Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım ankaradayım, ama insAllah lazım olmaz annesi üzmeden gelir bebisin 🤩 cok zor bir süreç vallahi
İnşallah kuzum. Ya tabiki çok zor hele tüp olayı daha da streslidir bir doktoru dinlemiştim bu tedaviyi gören anne adaylarına birde psikolog desteği veriyorlarmış. Yani ne kadar zor olduğu burdan da anlaşılıyor 🙄

İnşallah kuzum. Ya tabiki çok zor hele tüp olayı daha da streslidir bir doktoru dinlemiştim bu tedaviyi gören anne adaylarına birde psikolog desteği veriyorlarmış. Yani ne kadar zor olduğu burdan da anlaşılıyor 🙄
Cok stresli maddi manevi insani cok yıpratıyor Rabbim bu yolda olanların sabrini versin biran önce güzel sonuç alsınlar insAllah

Ya kızlar benim 3 gün önce kasıkta batma ve yoğun bi akıntı geldi ama eminde değilim ovulasyon tam koyulaşıyor derken geri silikleşti ama pik göremedim yaa.. eminde olamiyorum clife kullanıyorum yumurtlama olduysa bırakmam gerekiyor 😩😩 napacamı şaştım kontrolede gidemedim bu ay doktorum tatilde

Hadi bakalım kaçırmadın dimii gelmesin bat :rolleyes:
Tansiyonun nasıl oldu canımm
Yok kuzucum akıntıya göre bi hafta arayla iki kez yumurtlama oldu 😂 ikisi de değerlendirildi 😂 Şükür iyiyim bebeğim yarın oruca başlıcam inşallah ben de ❤️

Yok kuzucum akıntıya göre bi hafta arayla iki kez yumurtlama oldu 😂 ikisi de değerlendirildi 😂 Şükür iyiyim bebeğim yarın oruca başlıcam inşallah ben de ❤️
Maşallah kız hem çabuk hem çok yumurtluyosuj baya bi verimlisin 😂

X