Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayalim ektedir 🙄

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-27-20-29-15-46.jpg
    Screenshot_2021-03-27-20-29-15-46.jpg
    112,3 KB · Görüntüleme: 22
Dene bence iki ay kuzum ben de denemeyi düşünüyorum tekrar bu ay belki olur ilk ayda ikinci aya gerek kalmaz 😂
Nasıl yapayım ? Reglim bugun son günü yarın biter tam 7. Günümdeyim. Yeni başlicam anca .
on gün . Ya çörek otu tozunu yemek zor degil de tarçın çok zor ya agır geldi.mideme. Sabah akşam tatlı kaşığı dime ?

Nasıl yapayım ? Reglim bugun son günü yarın biter tam 7. Günümdeyim. Yeni başlicam anca .
on gün . Ya çörek otu tozunu yemek zor degil de tarçın çok zor ya agır geldi.mideme. Sabah akşam tatlı kaşığı dime ?
Tedaviye ara verdin dimi canım sende

Kızlar ilişkiden sonra gelen şeffaf uzayan akıntı normalmi yoksa ben yenimi yumurtluyorum. Of ne zor bu düzensizlik yaa

Ağır gelmedi kuzucum ben tadını çok yadırgamadım bol su aldım onla birlikte. Normali sabah bir tatlı kaşığı ama ben o zaman günde 3-4 yemek kaşığına kadar çıkmıştım acelem vardı 😂 Bu ay başlıycam ben de birazdan yaparım hatta günde iki yemek kaşığı yicem. Bir sabah bir akşam sen de öyle yap

Son düzenleme:
X