Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek günde şu ovulasyon testime bakar mısınız? Paylaşayım dedim. Özellikle bugün ki testim :)

Eklentiler

• 20210327_121130.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 25
  • 20210327_121501.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 24
  • 20210327_121506.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 27
Canım kızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek günde şu ovulasyon testime bakar mısınız? Paylaşayım dedim. Özellikle bugün ki testim :)
Günaydın canım pik olmuş gibi ama aksama doğru daha pik olur sanki değerlendirmeye başla bugün yarın ve ertesi günü bence

Kızlar yaa bugün hava güzel evin içide sıcak ama ben donuyorum sanki karlı bir havadaymışım gibi

ben de d,yorum kim bu yeni gelen, çok da aktif :)))) kız eski ismin cok tatlişti, bu ne demek?
Ahaha yaa herkesler beğenirmiş eski ismimi onu aceleyle konuşmuştum öyle değiştirmek için bekliyordum hep
Bir kaç düşündüğümü demedim olmadı ya başkaları almış. Bende bunu koydum

Bu mübarek günde mübarekce bir değerlendir canım kesin tutacak bence çocuğada biz senin temellerini mübarek günde attık ayağını denk al dersin ilerde

O yüzden yaptırmadım
He kan testimi canımmm bende idrar testi sandım ya özellerde ne tutturursa. Ben hep 50tlye veriyordum. Geçen kbbye gittim aynı hastaneye. Doktorda emin olmadan ilaç yazamam doğrula öyle yazıyım dedi. Vezneden direk kan testi dedim 78 aldı bu sefer. Kadın doğuma Muayene olmadığım için öyleymiş

Ayyyy bana da bisiler. Dedi anlamadım tamm yaptirmicam dedim salı günü regl günü gelmezse kendi doktoruma gider yaptırırım yada devlet hastanesi ismin hayırlı olsun bu arada

Ayyyy bana da bisiler. Dedi anlamadım tamm yaptirmicam dedim salı günü regl günü gelmezse kendi doktoruma gider yaptırırım yada devlet hastanesi ismin hayırlı olsun bu arada
Aile hekimine ver kuzum hiç olmadı. Valla bu dönemde dökmediğimiz para kalmadı
sağol bebeğim

Hiç deme ilaç gözüme gelmiyorda kan testi gözüme geldi vermedim
145 te cidden fazla çok haklısın canım bende olsam vermezdim o kadar. İdrar yapsaydın bari. Bende nedense bugün eşime yalvardım test al diye almadı yaaa. Hala akıllanmadım yine negatif alıp oturcam totomun üstüne birde ısrar ediyorum sanki çıkcak gibi

sev9 kuzu ben bu iki ay çörekotu kürünü yapmayı düşünüyorum. Bugun aldım şimdi tüm malzemeleri . Ikı ay denicem. Oluyor mu öyle ? Bir ay mı deniyim ? Sabah akşam mı yiyim ? Bilemedim nasıl yapmıştın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…