İnşallah yanıltcak seni kuzummHayırlısı bitanem umutlu değilim
Göğüs hassasiyeti var mı pekiAnladım canım benimde 4 nisan bakalım ne olacak
Yok canımGöğüs hassasiyeti var mı peki
Tatlım bir an önce söktürücü kullanılarak sokturerek başlasana yeni ayaYaptım bitanem yine püri pak maşallahı var
Dinleme canım dinledikce kafayı yicez arrıkyarın büyük günün olsun burda pozitifini kutlayalım canımm
Bende de yok henüz normalde her ay olurduYok canım
Sanki kahverengi kısmı biraz genişledi gibi ya da bana öyle geliyor hiç bir ağrı sızlama yok sende var mı kuzum ?Yok canım
Benim pek olmaz zaten çok nadir olurBende de yok henüz normalde her ay olurdu
Canım belirtilerim var gelicek adet yada yeni yumurtladım bu aralar. Kasık ağrılarım çok, göğüs hassasiyeti çok dokunamıyorum. O yüzden boşa hormon yüklenmem beklerim geç olsun güç olmasın. 1 2 haftaya gelir bence cünkü göğüs ucum acayip hassasTatlım bir an önce söktürücü kullanılarak sokturerek başlasana yeni aya
Bu belirtiler olmasaydı ama maydonoz kürüne falan başlıcaktımda. Vücudum kendi performansını kendi yapsınCanım belirtilerim var gelicek adet yada yeni yumurtladım bu aralar. Kasık ağrılarım çok, göğüs hassasiyeti çok dokunamıyorum. O yüzden boşa hormon yüklenmem beklerim geç olsun güç olmasın. 1 2 haftaya gelir bence cünkü göğüs ucum acayip hassas
Ben değişiklik hissetmedim ama ağrı sızı yokSanki kahverengi kısmı biraz genişledi gibi ya da bana öyle geliyor hiç bir ağrı sızlama yok sende var mı kuzum ?
Hayırlısı olsun bakalım kuzucumBen değişiklik hissetmedim ama ağrı sızı yok
Anladım canım haklisinCanım belirtilerim var gelicek adet yada yeni yumurtladım bu aralar. Kasık ağrılarım çok, göğüs hassasiyeti çok dokunamıyorum. O yüzden boşa hormon yüklenmem beklerim geç olsun güç olmasın. 1 2 haftaya gelir bence cünkü göğüs ucum acayip hassas
Mantıklı birde bisey sorcam kızlar bileniniz vardır belki beyaz çay diye bisey varmış hem sakinlestiriyormus hemde kilo vermeye yardımcı oluyormuş bilen yada kullanan varmı etkisi nasılBu belirtiler olmasaydı ama maydonoz kürüne falan başlıcaktımda. Vücudum kendi performansını kendi yapsın
Duydum ama hiç kullanmadım kuzumMantıklı birde bisey sorcam kızlar bileniniz vardır belki beyaz çay diye bisey varmış hem sakinlestiriyormus hemde kilo vermeye yardımcı oluyormuş bilen yada kullanan varmı etkisi nasıl
Kullansam faydası olurmu acaba onu düşünüyorum iki gündür nasıl olsa bebiş olmuyo en azından zayıflarımDuydum ama hiç kullanmadım kuzum
Bi dene bakalım kuzum. Bende yeşilçay içiyordum o gercekten faydalı her gün bir tane. Bu sefer bitince 9lu çay aldımm ama sanki yeşilçay gibi etkisini göremedimKullansam faydası olurmu acaba onu düşünüyorum iki gündür nasıl olsa bebiş olmuyo en azından zayıflarım
Bebeğim hamile olduğunu göstermez yumurtladığını gösterir. Eğer 17 günden fazla yüksek kalırsa hamile olabilirsin. Yani zaten adet gecikmesi demek olur bu da düştüğünde adet olacaksın tecrübeliyim bu konudaKızlar günaydın. Vücut ısım dahada yükseliyor. Bu vücut ısısı olayı doğrumu. Regliden sonra 35.3 35.5 lerde seyrediyor genelde. 2 haftadır 35.7 aralardan 35.8 oldu. Dünde 35.8 ve bugün 36 gördüm ilk defa
Su gibi akıntı var bide bendeHayırlısı olsun bakalım kuzucum
Yeşil çay bende kullanıyorum faydasını gördüm ama yavaşladı sanki kilo vermemBi dene bakalım kuzum. Bende yeşilçay içiyordum o gercekten faydalı her gün bir tane. Bu sefer bitince 9lu çay aldımm ama sanki yeşilçay gibi etkisini göremedim