Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapma be,
Senın sitresden mi erteliyor acaba ya. Normalde aksamazdı. Ikı aydır erteliyor . Sıkma sakın canını .
Kahverengi akıntı geldi kuzum geçen ay 26sıydı bu ay 27 oldu çok da aksamadı kaza felan korkuttu belki ondan daha kan görmedim ama

Senin kan değerin ne durumda canım topiği okuyamadım çok
Benım ilk kanım 6,76 ıkınsı 8,90 yarında 3. Ye bakıcaz . Buyuk gün doktor 10 güne regli olmazsan devamlı bakmak istiyor. Dış gebelık mı yok sa kımyasal mı bılmıyorum. Aranızda ıkısınden birini geçiren varsa bilgi verebilir mi

Ben kimyasal geçirdim canım Kasım ayında genelde en masumu kimyasal gebelik benim beta 200 küsür oldu sonra kanama yaşadım beta verdim düşmeye başladı sıfırlanınca da adet oldum. Dış gebelik daha tehlikeli beta kese görünecek kadar artıyo ama kese olması gereken yerde değil de başka yerde olabiliyor inşallah yaşamazsın da artış olur bunları düşünme

2 yıllık evli sayılırım canım az kaldı dolmasına 25 yaşındayım senin durum ne
4 senelik evliyim kuzum ben mayısta 4 sene olcak 3 senedir deniyorum bende sorun yok elimdedir Allah’a şükür ama benim kilom var bu nedenle regl düzensiz bu ay ilk defa klomen kullandım oda geliştirmedi yumurtalığımı bu doktordan önceki doktorlarım maalesef ilgilenmedi benle kiloyu bahane edip yolladılar hep bu doktorum ilk defa ilgilendi bide artık şey oldu bende o odaklı olma o yüzden olmadıkça herşeyden soğumaya başladım 26 yaşındayım bu arada adım Eda

İnşallah çok çok yükselmiştir bu dddiklerinin hiç biri değildir balım

kızlar ben dün gebelik testi yaptım 6 saat sonra baktım silik 2. çizgi vardı ama ilk 5 dk içerisinde yoktu o çizgi yoktur dimi ?

Polikist overmisin acaba ? Kilo çok önemli çünki. Ben 18 yaşımdan beri regli düzensizliği yaşıyorum o yuzden hep kilomu korumam lazım . Ne zaman zayıfladım yıllar sonra düzene girdi .

kızlar ben dün gebelik testi yaptım 6 saat sonra baktım silik 2. çizgi vardı ama ilk 5 dk içerisinde yoktu o çizgi yoktur dimi ?
Kuzum benım burdakı kızlar bilir her yaptıgım test de silik çizgi çıktı .
hep kan verdim çıkmadı. Bu sefer idrarda test yaptım çıkmamıştı kanda çıktı . Benım testlere güvenirliğim yok. Reglini takip et bence

Polikist overmisin acaba ? Kilo çok önemli çünki. Ben 18 yaşımdan beri regli düzensizliği yaşıyorum o yuzden hep kilomu korumam lazım . Ne zaman zayıfladım yıllar sonra düzene girdi .
pco değilim kilo regl düzensizliği yapıyor malesef diyetteyim3 haftadır 5 kilo verdim

regl olamadım henüz o yüzden emin olamadım ama yoktur yaa beklicem bellirtim yok çünkü hiç sen bugün mü test verceksin

O silik çizgi bu ay iki kere çıktı bende biri erken gebelik biri dün normal kaset testte ama adet öncesi pembe akıntılarım başladı yani yok hamilelik. Ama işte hiç belli olmuyo ben kanda takip edemiyorum rahatsızlığımdan dolayı belki kimyasal geçiriyorum belki de testler yanlış

Bugün adet kırmızı olarak gelmezse yarın kan vericem artık önce erken testte sonra kaset testte çizgiyi görünce eşim git diye ısrar etti Cookiie Drdr17

Canım bence de ver. Kasetteki nasıldı varmı fotografıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…