Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rüyası hayali bile güzel inşallah rüyası çıkar komşunun

Her ay birileri benıde görür :) hamile olarak.

Kızlar bugün uzayan bir akıntım vardı bir kere geldi. Yumurtam çatlamış mı oluyor?
Canım yumurtlama oluyor . Olivasyon günündesin. Bu haftayı aralıklarla değerlendir. Sanırım bi sıvı geliyor o da çatlamış oluyor. Ben her ay yaşıyorum onu.

Canım yumurtlama oluyor . Olivasyon günündesin. Bu haftayı aralıklarla değerlendir. Sanırım bi sıvı geliyor o da çatlamış oluyor. Ben her ay yaşıyorum onu.
Ama ben Perşembe akşamı çatlatma iğnemi vurundm. Cumartesi sabah ilişki oldu. Yani şuan o foliküllerden yumurta çıktı mı kafamda deli sorular

Ama ben Perşembe akşamı çatlatma iğnemi vurundm. Cumartesi sabah ilişki oldu. Yani şuan o foliküllerden yumurta çıktı mı kafamda deli sorular
Tek yumurtan mı oldu ?
şöyle diyim doktorum çatlama ve yumurtlama aynı şey dedi benımde baya kafam karıştı. Sen bu haftayı iyi değerlendir gerisi taktiri ilahi.
belkı bir kaç yumurtan daha gelişiyordur. Arkadan gelenler olduysa .

3 taneydi canım. Gün aşırı değerlendircez artık gerisi nasip. Teşekkür ederim cevabın için

Kızlar günaydın. Vücut ısım dahada yükseliyor. Bu vücut ısısı olayı doğrumu. Regliden sonra 35.3 35.5 lerde seyrediyor genelde. 2 haftadır 35.7 aralardan 35.8 oldu. Dünde 35.8 ve bugün 36 gördüm ilk defa

Günaydın tatlım ben yumurtalma döneminde vücut isim çok yüksekti

Talim hiç ölçmedim bilmiyom sen test alcaktinya almadın mi

Hadi bakalım bekliyoruz canım
Yaptım bitanem yine püri pak maşallahı var
Yoknkuzi ben hala beklemediyim dün akşamdan bu yana gobegimde bı ağrı var kasığımda da sabah başladı ama dinlemiyorum kendimi yarinnregl günü bakıp grecez
Dinleme canım dinledikce kafayı yicez arrık yarın büyük günün olsun burda pozitifini kutlayalım canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…