- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 35
YaaaArtık bıktı adamda dicek bişey bulamıyorhayır falan dedi ama ısrar ettüm baya. Şimdi babasına arabayı bırakmaya gitti dönerken alcam dedi. Benimi atlattı naptı bilmiyorum
Gittiğin yerdemi o kadar pahalıydı acaba canım başka hastanelere bi sorsaydın. Ama içinden gelmemesi çok normal. Dediğim gibi insan pozitif olcağından emin olsa gözünü kırpmaz yaptırır ama işteYaaabenimkide keşke yaptirsaydin deyip durdu ama içimden gelemdi
En yakın özel hastaneye gittim aslında devlet Hastanesi'nde çok yakın belki yarın oraya giderimGittiğin yerdemi o kadar pahalıydı acaba canım başka hastanelere bi sorsaydın. Ama içinden gelmemesi çok normal. Dediğim gibi insan pozitif olcağından emin olsa gözünü kırpmaz yaptırır ama işte
Devlet hastaneside keyfi bakmıyor galiba canım kimisi. Anca hasta numarası yapcan. Gebelikte olabilir ama önce kan versem falan dicenEn yakın özel hastaneye gittim aslında devlet Hastanesi'nde çok yakın belki yarın oraya giderim
Amannn ne kadar zorlanmışDevlet hastaneside keyfi bakmıyor galiba canım kimisi. Anca hasta numarası yapcan. Gebelikte olabilir ama önce kan versem falan dicenama belkide direk yapar
İdrar yapmayıp direk kanmı vericem kuzu bu seferAmannn ne kadar zorlanmışben saliyi bekleyim gelmezse 145 veririm
Hayırlısı kuzum.uzulme Zamanını bekliyor bizim bebislerİdrar yapmayıp direk kanmı vericem kuzu bu sefer
Benimde gelicek heralde artık. Şimdi gördüm çamaşırıma 3 4 minik damla damla açık kahverengi değmiş sanki
Üzülmüyorum bitanem gelsin diye bekliyordum artık şu c life falan siparişini veriyim diye. Sökülaünde iyiceHayırlısı kuzum.uzulme Zamanını bekliyor bizim bebisler
Dene bence iki ay kuzum ben de denemeyi düşünüyorum tekrar bu ay belki olur ilk ayda ikinci aya gerek kalmazsev9 kuzu ben bu iki ay çörekotu kürünü yapmayı düşünüyorum. Bugun aldım şimdi tüm malzemeleri . Ikı ay denicem. Oluyor mu öyle ? Bir ay mı deniyim ? Sabah akşam mı yiyim ? Bilemedim nasıl yapmıştın sen
C life duymamıştım bakalım benim bu ay olmazsa bir ay daha klomen sonra ara vercemÜzülmüyorum bitanem gelsin diye bekliyordum artık şu c life falan siparişini veriyim diye. Sökülaünde iyice
Aşırı abartı ya yuhBir gebelik testi için 145 TL istediler
Aynen beklicem.bakalim.cnmAşırı abartı ya yuhAslında erken öğrenince de yükselcek mi diye bekliyoruz en iyisi iyice bekleyip net sonuçla kan testine gitmek
Bat ne zaman iğnenin kaçıncı günündesin kuzucumAynen beklicem.bakalim.cnm
Canım bende burda gördüm o clife. Sonra instagram adresini görmüştüm. Çok hanile kalan vardı onunla. Bir iki ay deniyim dedim. Birde arı sütü bal polen karışımı denicem. Ovulasyonda takip edicem. Bu ay böyle denicem. Olmazsa diğer ay yada bir sonraki ay tekrar başlıcam doktora.C life duymamıştım bakalım benim bu ay olmazsa bir ay daha klomen sonra ara vercem
Salı günü cnm batBat ne zaman iğnenin kaçıncı günündesin kuzucum
Canım artık belirti arayıp kendimi uzmemeye çalışıyorum umutsuz vakayım bu ay direk ka. Vereyim demiştim.oda olmadı saliyi beklicem bakalimÇok az kalmışidrarda öğrenilir heralde artık. belirti yaşıyo musun?
Inşallah canım benimHayırlara vesile olsun inşallah canımm
Ne tür bir testmiş o. Onu alınca kesin hamile çıkman gerek kuzum
Hiç umutsuz olma bitanem o kadar ağrı da vardır diğer aylardan farklı hiç belli olmazCanım artık belirti arayıp kendimi uzmemeye çalışıyorum umutsuz vakayım bu ay direk ka. Vereyim demiştim.oda olmadı saliyi beklicem bakalim