Günaydın canım pik olmuş gibi ama aksama doğru daha pik olur sanki değerlendirmeye başla bugün yarın ve ertesi günü benceCanım kızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek günde şu ovulasyon testime bakar mısınız? Paylaşayım dedim. Özellikle bugün ki testim :)
ben de d,yorum kim bu yeni gelen, çok da aktif :)))) kız eski ismin cok tatlişti, bu ne demek?Kızlar ben eski portakallı cikolat, yeni mimariye
pik olmuş canım, beline kuvvet, bol şans :)))Canım kızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek günde şu ovulasyon testime bakar mısınız? Paylaşayım dedim. Özellikle bugün ki testim :):))
Canım bugunndegerlendirmelere başla seninnicin güzel olsun insCanım kızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek günde şu ovulasyon testime bakar mısınız? Paylaşayım dedim. Özellikle bugün ki testim :)
Ahaha yaa herkesler beğenirmiş eski ismimi onu aceleyle konuşmuştum öyle değiştirmek için bekliyordum hepben de d,yorum kim bu yeni gelen, çok da aktif :)))) kız eski ismin cok tatlişti, bu ne demek?
Bu mübarek günde mübarekce bir değerlendir canım kesin tutacak benceCanım kızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek günde şu ovulasyon testime bakar mısınız? Paylaşayım dedim. Özellikle bugün ki testim :)
Hayırlara vesile olsun inşallah canımmKızlar yaa bugün hava güzel evin içide sıcak ama ben donuyorum sanki karlı bir havadaymışım gibi
Ne tür bir testmiş o. Onu alınca kesin hamile çıkman gerek kuzumBir gebelik testi için 145 TL istediler
O yüzden yaptırmadımHayırlara vesile olsun inşallah canımm
Ne tür bir testmiş o. Onu alınca kesin hamile çıkman gerek kuzum
He kan testimi canımmm bende idrar testi sandımO yüzden yaptırmadım
Ayyyy bana da bisiler. Dedi anlamadım tamm yaptirmicam dedim salı günü regl günü gelmezse kendi doktoruma gider yaptırırım yada devlet hastanesi ismin hayırlı olsun bu aradaHe kan testimi canımmm bende idrar testi sandımya özellerde ne tutturursa. Ben hep 50tlye veriyordum. Geçen kbbye gittim aynı hastaneye. Doktorda emin olmadan ilaç yazamam doğrula öyle yazıyım dedi. Vezneden direk kan testi dedim 78 aldı bu sefer. Kadın doğuma Muayene olmadığım için öyleymiş
Aile hekimine ver kuzum hiç olmadı. Valla bu dönemde dökmediğimiz para kalmadıAyyyy bana da bisiler. Dedi anlamadım tamm yaptirmicam dedim salı günü regl günü gelmezse kendi doktoruma gider yaptırırım yada devlet hastanesi ismin hayırlı olsun bu arada
Hiç deme ilaç gözüme gelmiyorda kan testi gözüme geldi vermedimAile hekimine ver kuzum hiç olmadı. Valla bu dönemde dökmediğimiz para kalmadı
sağol bebeğim
145 te cidden fazla çok haklısın canım bende olsam vermezdim o kadar. İdrar yapsaydın bari. Bende nedense bugün eşime yalvardım test al diye almadı yaaa. Hala akıllanmadım yine negatif alıp oturcam totomun üstüneHiç deme ilaç gözüme gelmiyorda kan testi gözüme geldi vermedim
Şaka gibiler gerçektenBir gebelik testi için 145 TL istediler
Eşinde eczane de test bırakmadın demedi mi145 te cidden fazla çok haklısın canım bende olsam vermezdim o kadar. İdrar yapsaydın bari. Bende nedense bugün eşime yalvardım test al diye almadı yaaa. Hala akıllanmadım yine negatif alıp oturcam totomun üstünebirde ısrar ediyorum sanki çıkcak gibi
Artık bıktı adamda dicek bişey bulamıyorEşinde eczane de test bırakmadın demedi mi