Yaa sormaBiz her şeyi aynı yaşıyoruz farkında mısın
İğne kullaniyomusun hamile kalinca canimMerhaba , ben korktugumu hatırlamıyorum. 18 ve 19 haftalık düşüklerim vartıpta bi açıklama ve neden söylemiyor
Canım çok yakın sanki ya oldu ya olcak. Değerlendir ve yarın tekrar dene bakalımCookiie geldi testim ilkini yaptım clife kullanıyorum diye aldım bana sanki Eki Görüntüle 2826117 yumurtlama var gibi geldi
Clife kullanmayı bırakayım dimiCanım çok yakın sanki ya oldu ya olcak. Değerlendir ve yarın tekrar dene bakalım
Clife kullanmayı bırakayım dimi
Sayfadaki bayana sorayım bi canım bakalım ne diyecek teşekkür ederim bu arada sende durumlar nasılYarın yine yap canım bence yumurtlamaya. Yumurtlamadan sonra bırakın diyo bence kopkoyu olup silikleştikten sonramı oluyo ne zaman oluyo acava
Evet canım bi sor bakalım ben yapıyorum dha var yumurtlamaya bak böyle benimkilerSayfadaki bayana sorayım bi canım bakalım ne diyecek teşekkür ederim bu arada sende durumlar nasıl
Çok mantıklı bi saklama şekli tebrik ediyorumEvet canım bi sor bakalım ben yapıyorum dha var yumurtlamaya bak böyle benimkiler
Koyuluğunu takip için sevim böyle yaptımÇok mantıklı bi saklama şekli tebrik ediyorumNe kadara aldın kuzucum testleri
Ayy inşallah o gebelik testlerinde artık pozitif görürsün bitanemKoyuluğunu takip için sevim böyle yaptım
30 tane ovu + 4 tane erken gebelik 90 tlye aldım hayatımm
Ayy inşallah inşallaah kuzummm. Önce bi ovuda piki göreyimdeAyy inşallah o gebelik testlerinde artık pozitif görürsün bitanem
Anladım canım sordum ben yumurtlama olmuş yarın test yap 4 günde değerlendir dediEvet canım bi sor bakalım ben yapıyorum dha var yumurtlamaya bak böyle benimkiler
Ozaman olmuş senin kuzum kaçıncı günün kız testler tam zamanında gelmişAnladım canım sordum ben yumurtlama olmuş yarın test yap 4 günde değerlendir dedi
Senin bat ne zamandı kuzum koyulaşmamış henüzEvet canım bi sor bakalım ben yapıyorum dha var yumurtlamaya bak böyle benimkiler
13. günüm kuzum .Aynen tam gününde geldi kargo gelir gelmez test yaptım hemenOzaman olmuş senin kuzum kaçıncı günün kız testler tam zamanında gelmiş
Tertemiz 1 testle hallettin işi ya müthiş13. günüm kuzum .Aynen tam gününde geldi kargo gelir gelmez test yaptım hemen
Ayy hadi hayırlısı olsun canımmm ne zaman test gününnKızlar selam ben gecen hafta transferimi oldum bugün 6. Gün bitti bu aralar cok girmediğim icin yazmak simdiye kismet oldu
Çarsamba günü canimTertemiz 1 testle hallettin işi ya müthiş
Ayy hadi hayırlısı olsun canımmm ne zaman test gününn
İnşallah pozitif olucak canım yaaÇarsamba günü canim