Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşlh :) bencede oldu .
bak benım reglim gecikti , inanılmaz akıntım var sarı beyaz ama inanılmaz öle az buz değil.
genzim tıkalı sürekli hapşuruyorum.
ve uyku hali.iştah. Hepsini yaşıyorum şuan.
bhcg hormonu hapşuruk yapar.
ama kasık agrım vs yok.
bunlar belirtileri. İnşlh senınde böyle devam eder. Kanı çok geciktirme ama .

Benim bi ilan vermediğim kaldı bende söyledim herkese

Hapşırma var bende de ama alerji diyip geçiyodum 14 gün saydım yumurtlamadan şüphelendiğim tarihten normalde adetim geçeli 3 gün oldu da işte yeni adet tarihi belirledim geçerse gidicem direk kana inşallah
Benim bi ilan vermediğim kaldı bende söyledim herkese
Valla idrarda silik pozitif çıktı ya hep bu anı bekliyodum dostu düşmanı gördüm yalnız kayınvalidem aile üyelerine söyledi kesin bişey yok ama adeti gecikti felan demiş tepkilerden çok şaşırdığım insanlar oldu herkesi yazdım bi yere
Kız o zamanlar da öyleymiş annem abimde doğururken gitmiş sadece bende 5 aylıkken gidicem cinsiyetini öğrenicem diye gitmiş bereket 5. Ayda
Aynenn kayınvalidem eşime hamileyken bi kere gitmiş sonra doğurmuş Kızlar beni kan tutuyo ben kan verince bayılıyorum ondan zırt pırt gidemiyorum ondan emin olup öyle gitcem kan ver demeyin bana çok zor rahatsızlığım var çünkü o konuda emin olayım hevesle gideyim istiyorum

O zaman evdeki testte pozitifi gör öyle git canım. Benide çok kötü yapıyo hiç bakmıyorum bile aldırırken kafam arkama bakıyo

Öyle zor yaa çok ben vere vere alıştım normalde bende kötü oluyodum hemşire kaldırmıyodu bi şeker falan veriyodu. Ama alıştım artık

Canım sen aşılama yaptırmamışmıydın
Yok kuzum aşılamaya daha çok var haziranın 4ünde gidicem. Gerek kalmadan bidaki ay olur inşallah

Daha varmı kıZlarr

Eklentiler

• 8E69D8FF-0FBD-4923-A381-FCF298E9C5C1.jpeg
    198,5 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…