- 6 Aralık 2017
- 6.314
- 6.503
InsAllah canim Cift kuzum dondurulmuş 5.gün embriyosuİnşallah pozitif olucak canım yaa tekmi transfer oldu ciftmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsAllah canim Cift kuzum dondurulmuş 5.gün embriyosuİnşallah pozitif olucak canım yaa tekmi transfer oldu ciftmi
İkiside tutunsun anneciğine sıkı sıkı ikizler gelsin inşallahInsAllah canim Cift kuzum dondurulmuş 5.gün embriyosu
Ay aminnnnn canım benim insAllah Allah razı olsunİkiside tutunsun anneciğine sıkı sıkı ikizler gelsin inşallah
Nerede yaşıyodun canım. İstanbuldaysan yaptırdığın yeri sorayımda memnunsan belki lazım olur banadaAy aminnnnn canım benim insAllah Allah razı olsun
Yok canım ankaradayım, ama insAllah lazım olmaz annesi üzmeden gelir bebisin cok zor bir süreç vallahiNerede yaşıyodun canım. İstanbuldaysan yaptırdığın yeri sorayımda memnunsan belki lazım olur banada
İnşallah kuzum. Ya tabiki çok zor hele tüp olayı daha da streslidir bir doktoru dinlemiştim bu tedaviyi gören anne adaylarına birde psikolog desteği veriyorlarmış. Yani ne kadar zor olduğu burdan da anlaşılıyorYok canım ankaradayım, ama insAllah lazım olmaz annesi üzmeden gelir bebisin cok zor bir süreç vallahi
Cok stresli maddi manevi insani cok yıpratıyor Rabbim bu yolda olanların sabrini versin biran önce güzel sonuç alsınlar insAllahİnşallah kuzum. Ya tabiki çok zor hele tüp olayı daha da streslidir bir doktoru dinlemiştim bu tedaviyi gören anne adaylarına birde psikolog desteği veriyorlarmış. Yani ne kadar zor olduğu burdan da anlaşılıyor
İnşallah kuzumm inşallah seninde birdaha nasip etmesin hayırlısıyla positif olsunnCok stresli maddi manevi insani cok yıpratıyor Rabbim bu yolda olanların sabrini versin biran önce güzel sonuç alsınlar insAllah
Amin canim Allah razı olsunİnşallah kuzumm inşallah seninde birdaha nasip etmesin hayırlısıyla positif olsunn
Geçti kuzucum bekliyorum bat'ıAyy inşallah inşallaah kuzummm. Önce bi ovuda piki göreyimde
Sen nabıyosun canım ne durumdasın gectimi yımurtlamaa
Hadi bakalım kaçırmadın dimii gelmesin batGeçti kuzucum bekliyorum bat'ı
Yarın bi daha yapıcam test bakalım canısı umarım bu sefer bizde hamile oluruz uğraştırmaz biziTertemiz 1 testle hallettin işi ya müthiş
Ayy hadi hayırlısı olsun canımmm ne zaman test gününn
Ayy hadi inşallah güzel haberlerini alırız ben bile heyecanlandım rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasınKızlar selam ben gecen hafta transferimi oldum bugün 6. Gün bitti bu aralar cok girmediğim icin yazmak simdiye kismet oldu
Ankara da hangi merkez kuzum ?Belki benimde ihtiyacım olabilirYok canım ankaradayım, ama insAllah lazım olmaz annesi üzmeden gelir bebisin cok zor bir süreç vallahi
Amin amin çoook amin.inşallah sende pozitifi görürsün canımCok stresli maddi manevi insani cok yıpratıyor Rabbim bu yolda olanların sabrini versin biran önce güzel sonuç alsınlar insAllah
Yap canım bence de iyice silikleşmeyi görmeden bırakma ay umarım umArım inşallahYarın bi daha yapıcam test bakalım canısı umarım bu sefer bizde hamile oluruz uğraştırmaz bizi
Yok kuzucum akıntıya göre bi hafta arayla iki kez yumurtlama oldu ikisi de değerlendirildi Şükür iyiyim bebeğim yarın oruca başlıcam inşallah ben deHadi bakalım kaçırmadın dimii gelmesin bat
Tansiyonun nasıl oldu canımm
Maşallah kız hem çabuk hem çok yumurtluyosuj baya bi verimlisinYok kuzucum akıntıya göre bi hafta arayla iki kez yumurtlama oldu ikisi de değerlendirildi Şükür iyiyim bebeğim yarın oruca başlıcam inşallah ben de
Insallah canim Allah razı olsunAmin amin çoook amin.inşallah sende pozitifi görürsün canım