Hamile olduğuma zaten çyşe çok bi ihtimal vermedim canım. Belirtilerime göre yeni yumurtladım. Ama evde bir kaç plan vardı kafamda eşyaların yerini depişyirdim ama başıma iş açtım yaaBebeğim hamile olduğunu göstermez yumurtladığını gösterir. Eğer 17 günden fazla yüksek kalırsa hamile olabilirsin. Yani zaten adet gecikmesi demek olur bu da düştüğünde adet olacaksın tecrübeliyim bu konuda
Uzun süredir diyet yapıyorsan bazen durabilir canım. Nasıl bir diyet uyguluyorsunYeşil çay bende kullanıyorum faydasını gördüm ama yavaşladı sanki kilo vermem
ben 3 aydır bu şekilde tedavi görüyorum ilaçtan sonrada progesteron testi veriyorumKızlar klomenle birlikte doktoru estrofem hap veren oldu mu acaba
Hiç belli olmaz çünkü kanı verdiğinde ovülasyon olmamıştı daha acele de etme ben sana test yapcağın zaman söylücem çok test yapmak da psikoloji bozuyoHamile olduğuma zaten çyşe çok bi ihtimal vermedim canım. Belirtilerime göre yeni yumurtladım. Ama evde bir kaç plan vardı kafamda eşyaların yerini depişyirdim ama başıma iş açtım yaa
17 şubatta başladım adetim leUzun süredir diyet yapıyorsan bazen durabilir canım. Nasıl bir diyet uyguluyorsun
Ben aralıklı oruç yapiyorum canim sabah 1 2 bardak su sonra sade bir turk kahvesi 10 11 gibi yesil cay tabi gun icinde su icmeye devam esim evde olunca öğlene doğru kahvaltı yapiyorum olmazsa aksama kadar hic bisey yemiyorum acıkırsam badem ceviz fındık gibi kuru yemiş yiyorum ada 1 avucu gecmiyo günlük akşam 8 den sonrada bisey yemiyom bazen yuruyus ve evde kendimce spor yapiyorum17 şubatta başladım adetim le
Bi kaç gün önce vardı bende şimdi normal akıntım varSu gibi akıntı var bide bende
Nasıl dayanıyırsun kız bukadar açlığaBen aralıklı oruç yapiyorum canim sabah 1 2 bardak su sonra sade bir turk kahvesi 10 11 gibi yesil cay tabi gun icinde su icmeye devam esim evde olunca öğlene doğru kahvaltı yapiyorum olmazsa aksama kadar hic bisey yemiyorum acıkırsam badem ceviz fındık gibi kuru yemiş yiyorum ada 1 avucu gecmiyo günlük akşam 8 den sonrada bisey yemiyom bazen yuruyus ve evde kendimce spor yapiyorum
Valla hiç bişey yoktur kuzu. Varsafa artık yoktur. Bugün salonda değişiklik yaptım koca üniteyi hole çıkardım. Konsolo çektim tvyi konsolun üzerine koydum. Hepside büyükler ve ağırlar. Karnım ağrımaya başladıHiç belli olmaz çünkü kanı verdiğinde ovülasyon olmamıştı daha acele de etme ben sana test yapcağın zaman söylücem çok test yapmak da psikoloji bozuyohaftaya direk kan ver adet olmazsan eğer yoksa adet olursun zaten
Bu şekilde kaç kilo verdin canım. Ben de karatay tarzı yaptım bi ara oda aralıklı oruca benziyor aynı hemen hemen 2 öğün. Çok güzel etki etmişti.ama kratayda öğün aralarında su ve şekersiz içecekler harici birşwy yemek yasak aralıklı oructan farklı.Ben aralıklı oruç yapiyorum canim sabah 1 2 bardak su sonra sade bir turk kahvesi 10 11 gibi yesil cay tabi gun icinde su icmeye devam esim evde olunca öğlene doğru kahvaltı yapiyorum olmazsa aksama kadar hic bisey yemiyorum acıkırsam badem ceviz fındık gibi kuru yemiş yiyorum ada 1 avucu gecmiyo günlük akşam 8 den sonrada bisey yemiyom bazen yuruyus ve evde kendimce spor yapiyorum
He tabi o kadar gezersen enişteyle kahvaltılar yapıp yemekler yersen nolcaktı balımNasıl dayanıyırsun kız bukadar açlığaMaşşlah. Bende sabah tartıldım 7 kilo almışım kestim hemen yemekleri
Ohh aferinValla hiç bişey yoktur kuzu. Varsafa artık yoktur. Bugün salonda değişiklik yaptım koca üniteyi hole çıkardım. Konsolo çektim tvyi konsolun üzerine koydum. Hepside büyükler ve ağırlar. Karnım ağrımaya başladı
Ahahaha eşimde şimdi işten cıktı gelmesi gerekirdi haberi yok tabi. Aradım nerdesün diye aşağıda çay içiyormuş. Dedim hadi gel sana süprizim var.He tabi o kadar gezersen enişteyle kahvaltılar yapıp yemekler yersen nolcaktı balımsefan olsunn
Ohh aferinbelki adetin sökülür haraket iyi gelir
Tatlım ilk bir hafta zor geçmişti ama alıştım kilo verdikçe mutlu oldum daha önce bir çok diyet denedim olmadı hatta üstüne kilo aldım bu en iyi geldi yaa birde paketli gıda ve şeker ve şekerli hicbir şey de yemadım hamur isini de azalttim insallah bayrama bi 65 e inebilirimNasıl dayanıyırsun kız bukadar açlığaMaşşlah. Bende sabah tartıldım 7 kilo almışım kestim hemen yemekleri
Canim ben adet olduğumda tartılmıştım 84.5 falan di şimdi tartıldım 76.8 im ilk günler öyle oluyo ama sonra alışıyorsun yemek için yaşayan ben yaşamak için yer oldum resmenBu şekilde kaç kilo verdin canım. Ben de karatay tarzı yaptım bi ara oda aralıklı oruca benziyor aynı hemen hemen 2 öğün. Çok güzel etki etmişti.ama kratayda öğün aralarında su ve şekersiz içecekler harici birşwy yemek yasak aralıklı oructan farklı.
kahvaltı yapmayarakta denedim bir kaç gün ama akşam yemeğinde gözüm döndü
Benden istemedi zaten gelişmede olmadı Çarşamba tekrar gidicem bakalım tahmin kalınlaşmış ama 11mm büyüme oldu sadece yumurtadaben 3 aydır bu şekilde tedavi görüyorum ilaçtan sonrada progesteron testi veriyorum
Ay mükemmel canım yaa. Bende 87yim şuan. 7lere insem şu bir ayda tedaviye yeniden başlıcamCanim ben adet olduğumda tartılmıştım 84.5 falan di şimdi tartıldım 76.8 im ilk günler öyle oluyo ama sonra alışıyorsun yemek için yaşayan ben yaşamak için yer oldum resmen
Kız yazık bu adamlaraAhahaha eşimde şimdi işten cıktı gelmesi gerekirdi haberi yok tabi. Aradım nerdesün diye aşağıda çay içiyormuş. Dedim hadi gel sana süprizim var.
-heeee tamam geliyorum hemen dedi.
Başka bişey sandı garibim
Tatlım dayanabilirsen tavsiye ederim bu diyeti bunun yanında şekeri de kes hemen hizlanir kilo vermen ben 15 gündür 77 yim durmuştu kilom ama bugün 76 8 i gördüm şükür bi 10 kilo daha bayrama kadarAy mükemmel canım yaa. Bende 87yim şuan. 7lere insem şu bir ayda tedaviye yeniden başlıcam
Yok kız hamilelik sanmaz. Hani şey için hazırlandım falan sanarKız yazık bu adamlaraBenimki de öyle sürekli bişey dicem desem hamilelik sanıyo
Canım tam olarak dediğin gibi yapıyorsun değilmi. Bi denesemmi ya. Şeker zaten kahve ve çayda senelerdir kullanmıyorum bitanem. Onlardan kesince meyvesuyudur kola fanta onlarıda içemiyorum. Tek tatlı düşkünlüğüm var benim onuda kessem süper olcakTatlım dayanabilirsen tavsiye ederim bu diyeti bunun yanında şekeri de kes hemen hizlanir kilo vermen ben 15 gündür 77 yim durmuştu kilom ama bugün 76 8 i gördüm şükür bi 10 kilo daha bayrama kadar
Aynen böyle yapıyorum valla aksama çok acıkırım dersen saat 2 gibi hafif birşeyler ye salata yoğurt falan ama tatliyida keseceksin akşam istediğin yemeği ye ama çok fazla yeme ben mesala şu an patates kızartıyorum onu yiycez patlıcan soğan salatası falanYok kız hamilelik sanmaz. Hani şey için hazırlandım falan sanar
Canım tam olarak dediğin gibi yapıyorsun değilmi. Bi denesemmi ya. Şeker zaten kahve ve çayda senelerdir kullanmıyorum bitanem. Onlardan kesince meyvesuyudur kola fanta onlarıda içemiyorum. Tek tatlı düşkünlüğüm var benim onuda kessem süper olcak