Evet canım burdan devamm devamlı olsun diye açtık burayıŞakaysa komik şaka değilse daha komikyok kız gerçek bebek olsa daha şaka gibi gelirdi alıştım adet olmaya alışmış kudurmuştan beterdir dedikleri doğruymuş
Üzülmedim kuzucum 19 kez aynı şeye üzülünmüyo galba
Burdayız bebeğim burası sonsuz topik dimi çikelatamCookiie
Yaaa hani pozitif olcaktı senin testi alıcaktım ya ben kız sabah ne hayaller kurmuştumBen sıkmaya başlıyorum o zaman . Kırmızıyı gördüm yine çünkü3 gün gecikmeli geldi . Hayırlısı olsun
Aaa ciddi misin değilsin demi
Allah ne zaman uygun görürse o zaman olsun. Evet hayaller hayatlar olduYaaa hani pozitif olcaktı senin testi alıcaktım ya ben kız sabah ne hayaller kurmuştum
Hayırlısı olsun bitanem bu ay inşallh olucak
Ciddiyim canım umutlar bahara kaldısev9 şimdi okudum yorumları ciddiymis üzüldüm ama
Bakıcam canım bende dediklerine ebru dediğin yoğunsa diğerinden yada benim attığımdan alıcam. Yeterki bende şu kırmızıları göreyimAllah ne zaman uygun görürse o zaman olsun. Evet hayaller hayatlar oldusen istediğin testi al canım en iyisi
Benim 10 gün oldu hiç bir belirtim yok maalesefOf kızlar iğneden 9 gün geçti, belim sanki ikiye ayrılacak gibi ağrıyor, göğüslerim çok sızlıyor çok dolgunlar bir de... benim gibi olan var mı?
Hayırlı zamanda olsun kuzum beCiddiyim canım umutlar bahara kaldı
Amin canım inşallahHayırlı zamanda olsun kuzum be
Yada görme bebiş olsunBakıcam canım bende dediklerine ebru dediğin yoğunsa diğerinden yada benim attığımdan alıcam. Yeterki bende şu kırmızıları göreyim
Nasip canım ama umudum yok bazen tükeniyorYada görme bebiş olsun
Umut tüketirse olmaz. Umudunu yitirme. Nasipte ne varsa o olur tabikiNasip canım ama umudum yok bazen tükeniyor
Aynen öyle bebeğim rabbim nasibimizi hayırlı etsinUmut tüketirse olmaz. Umudunu yitirme. Nasipte ne varsa o olur tabiki
13 yıl dolacak Nisan'da benimAynen öyle bebeğim rabbim nasibimizi hayırlı etsinsende 1 yıllıkmı evliydin
Aa demişmiydin canım benmi unuttum kafam karışık valla bu ara sen 1 yıldır diyince aklım ona kaydı dirrk13 yıl dolacak Nisan'da benim
Olur Allahın izniyle canım inşallahYok canım demedim hiç. Bir oğlum var 9 yaşında. Ona kardeş olucak inşallah olursa Allah verirse
İnşallah canım Allah hiç olmayanlara versin önce sonrada bizlere inşallahOlur Allahın izniyle canım inşallah
İsteyen herkese versin bitanem. İstemeyenlerin, haketmeyenlerin haklarını versin bize inşallahİnşallah canım Allah hiç olmayanlara versin önce sonrada bizlere inşallah