Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun. Kaçıncı aşılamanızdı. Ben bu ay 2. Oluyorum. Ek olarak ne kullandınız, sorununuz neydi ve kaçıncı aşılama ile olumlu sonuç elde ettiniz rica etsem 🙏
Teşekkür ederim😊 benim ilk aşılamada tuttu eşimin ileri hızı yoktu aslında dışardaki laboratuvarlarda güzeldi sonuçları Zeynep Kamilde sıfır cikti

Teşekkür ederim😊 benim ilk aşılamada tuttu eşimin ileri hızı yoktu aslında dışardaki laboratuvarlarda güzeldi sonuçları Zeynep Kamilde sıfır cikti
Aa o nasıl oluyor 😲 peki özelde mi yaptınız. Eşiniz birşey kullandı mı. Benim de eşimin %10 Du 6 ay önce. proxeed plus kullandı 1 ay. İlk aşılamada %30 çıktı ama tutmadı.

Aa o nasıl oluyor 😲 peki özelde mi yaptınız. Eşiniz birşey kullandı mı. Benim de eşimin %10 Du 6 ay önce. proxeed plus kullandı 1 ay. İlk aşılamada %30 çıktı ama tutmadı.
Benim eşim düzen laboratuvarında vermişti %60 di Zeynep Kamilde çıkmadı ama ayiklamayi nasıl yaptılar bilmiyorum eşim spermiyogrami verdi yarım saatte sperm testini alıp beni cagirdilar

Teşekkür ederim balım iyiyim bende sağolasın 😊 clife geldi ona başladım ama ovulasyon testlerim hala gelmedi onları bekliyorum senin aldığın sayfadan aldım bende
Hadi hayırlısı olsun vesile olsun mucizene inşallah kuzum🥰 ne zaman verdin sipariş bana 1 günde gelmişti

Hadi hayırlısı olsun vesile olsun mucizene inşallah kuzum🥰 ne zaman verdin sipariş bana 1 günde gelmişti
Amin inşallah canım tüm isteyenlere versin rabbim 🙏Perşembe sipariş verdim EFT olmamış soyadını hatalı yazmışım hiç farketmedim bayan kuryeye verildi demişti o gün .dün tekrar EFT yaptım ama herhangi bir bilgi gelmedi yine 🤔

Bırakalı üç gün oldu içerken olmadığı kadar başım dönüyo bugün 🙄 tansiyon yerlerde yine. Nerden buldum şimdi bunu bilmiyorum 😐
Ya bende öyleyim bikaç gün oldu . Ya çok aç bırakıyorum kendimi şekerim düşüyor yada diyorum kolestrol falan mı.
iftardan sonra bulanık görme falan oldu başım acayip döndü ama şimdi iyiyim

Amin inşallah canım tüm isteyenlere versin rabbim 🙏Perşembe sipariş verdim EFT olmamış soyadını hatalı yazmışım hiç farketmedim bayan kuryeye verildi demişti o gün .dün tekrar EFT yaptım ama herhangi bir bilgi gelmedi yine 🤔
Aaa bi sorsana bakalım canım aksilik olmuş demek
Ben eft yaptıktan sonra haber vericem siparişi oluşturursunyz dedim. Sonra makbuzu attım kadına. 1 gün sonra falan kargodan mesaj geldi canım. Kargodan geldimi mesaj sana

Hayır olmadım, olmayı da düşünmüyorum. Doktorlara görünmeyi bıraktım, doğal yoldan olursa olsun modundayım. Çok strese girdim, bu şekilde en azından adetim düzene girdi..
T rahim engel değil sadece bebeğin tutunacağı alan olmadığından kayıplara sebep olabilir. Polip te tüplerde bir yerde mi ki spiral görevi üstleniyor. Rahim filmi çektirdiğiniz mi bunları filime bakarak mı söyledi doktorunuz? İnşallah dediğiniz gibi doğal yolla olur.

T rahim engel değil sadece bebeğin tutunacağı alan olmadığından kayıplara sebep olabilir. Polip te tüplerde bir yerde mi ki spiral görevi üstleniyor. Rahim filmi çektirdiğiniz mi bunları filime bakarak mı söyledi doktorunuz? İnşallah dediğiniz gibi doğal yolla olur.
Canım başka doktorlar bu T rahim değil dedi, yeterli alan var dendi, polip olmadığı da söylendi, rahim filminde zaten her şey normal çıkmıştı, o zaman gittiğim doktor her şey iyi demişti, sonradan gittiğim bir prof. t-rahim dedi, bir başkası polip var dedi, sonra adetliyken gittim polip değil sadece miyom kökü kalmış, onun da bir zararı yok dendi.. o yüzden ben artık kime güveneceğimi şaşırdım.. bir süre doktorlara ara verdim o yüzden.

Oyle degil kuzucum gerçekten ben iki dusugumdede muskam yokken uyanip kocami baskasi gibi goruyordum hamile kalir kalmaz oluyordu bu ruyalar ama oglumdan once taktim olmadi bundan öncede taktım yine görmedim öyle rüyalar
Merhaba , ben korktugumu hatırlamıyorum. 18 ve 19 haftalık düşüklerim var😞 tıpta bi açıklama ve neden söylemiyor

Aaa bi sorsana bakalım canım aksilik olmuş demek
Ben eft yaptıktan sonra haber vericem siparişi oluşturursunyz dedim. Sonra makbuzu attım kadına. 1 gün sonra falan kargodan mesaj geldi canım. Kargodan geldimi mesaj sana
Yok kuzum gelmedi yazdım tekrar bakalım ne diyecek

Canım başka doktorlar bu T rahim değil dedi, yeterli alan var dendi, polip olmadığı da söylendi, rahim filminde zaten her şey normal çıkmıştı, o zaman gittiğim doktor her şey iyi demişti, sonradan gittiğim bir prof. t-rahim dedi, bir başkası polip var dedi, sonra adetliyken gittim polip değil sadece miyom kökü kalmış, onun da bir zararı yok dendi.. o yüzden ben artık kime güveneceğimi şaşırdım.. bir süre doktorlara ara verdim o yüzden.
alla allaa birnin dediği ötekini tutmuyor. Biz kime güveneceğiz yahu. SEn de doğru karar vermişsn canım. Biraz dinlen bakalım

Hanımlar adete bir hafta kala mide yanması, hafif bulanma yaşayan oldu mu?
Bir kaç gün öncede yoğun köyü kıvamlı beyaz akıntı gelmişdi daha gelmedi sonra.

X