidem eşime hamileyken bi kere gitmiş sonra doğurmuşKız o zamanlar da öyleymiş annem abimde doğururken gitmiş sadece bende 5 aylıkken gidicem cinsiyetini öğrenicem diye gitmiş bereket 5. Ayda
O zaman evdeki testte pozitifi gör öyle git canım. Benide çok kötü yapıyo hiç bakmıyorum bile aldırırken kafam arkama bakıyoHapşırma var bende de ama alerji diyip geçiyodum 14 gün saydım yumurtlamadan şüphelendiğim tarihten normalde adetim geçeli 3 gün oldu da işte yeni adet tarihi belirledim geçerse gidicem direk kana inşallah
Valla idrarda silik pozitif çıktı ya hep bu anı bekliyodum dostu düşmanı gördüm yalnız kayınvalidem aile üyelerine söyledi kesin bişey yok ama adeti gecikti felan demiş tepkilerden çok şaşırdığım insanlar oldu herkesi yazdım bi yere
Aynenn kayınvalidem eşime hamileyken bi kere gitmiş sonra doğurmuşKızlar beni kan tutuyo ben kan verince bayılıyorum ondan zırt pırt gidemiyorum ondan emin olup öyle gitcem kan ver demeyin bana çok zor rahatsızlığım var çünkü o konuda emin olayım hevesle gideyim istiyorum
Benim tansiyon düşüyo çok acilde alıyolar kanımıO zaman evdeki testte pozitifi gör öyle git canım. Benide çok kötü yapıyo hiç bakmıyorum bile aldırırken kafam arkama bakıyo
Kuzuu erken gebelik testi mi o
Yok bebeğim normal kaset testKuzuu erken gebelik testi mi o
Öyle zor yaa çok ben vere vere alıştım normalde bende kötü oluyodum hemşire kaldırmıyodu bi şeker falan veriyodu. Ama alıştım artıkBenim tansiyon düşüyo çok acilde alıyolar kanımı
Canım sen aşılama yaptırmamışmıydın
Yok kuzum aşılamaya daha çok var haziranın 4ünde gidicem. Gerek kalmadan bidaki ay olur inşallahÖyle zor yaa çok ben vere vere alıştım normalde bende kötü oluyodum hemşire kaldırmıyodu bi şeker falan veriyodu. Ama alıştım artık
Canım sen aşılama yaptırmamışmıydın
Ay hadi gerek kalmasın inşallah canım ne kadar var regl gectimiYok kuzum aşılamaya daha çok var haziranın 4ünde gidicem. Gerek kalmadan bidaki ay olur inşallah
Kuzum adetim düzenli değil ki zaten o yüzden gecikme hep var aldırış etmiyorumAy hadi gerek kalmasın inşallah canım ne kadar var regl gectimi
Az daha gayret olucakDaha varmı kıZlarr
Adet gelmediği sürece umut vardır kuzumKuzum adetim düzenli değil ki zaten o yüzden gecikme hep var aldırış etmiyorum
2 hafta önce yumurtlama akıntısı oldu o yüzden test yaptım oda negatif zaten
Pompayla şişircem artık bu yumurtayıAz daha gayret olucak
var kuzum dahaDaha varmı kıZlarr
Offffvar kuzum daha
Biraz kurusa daha net olur sankı bat nezamandı kuzu
Ben adet oldum canım