- 25 Kasım 2015
- 273
- 120
- 33
Aminnnİsteyen herkese versin bitanem. İstemeyenlerin, haketmeyenlerin haklarını versin bize inşallah
İns dökülmez bebeğim de yarjn kandil ins mucizemizi yaşarızKızlar az önce birden bi sancı girdi bana çok fenaydı oturamadım bile. Lavaboya gittim falan bişey yok azcık yattım 4 5 dk sürdü geçti geliyo heralde dedim ama yok sökülcekmi acaba
Evet canım benim bence gelirde inşallah senin mucizeni yaşıcazİns dökülmez bebeğim de yarjn kandil ins mucizemizi yaşarız
Benimki de gelecek gibi tatlım göbeğimdeki ağrı başladı gene yarın gidip kan testi vereyim diyorum vazgeçmedenEvet canım benim bence gelirde inşallah senin mucizeni yaşıcazyapıcakmısın yarın test falan kaçıncı günündü yarın
Tam göbeğindemi var ağrı canım benim orda alt karnımda değilBenimki de gelecek gibi tatlım göbeğimdeki ağrı başladı gene yarın gidip kan testi vereyim diyorum vazgeçmeden
5. Günü oluyor yumurtlamanın döllendiyse eğer rahme gelmiş yer arıyordur inşallah kendisineeYa benimde pazar günü yumurtlamam olmuştu 2 gündür adet olacakmışım gibi kramp var ara ara da batma oluyor neden acaba
Gobekle.kasik arasj cnmTam göbeğindemi var ağrı canım benim orda alt karnımda değil
Ver ver yada bi idrar yap
Hee alt karında senin aşkım benim göbek deliğinin orda ya bennimki başka bişey heraldeGobekle.kasik arasj cnm
Geçen hafta yazmustim hatirlyrmusun doktoru sarayım falan diye o zamn da benim gobegimdeydiHee alt karında senin aşkım benim göbek deliğinin orda ya bennimki başka bişey heralde
İnşallah senden güzel haber alırız canımBenimki de gelecek gibi tatlım göbeğimdeki ağrı başladı gene yarın gidip kan testi vereyim diyorum vazgeçmeden
Aa nasıl bir ağrıydı o canım tam tarif edermisinGeçen hafta yazmustim hatirlyrmusun doktoru sarayım falan diye o zamn da benim gobegimdeydi
Ben de 17 sinde yaptrdm iğneyi canm bu 3.deneme belirti yok yine olmadı sanırımBenim 10 gün oldu hiç bir belirtim yok maalesef
Hoşgeldin yeniKızlar ben eski portakallı cikolat, yeni mimariye
Ah ne güzel bir dilek canım benim aminnHoşgeldin yeniCookiie bu mübarek günde yenilikler hayatına yeni umutlar yeni mucizeler getirsin tatlım