Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovulasyon takibi için fotoğraftaki tarzda bir alet kullanan var mı ?

Eklentiler

• 23A698B1-34FC-4EB4-B256-66599BB08D01.png
    23A698B1-34FC-4EB4-B256-66599BB08D01.png
    266,2 KB · Görüntüleme: 20
Yaptım bitanem yine püri pak maşallahı var 😂😂

Dinleme canım dinledikce kafayı yicez arrık 😂😂 yarın büyük günün olsun burda pozitifini kutlayalım canımm:halay:
Tatlım bir an önce söktürücü kullanılarak sokturerek başlasana yeni aya

Tatlım bir an önce söktürücü kullanılarak sokturerek başlasana yeni aya
Canım belirtilerim var gelicek adet yada yeni yumurtladım bu aralar. Kasık ağrılarım çok, göğüs hassasiyeti çok dokunamıyorum. O yüzden boşa hormon yüklenmem beklerim geç olsun güç olmasın. 1 2 haftaya gelir bence cünkü göğüs ucum acayip hassas

Canım belirtilerim var gelicek adet yada yeni yumurtladım bu aralar. Kasık ağrılarım çok, göğüs hassasiyeti çok dokunamıyorum. O yüzden boşa hormon yüklenmem beklerim geç olsun güç olmasın. 1 2 haftaya gelir bence cünkü göğüs ucum acayip hassas
Bu belirtiler olmasaydı ama maydonoz kürüne falan başlıcaktımda. Vücudum kendi performansını kendi yapsın😂

Anladım canım haklisin

Bu belirtiler olmasaydı ama maydonoz kürüne falan başlıcaktımda. Vücudum kendi performansını kendi yapsın😂
Mantıklı birde bisey sorcam kızlar bileniniz vardır belki beyaz çay diye bisey varmış hem sakinlestiriyormus hemde kilo vermeye yardımcı oluyormuş bilen yada kullanan varmı etkisi nasıl

Mantıklı birde bisey sorcam kızlar bileniniz vardır belki beyaz çay diye bisey varmış hem sakinlestiriyormus hemde kilo vermeye yardımcı oluyormuş bilen yada kullanan varmı etkisi nasıl
Duydum ama hiç kullanmadım kuzum

Kullansam faydası olurmu acaba onu düşünüyorum iki gündür nasıl olsa bebiş olmuyo en azından zayıflarım
Bi dene bakalım kuzum. Bende yeşilçay içiyordum o gercekten faydalı her gün bir tane. Bu sefer bitince 9lu çay aldımm ama sanki yeşilçay gibi etkisini göremedim

Kızlar günaydın. Vücut ısım dahada yükseliyor. Bu vücut ısısı olayı doğrumu. Regliden sonra 35.3 35.5 lerde seyrediyor genelde. 2 haftadır 35.7 aralardan 35.8 oldu. Dünde 35.8 ve bugün 36 gördüm ilk defa
Bebeğim hamile olduğunu göstermez yumurtladığını gösterir. Eğer 17 günden fazla yüksek kalırsa hamile olabilirsin. Yani zaten adet gecikmesi demek olur bu da düştüğünde adet olacaksın tecrübeliyim bu konuda 😂

Bi dene bakalım kuzum. Bende yeşilçay içiyordum o gercekten faydalı her gün bir tane. Bu sefer bitince 9lu çay aldımm ama sanki yeşilçay gibi etkisini göremedim
Yeşil çay bende kullanıyorum faydasını gördüm ama yavaşladı sanki kilo vermem

X