Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa benimkide keşke yaptirsaydin deyip durdu ama içimden gelemdi
Gittiğin yerdemi o kadar pahalıydı acaba canım başka hastanelere bi sorsaydın. Ama içinden gelmemesi çok normal. Dediğim gibi insan pozitif olcağından emin olsa gözünü kırpmaz yaptırır ama işte

Gittiğin yerdemi o kadar pahalıydı acaba canım başka hastanelere bi sorsaydın. Ama içinden gelmemesi çok normal. Dediğim gibi insan pozitif olcağından emin olsa gözünü kırpmaz yaptırır ama işte
En yakın özel hastaneye gittim aslında devlet Hastanesi'nde çok yakın belki yarın oraya giderim

En yakın özel hastaneye gittim aslında devlet Hastanesi'nde çok yakın belki yarın oraya giderim
Devlet hastaneside keyfi bakmıyor galiba canım kimisi. Anca hasta numarası yapcan. Gebelikte olabilir ama önce kan versem falan dicen ama belkide direk yapar

Amannn ne kadar zorlanmış ben saliyi bekleyim gelmezse 145 veririm
İdrar yapmayıp direk kanmı vericem kuzu bu sefer
Benimde gelicek heralde artık. Şimdi gördüm çamaşırıma 3 4 minik damla damla açık kahverengi değmiş sanki

Dene bence iki ay kuzum ben de denemeyi düşünüyorum tekrar bu ay belki olur ilk ayda ikinci aya gerek kalmaz

C life duymamıştım bakalım benim bu ay olmazsa bir ay daha klomen sonra ara vercem
Canım bende burda gördüm o clife. Sonra instagram adresini görmüştüm. Çok hanile kalan vardı onunla. Bir iki ay deniyim dedim. Birde arı sütü bal polen karışımı denicem. Ovulasyonda takip edicem. Bu ay böyle denicem. Olmazsa diğer ay yada bir sonraki ay tekrar başlıcam doktora.
inşallah bu ay senin olacağını hissediyorum bitanem

Çok az kalmış idrarda öğrenilir heralde artık. belirti yaşıyo musun?

Canım artık belirti arayıp kendimi uzmemeye çalışıyorum umutsuz vakayım bu ay direk ka. Vereyim demiştim.oda olmadı saliyi beklicem bakalim
Hiç umutsuz olma bitanem o kadar ağrı da vardır diğer aylardan farklı hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…