İnşallah canımÇok güzel yaaa olucakta hayalde kalmayacak
Aminn canım aminn dualarımızdan birbirimizi eksik etmeyelimmİnşallah canımbu gece bir yıllık kaderin yazıldığı rızıkların dağıtıldığı gece. Hepimizin yuvasına hayırlı evlat yazılsın inşallah
Şuan namaz kılamıyorum çok üzgünümAminn canım aminn dualarımızdan birbirimizi eksik etmeyelimm
A doğru unuttum olsun canım. Buda Allahtan gelen birşey normal duanı et inşallah kabul olurŞuan namaz kılamıyorum çok üzgünüm
İnşallah canım hepimizin duaları kabul olur inşallahA doğru unuttum olsun canım. Buda Allahtan gelen birşey normal duanı et inşallah kabul olur
Nasıl yapayım ? Reglim bugun son günü yarın biter tam 7. Günümdeyim. Yeni başlicam anca .Dene bence iki ay kuzum ben de denemeyi düşünüyorum tekrar bu ay belki olur ilk ayda ikinci aya gerek kalmaz
Tedaviye ara verdin dimi canım sendeNasıl yapayım ? Reglim bugun son günü yarın biter tam 7. Günümdeyim. Yeni başlicam anca .
on gün . Ya çörek otu tozunu yemek zor degil de tarçın çok zor ya agır geldi.mideme. Sabah akşam tatlı kaşığı dime ?
Ağır gelmedi kuzucum ben tadını çok yadırgamadım bol su aldım onla birlikte. Normali sabah bir tatlı kaşığı ama ben o zaman günde 3-4 yemek kaşığına kadar çıkmıştım acelem vardıNasıl yapayım ? Reglim bugun son günü yarın biter tam 7. Günümdeyim. Yeni başlicam anca .
on gün . Ya çörek otu tozunu yemek zor degil de tarçın çok zor ya agır geldi.mideme. Sabah akşam tatlı kaşığı dime ?
Evet canımTedaviye ara verdin dimi canım sende
Tatlım o bendede geldi geçen gün bilemiyom hayırlısı olur inşallahKızlar ilişkiden sonra gelen şeffaf uzayan akıntı normalmi yoksa ben yenimi yumurtluyorum. Of ne zor bu düzensizlik yaa
Senin kaç gün kaldı canım bataTatlım o bendede geldi geçen gün bilemiyom hayırlısı olur inşallah
Hayırlısı olsun sana iyi gelsin inşallah canımEvet canım
Adet günü gelmiş geçmiş ben hala yumurtlama kovalıyorum ya çok sinir bozucuuTatlım o bendede geldi geçen gün bilemiyom hayırlısı olur inşallah
Sahiden iyi mi geceleriyi geceler kızlar
Ay bilmiyorum iyimi benim içimde çok sıkıntı varSahiden iyi mi gecelerAllah bu mübarek gece de bizi mahrum bırakmasın inşallah ya
Evet kuzu sen eski sen değilsin bu araAy bilmiyorum iyimi benim içimde çok sıkıntı var
Evet canım hayır olsun inşallah tahammülsüzlük var içimdeEvet kuzu sen eski sen değilsin bu ara