Rüyası hayali bile güzel inşallah rüyası çıkar komşununİnşallah canım inşallah bugün çok eski bi komşu ablamız rüyasında beni hamile gördüğünü yazmış. konuşmuyoruz da kendisiyle sosyal medyadan takip ediyoruz sadece .Kendiside rüya görünce şaşırmış ne alaka dedim bende dedi ay inşallah çıkar abla dedim.ona bile sevindim sebepsiz
İnşallah kuzumRüyası hayali bile güzel inşallah rüyası çıkar komşunun
Her ay birileri benıde görür :) hamile olarak.İnşallah canım inşallah bugün çok eski bi komşu ablamız rüyasında beni hamile gördüğünü yazmış. konuşmuyoruz da kendisiyle sosyal medyadan takip ediyoruz sadece .Kendiside rüya görünce şaşırmış ne alaka dedim bende dedi ay inşallah çıkar abla dedim.ona bile sevindim sebepsiz
Canım yumurtlama oluyor . Olivasyon günündesin. Bu haftayı aralıklarla değerlendir. Sanırım bi sıvı geliyor o da çatlamış oluyor. Ben her ay yaşıyorum onu.Kızlar bugün uzayan bir akıntım vardı bir kere geldi. Yumurtam çatlamış mı oluyor?
Ama ben Perşembe akşamı çatlatma iğnemi vurundm. Cumartesi sabah ilişki oldu. Yani şuan o foliküllerden yumurta çıktı mıCanım yumurtlama oluyor . Olivasyon günündesin. Bu haftayı aralıklarla değerlendir. Sanırım bi sıvı geliyor o da çatlamış oluyor. Ben her ay yaşıyorum onu.
Benim daha ilkHer ay birileri benıde görür :) hamile olarak.
Tek yumurtan mı oldu ?Ama ben Perşembe akşamı çatlatma iğnemi vurundm. Cumartesi sabah ilişki oldu. Yani şuan o foliküllerden yumurta çıktı mıkafamda deli sorular
3 taneydi canım. Gün aşırı değerlendircez artık gerisi nasip. Teşekkür ederim cevabın içinTek yumurtan mı oldu ?
şöyle diyim doktorum çatlama ve yumurtlama aynı şey dedi benımde baya kafam karıştı. Sen bu haftayı iyi değerlendir gerisi taktiri ilahi.
belkı bir kaç yumurtan daha gelişiyordur. Arkadan gelenler olduysa .
Günaydın tatlım ben yumurtalma döneminde vücut isim çok yüksektiKızlar günaydın. Vücut ısım dahada yükseliyor. Bu vücut ısısı olayı doğrumu. Regliden sonra 35.3 35.5 lerde seyrediyor genelde. 2 haftadır 35.7 aralardan 35.8 oldu. Dünde 35.8 ve bugün 36 gördüm ilk defa
Bende heralde yeni yumurtluyorum canım yaGünaydın tatlım ben yumurtalma döneminde vücut isim çok yüksekti
Talim hiç ölçmedim bilmiyom sen test alcaktinya almadın miKızlar günaydın. Vücut ısım dahada yükseliyor. Bu vücut ısısı olayı doğrumu. Regliden sonra 35.3 35.5 lerde seyrediyor genelde. 2 haftadır 35.7 aralardan 35.8 oldu. Dünde 35.8 ve bugün 36 gördüm ilk defa
Şimdi çıkıp alıcam kuzumTalim hiç ölçmedim bilmiyom sen test alcaktinya almadın mi
Yoknkuzi ben hala beklemediyim dün akşamdan bu yana gobegimde bı ağrı var kasığımda da sabah başladı ama dinlemiyorum kendimi yarinnregl günü bakıp grecezBende heralde yeni yumurtluyorum canım ya
Günaydın hayatım sen naptın test falan yağtınmı
Senin bat günün ne zaman canım?Rüyası hayali bile güzel inşallah rüyası çıkar komşunun
Normalde 5 Nisan ama bugün iğnenin 12.gunuSenin bat günün ne zaman canım?
Yaptım bitanem yine püri pak maşallahı varHadi bakalım bekliyoruz canım
Dinleme canım dinledikce kafayı yicez arrıkYoknkuzi ben hala beklemediyim dün akşamdan bu yana gobegimde bı ağrı var kasığımda da sabah başladı ama dinlemiyorum kendimi yarinnregl günü bakıp grecez
Hayırlısı bitanem umutlu değilimYaptım bitanem yine püri pak maşallahı var
Dinleme canım dinledikce kafayı yicez arrıkyarın büyük günün olsun burda pozitifini kutlayalım canımm
Anladım canım benimde 4 nisan bakalım ne olacakNormalde 5 Nisan ama bugün iğnenin 12.gunu