İnşallah hepimiz canım ama benimde çok umudum yok kesin regl olurum.Kasık ağrısı bende de çok var aynı senin gibi bir artıp bir azalıyor. Kendimdej umudum yokta seninki inşallah güzel şeyleerin habercisidir3. Yılına karnında bebişle gir inşallah canım
Yok yok çarşamba pozitif testini bekliyorumİnşallah hepimiz canım ama benimde çok umudum yok kesin regl olurum.
İnşaallah ya5. Günü oluyor yumurtlamanın döllendiyse eğer rahme gelmiş yer arıyordur inşallah kendisinee
İnşallah hayırlısyla nasip eder Rabbim bize deAynı gün olmuşuz canım benimde 2.denemem hala belirtim yok olmadı benimde sanırım
Akşam başlayabilirsin canım bisey olmazKızlaar klomene akşam veya 4üncü gün başlasam olur mu ya ? Şuan evde değilim başlamayı unuttum
Bunun için evdeki çörek otundan kullanabiliyormuyuz canım yoksa ayrımı oluyor çörek otuYeni ay yeni umutlar ve yeni kürümün açılışını yapıyorumDrdr17 bebeğim senin için görselli tarif atıyorum Bu ay günlük ölçüm günde 2 yemek kaşığı (duruma göre 3te olabilir)
Saat 5 de öyle bir ağrı yaşadım ki anlatamam. Kasıklarım parçalanıyor gibi ekstra bacaklarıma vuran bir ağrıydı. Kalkıp ağrı kesici alacak halim olsa o dakika alırdım ama ağrıdan bacaklarımı kımıldatamadım. Kesin regl başladı diye düşündüm o ağrıyla cenin pozisyonunda yatıp biraz kestirmişim. Yeni kendime geldim baktım hala başlamamış. Bu iş gittikçe benim için garipleşiyor galiba ne olacak bir an önce olsa şüpheden kurtulsam. Acaba yarın test alsam çıkar mı ki. Tahmini regl bir gün kalmış olacak. Bugün 27 günüm adetlerim çok düzenli hiç 30 günü geçmez. 27-28 günde bir olurumYok yok çarşamba pozitif testini bekliyorum
Canım eğer gelmezse al istersen eğer gec döllenme falan olmadıysa çıkadabilir. Bende yarın alıp yapıcam. Dün eşime yalvar yakar aldıramadım. Bugünde baktım nöb eczane uzakta. Dedim Kendime kendi işini kendin görSaat 5 de öyle bir ağrı yaşadım ki anlatamam. Kasıklarım parçalanıyor gibi ekstra bacaklarıma vuran bir ağrıydı. Kalkıp ağrı kesici alacak halim olsa o dakika alırdım ama ağrıdan bacaklarımı kımıldatamadım. Kesin regl başladı diye düşündüm o ağrıyla cenin pozisyonunda yatıp biraz kestirmişim. Yeni kendime geldim baktım hala başlamamış. Bu iş gittikçe benim için garipleşiyor galiba ne olacak bir an önce olsa şüpheden kurtulsam. Acaba yarın test alsam çıkar mı ki. Tahmini regl bir gün kalmış olacak. Bugün 27 günüm adetlerim çok düzenli hiç 30 günü geçmez. 27-28 günde bir olurum
Evdeki olur kuzucum bunun farkı öğütülmüş olması sadeceBunun için evdeki çörek otundan kullanabiliyormuyuz canım yoksa ayrımı oluyor çörek otu
Havanda dövülüp biraz sertliği giderilebilir. Şu clife ile bu ağırmı gelir acaba denesemmi diye düşündümdeEvdeki olur kuzucum bunun farkı öğütülmüş olması sadeceBu yetmezse yenisini bende evdekilerden yapıcam
:)))Yeni ay yeni umutlar ve yeni kürümün açılışını yapıyorumDrdr17 bebeğim senin için görselli tarif atıyorum Bu ay günlük ölçüm günde 2 yemek kaşığı (duruma göre 3te olabilir)
C life içinde bundan var zaten çörek otu+bal ve diğer bitkiler canımHavanda dövülüp biraz sertliği giderilebilir. Şu clife ile bu ağırmı gelir acaba denesemmi diye düşündümde
Şifa olsun kuzucum:)))
Dün başladım hayatım gidip gelip zorla yiyorum :)) birde kuru incir alın. Mutlaka . Onuda aldım doktorum demişti işe yarıyor . Hakkımızda hayırlısı .
Malesef ben bu ay elendim Nisan ayında devam biraz önce başladı. Umarım senin bu ay tutarCanım eğer gelmezse al istersen eğer gec döllenme falan olmadıysa çıkadabilir. Bende yarın alıp yapıcam. Dün eşime yalvar yakar aldıramadım. Bugünde baktım nöb eczane uzakta. Dedim Kendime kendi işini kendin gör
İnşallah canım inşallah bugün çok eski bi komşu ablamız rüyasında beni hamile gördüğünü yazmış. konuşmuyoruz da kendisiyle sosyal medyadan takip ediyoruz sadece .Kendiside rüya görünce şaşırmış ne alaka dedim bende dedi ay inşallah çıkar abla dedim.ona bile sevindim sebepsizİnşallah hayırlısyla nasip eder Rabbim bize de
Erken gebelik testi yapabilirsin benceSaat 5 de öyle bir ağrı yaşadım ki anlatamam. Kasıklarım parçalanıyor gibi ekstra bacaklarıma vuran bir ağrıydı. Kalkıp ağrı kesici alacak halim olsa o dakika alırdım ama ağrıdan bacaklarımı kımıldatamadım. Kesin regl başladı diye düşündüm o ağrıyla cenin pozisyonunda yatıp biraz kestirmişim. Yeni kendime geldim baktım hala başlamamış. Bu iş gittikçe benim için garipleşiyor galiba ne olacak bir an önce olsa şüpheden kurtulsam. Acaba yarın test alsam çıkar mı ki. Tahmini regl bir gün kalmış olacak. Bugün 27 günüm adetlerim çok düzenli hiç 30 günü geçmez. 27-28 günde bir olurum
Test demiştim ama regl olmuşsun kuzum .Hayırlısı yeni ay yeni umutlar inşallah hepimiz bayramda hamiş oluruzMalesef ben bu ay elendim Nisan ayında devam biraz önce başladı. Umarım senin bu ay tutar
He tamam canım o zaman doğrıC life içinde bundan var zaten çörek otu+bal ve diğer bitkiler canım
Şifa olsun kuzucumİncir dolu evde malum Aydın olunca ama onu içmek beni çok bayıyor yaa
Hadi yaaa bak üzüldüm şimdi benim hiç olabilirliği yok kuzum benim pkodan gecikiyor. İnşallah öbür ay güzel haberini alıcazMalesef ben bu ay elendim Nisan ayında devam biraz önce başladı. Umarım senin bu ay tutar