- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Amin canım inşallahAyy amin canim yaa inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahAyy amin canim yaa inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yulafe ezmesiyle evet yapılır bu dediklerin ama Yulaf kepeği farklı canım .Ayy kuzumm şimdi gördüm senin yazdığını.. kusura bakma geç dönüşüm için. Smothie yapabilirsin, Granola yapabilirsin. 3 kaşık yulaf kepeği yarım kase sütte 10dk bekletip içine meyve doğrayıp yoğurtla tüketebilirsin. Yulaf lapası hazırlayıp içine çikolata meyve tarcın vs ekleyebilirsin...
Yok kuzum ne adet ağrısı var nede bir gebelik belirtisi canım ilişki bile istemiyoo kadar normalim yaniYap canım inşallah vardır yaa Hiçgelicek gibi Ağrın falan varmı. Benim 2 3 gündür ağrım vardı
Bellirti herkeste olmuyor kuzum inşallah bebiş vardır seviniriz grup olarakYok kuzum ne adet ağrısı var nede bir gebelik belirtisi canım ilişki bile istemiyoo kadar normalim yani
Test yapmismiydin kuzum bebek falan olabilir mi ?Yap canım inşallah vardır yaa Hiçgelicek gibi Ağrın falan varmı. Benim 2 3 gündür ağrım vardı
Olursa tabiki bende çok sevinirim bu durumu hemen hemen her ay yaşıyorum ve çarşamba tahlil yaptırdım negatif cıktı yani yumurtlamadan 15 gün sonra artık olacağını zannetmiyorum ama inşallah bir mucize olur ve hamile olurum ama hiç umut yok malesef canımBellirti herkeste olmuyor kuzum inşallah bebiş vardır seviniriz grup olarak
Heee ben bahadır okuyamadım yaaCanım Cookiie adet oldu
Ben bu umudu her kadın doğuma gittiğimde yaşıyorum kuzum keşke baksa sen zaten hamilesin dese diyorum ama yapcak bişey yok rabbim kucagimizi boş bırakmasınOlursa tabiki bende çok sevinirim bu durumu hemen hemen her ay yaşıyorum ve çarşamba tahlil yaptırdım negatif cıktı yani yumurtlamadan 15 gün sonra artık olacağını zannetmiyorum ama inşallah bir mucize olur ve hamile olurum ama hiç umut yok malesef canım
Amin canımBen bu umudu her kadın doğuma gittiğimde yaşıyorum kuzum keşke baksa sen zaten hamilesin dese diyorum ama yapcak bişey yok rabbim kucagimizi boş bırakmasın
ben kullandım geçen ay faydası var mı bilemedim ama hamile değilim şuan:))Kızlar inofolic combi kullanan var mı devam etsem mi ona bilemedim faydası var mı acaba
Ben de kullandığım ay kalamadım önümüzdeki ay tekrar kullancam nasipse bakalımben kullandım geçen ay faydası var mı bilemedim ama hamile değilim şuan:))
Ben kullanmadım canım bı tanıdığım onu kulladigi ay hamile kaldı PCo vardıben kullandım geçen ay faydası var mı bilemedim ama hamile değilim şuan:))
Sev canım ben kullanıyorum inofolic combi mavi kutulu doktorum Bi tek bunu önerdi eczacıma sordum acaba başka alsam mı diye devletin yazdığı falan o da bunu tavsiye etti bilmiyorum demekki iyi istersen kullanmaya devam etBen de kullandığım ay kalamadım önümüzdeki ay tekrar kullancam nasipse bakalım
Günün mü geçti canım da yaptımKızlar dünkü ovulasyon testim böyle çıktı bence yumurtalama ama eninde olamadım
yok csnım daha var günüme benim yumurtalamam geç oluyor bazen olmuyor dün ağrım vvardı yapim dedim böyle çıktıGünün mü geçti canım da yaptım
Anladım canım o zaman yumurtlama olmuş akşam sabah çatlar degerlendiryok csnım daha var günüme benim yumurtalamam geç oluyor bazen olmuyor dün ağrım vvardı yapim dedim böyle çıktı
Gelfi geldi canım kırmızılandımmTest yapmismiydin kuzum bebek falan olabilir mi ?
hayırlısı olsun kuzumGelfi geldi canım kırmızılandımm