Nasılsın balım nasıl gidiyo çalışmalarKesinlikle kuzucukKatılıyorum sana .
Canım stres yapmuyorum ben bana kalsa teste daha başlamıcam ama inanılmaz kasık ağrılarım oluyor. İlaç kullandığım aydan daha fazla. Şimdi yumurtlamayı kaçırırm macunu kullanmaya devam ederim zararı olur falan diye yapmaya başladım. Yoksa bu kadar erken yumurtlamıcağımı biliyorumVar ya canım bu ay hiiiç kafaya takmadım ovülasyon testi de almadım ve tam vaktinde yumurtladım çok şükür. Vücut ısısından anladım onu da. Diyeceğim şu ki stres her şeyi mafediyo. Bugün mü yarın mı niye yumurtlamadım diye düşününce en az bi hafta gecikiyo benim
Yooookkk kızz ay keşkeeeGebelik testi mihamilemisin
Test yapma demiyorum canım benimCanım stres yapmuyorum ben bana kalsa teste daha başlamıcam ama inanılmaz kasık ağrılarım oluyor. İlaç kullandığım aydan daha fazla. Şimdi yumurtlamayı kaçırırm macunu kullanmaya devam ederim zararı olur falan diye yapmaya başladım. Yoksa bu kadar erken yumurtlamıcağımı biliyorum
Evet canım çyle oluyor stres çok etkiliyor. Stressizce artık beklicez napalım. Benim stresim adet yaklaştıkca oluyorTest yapma demiyorum canım benimkafaya takıldı mı hiç sebepsiz bile olsa gecikiyo diyorum sadece
Bi sıkıntı çıkmazsa tutacağım canım ama daha bi liste yapmadım sabah bi kalkayım duruma gore ben sana yazarım yarınBaede canımm oruc tutucakmısın bilmiyorum ama. Eğer tutucaksan nasıl beslenmeyi düşünüyorsun
Ben diyorum sahur kHvaltı gibi yumurta, peynir donates salata, süt fındık cevi falan yapsam. EkmeksizBi sıkıntı çıkmazsa tutacağım canım ama daha bi liste yapmadım sabah bi kalkayım duruma gore ben sana yazarım yarın
Ekmeksiz çok zorlanırsın canım işkenceye döner. Ben de çok tutmak istiyorum ama bu hafta bende düşük kan şekeri ve tansiyon sorunu başladı bugün sadece 4-5 saat açlık sonrası tansiyon büyük 9- küçük 6 oldu elim ayağım titredi gliforu bıraktım bir iki gündür. Niye oluyo anlamıyorum tutmak istiyorum bayılmaktan korkuyorum anca bişey yersem düzeliyo o an. Neden olabilir acaba yaBen diyorum sahur kHvaltı gibi yumurta, peynir donates salata, süt fındık cevi falan yapsam. Ekmeksiz
İftarda normal çorba ve yemekten ekmeksiz. Verilirmi acaba
Biraz denicem canım bakalım ekmek harici yok tutacaj şeyler yicem. Olmazsa yerim yine biraz.Ekmeksiz çok zorlanırsın canım işkenceye döner. Ben de çok tutmak istiyorum ama bu hafta bende düşük kan şekeri ve tansiyon sorunu başladı bugün sadece 4-5 saat açlık sonrası tansiyon büyük 9- küçük 6 oldu elim ayağım titredi gliforu bıraktım bir iki gündür. Niye oluyo anlamıyorum tutmak istiyorum bayılmaktan korkuyorum anca bişey yersem düzeliyo o an. Neden olabilir acaba ya
Bi bilsem kuzucum yeni buldum bunu ben şuan tansiyon normal ama akşam yemeğinde yediğim yemekten sonraki açlık bile baş ağrısı başlattı. Yüksek ihtimal glifor kullanmama gerek kalmadığı halde kullanmaya devam ettiğim için şimdi şeker düşüklüğü yapıyo. Bi kaç güne ilaç atılınca tamamen düzelmesini umuyorum yoksa mecbur doktoraaBiraz denicem canım bakalım ekmek harici yok tutacaj şeyler yicem. Olmazsa yerim yine biraz.
Canım sağlığın daha önemli tabi ama neden düşüyorki cidden acaba bi gidip muayenemi olsan acaba tansiyonu etkileyecek bir çok şey var
Valla canım deneyip görces zaten ben pek ekmek yemiyorum ama ilk gun deniycem bi ekmeksiz olursa devam sabah yeşil çay da yaptım şimdi onu da içiyim diyom zaten benim 15 gündür 75 de durdu inmiyo aşağı galiba adet olmadığımdan dayanamazsan sabah ye ekmeği akşam yeme akşam saldırmazsak yemeklere veririz gibi geliyo banaBen diyorum sahur kHvaltı gibi yumurta, peynir donates salata, süt fındık cevi falan yapsam. Ekmeksiz
İftarda normal çorba ve yemekten ekmeksiz. Verilirmi acaba
Biraz kullanma ilacı bakalım canım bir süre sonra düzene girmezse bi git değerlerine faşan baktır tansiypn zor kuzum vallaBi bilsem kuzucum yeni buldum bunu ben şuan tansiyon normal ama akşam yemeğinde yediğim yemekten sonraki açlık bile baş ağrısı başlattı. Yüksek ihtimal glifor kullanmama gerek kalmadığı halde kullanmaya devam ettiğim için şimdi şeker düşüklüğü yapıyo. Bi kaç güne ilaç atılınca tamamen düzelmesini umuyorum yoksa mecbur doktoraa
Allah kabul eysin kuzum şimdiden bende omlet yaptımbaya doyurucu oldu o ekmeğe gerek kalmadıda. Bakalım inşallah almayız bu dönemde. Adet oşmadığındandır canım bence de aynı kiloda olmanValla canım deneyip görces zaten ben pek ekmek yemiyorum ama ilk gun deniycem bi ekmeksiz olursa devam sabah yeşil çay da yaptım şimdi onu da içiyim diyom zaten benim 15 gündür 75 de durdu inmiyo aşağı galiba adet olmadığımdan dayanamazsan sabah ye ekmeği akşam yeme akşam saldırmazsak yemeklere veririz gibi geliyo bana
Aynen canım inşallah veririz bebiş olmuyo bari zayıflayalımBiraz kullanma ilacı bakalım canım bir süre sonra düzene girmezse bi git değerlerine faşan baktır tansiypn zor kuzum valla
Allah kabul eysin kuzum şimdiden bende omlet yaptımbaya doyurucu oldu o ekmeğe gerek kalmadıda. Bakalım inşallah almayız bu dönemde. Adet oşmadığındandır canım bence de aynı kiloda olman
Bugün çarşıya çıkabilirsem test alcam bakalım negatiftir amaBiraz kullanma ilacı bakalım canım bir süre sonra düzene girmezse bi git değerlerine faşan baktır tansiypn zor kuzum valla
Allah kabul eysin kuzum şimdiden bende omlet yaptımbaya doyurucu oldu o ekmeğe gerek kalmadıda. Bakalım inşallah almayız bu dönemde. Adet oşmadığındandır canım bence de aynı kiloda olman
Balım iyiyim. İş ev arası gidip geliyorum .Nasılsın balım nasıl gidiyo çalışmalar
İlacın yapıyor. Bırakman iyi olmuş.Ekmeksiz çok zorlanırsın canım işkenceye döner. Ben de çok tutmak istiyorum ama bu hafta bende düşük kan şekeri ve tansiyon sorunu başladı bugün sadece 4-5 saat açlık sonrası tansiyon büyük 9- küçük 6 oldu elim ayağım titredi gliforu bıraktım bir iki gündür. Niye oluyo anlamıyorum tutmak istiyorum bayılmaktan korkuyorum anca bişey yersem düzeliyo o an. Neden olabilir acaba ya
Ay inşallah zaten ben zayıflarsan bebiş gelicek bu kesin bişeyAynen canım inşallah veririz bebiş olmuyo bari zayıflayalım
Ay hadi inşallah değildirr inşallah pozitiftirr haber ver mutlakaa canımmBugün çarşıya çıkabilirsem test alcam bakalım negatiftir ama
Bırakalı üç gün oldu içerken olmadığı kadar başım dönüyo bugünBalım iyiyim. İş ev arası gidip geliyorum .
çalışma yok hayatımda ciddi anlamda attım kafamdan. Uzun bi süre düşünmeyip istediğim zamanda gidip tüp bebek için araştırma yapıcam. Yanı bu yılın sonuna kadar olmazsa en azından kesin çözüm oluyor. yıpratmicam kendimi . Çok kilo aldım sitresden ve iğnelerden onları vermeye çalışıyorum falan bu ara böle yaz da geldi malum
İlacın yapıyor. Bırakman iyi olmuş.
Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun. Kaçıncı aşılamanızdı. Ben bu ay 2. Oluyorum. Ek olarak ne kullandınız, sorununuz neydi ve kaçıncı aşılama ile olumlu sonuç elde ettiniz rica etsemGüzel gidiyo Çarşamba tekrar kan verdim 568 e çıkmıştı yarın bı daha gidicem asılamayla olduğu için çağırıyorlar sürekli
Yaptım canım negatif ta4lusal aldım ona başlıycamAy inşallah zaten ben zayıflarsan bebiş gelicek bu kesin bişeyannesini fit istiyor benimki
Ay hadi inşallah değildirr inşallah pozitiftirr haber ver mutlakaa canımm