30 unda yaparım canım 31 inde yinelerim. baktım olmadı Tüp görüşmeleri başlıcak.Cnm bende pazar yaptım iğneyi belim kasıklarım çok ağrıyor bu ay ins güzel haber alırız hep birlikte ne zamn yapmayı düşünüyorsun testi ben ağrılardan dolayı kan testi versem mi bilemedim
Geçen hafta pazar cnm bugün iğnenin 10. Günü30 unda yaparım canım 31 inde yinelerim. baktım olmadı Tüp görüşmeleri başlıcak.
Canım pazar yaptıysan daha 2 gün olmuş ama... yanlış mıyım?
Aa o zaman 12 gün dolunca erken gebelikte cıkar, kanda daha net çıkar ama canım. Yaptır istersen, sonucu öğrenip rahatlarsın en azından. Pozitifse daha erken sevinirsin :) İnş güzel haberler alırsın, içimden bir ses evet diyor :)))Geçen hafta pazar cnm bugün iğnenin 10. Günü
Ay hadi az kalmış günle hızla geçsin bir pozitiff görelimGünaydın tatlım benim kaldı 6 gün bu ay burun belirtileri yaşıyorum ama umutsuz vakayım
Ay tüpü düşünme kız şimdi dur bu ay alalım güzel sonucu semden. Çağırma tüp müp evrene pozitif enerji gönderelimmGünaydın canım, ben haftaya yapıcam testimi :) Nasip Allahtan...yoksa tüp bebek başlıcaz büyük ihtimalle.
mecburum canım ya yaşım 35 eşim 42, 2. evlilik. 1 yıldır istiyoruz. 3. klomen tedavisi oldu. Amh da 0,67 ..Rabbim inşallah bu aya nasip eder de tüp e gerek kalmaz.Ay tüpü düşünme kız şimdi dur bu ay alalım güzel sonucu semden. Çağırma tüp müp evrene pozitif enerji gönderelimm
İnşallah kuzum inşallah rabbim hiç gerek bıraktırmasın hayırlısıyla bu ay gelsin minişmecburum canım ya yaşım 35 eşim 42, 2. evlilik. 1 yıldır istiyoruz. 3. klomen tedavisi oldu. Amh da 0,67 ..Rabbim inşallah bu aya nasip eder de tüp e gerek kalmaz.
Canım bunun yazacaktımAy hadi az kalmış günle hızla geçsin bir pozitiff görelim
Burun belirtisi nasıl oluyor canımm
Ayyysuan bı heyecanlandim test yapma direk kan ver benceKızlarr benim kahverengi akıntı tamamen kesildi dün akşamüstü beyaza döndü ve baya bel ağrım var sabah bel ağrısı ile uyandım tek taraflı bi test yapıyım diyorum ne olur ne olmaz diye saçma olmaz dimi dimi şuan test yapmam
Tek taraflı bel ağrısı bendede var ins tutunuyordureKızlarr benim kahverengi akıntı tamamen kesildi dün akşamüstü beyaza döndü ve baya bel ağrım var sabah bel ağrısı ile uyandım tek taraflı bi test yapıyım diyorum ne olur ne olmaz diye saçma olmaz dimi dimi şuan test yapmam
İns cnm ama bu ay test yapmadan kan vermeyi düşünüyorum cuma verecm bakalım içindeki ses ne güzel diyorAa o zaman 12 gün dolunca erken gebelikte cıkar, kanda daha net çıkar ama canım. Yaptır istersen, sonucu öğrenip rahatlarsın en azından. Pozitifse daha erken sevinirsin :) İnş güzel haberler alırsın, içimden bir ses evet diyor :)))
Hee bende diyorum acaba burun tıkanıklığı falanmı oluyor onlardamı belirtiCanım bunun yazacaktımhayırlısı ile ins eşim baya bu ay umutlu bende tık yok
Hee bende diyorum acaba burun tıkanıklığı falanmı oluyor onlardamı belirti
Bende senden umutluyum bu ay o ağrılar hayra alamettir inşallah
Geçmiş aylardan artık katılaştık kuzu bence artık umut etmeye korkuyoruzCnm inşallah inşallah ama dediğim gibi çok umutlanamaiyorum nedense
Haklısın tatlım eşimde öyle diyor iki oy negatif görünce kalmadı umut bu ay eşim baya umutlu ins tutunurGeçmiş aylardan artık katılaştık kuzu bence artık umut etmeye korkuyoruz
Rabbim eşinin ve senin yüzünüzü güldürsün bu ay bitanemm inşallah emeklerinin karşığı gelir artıkHaklısın tatlım eşimde öyle diyor iki oy negatif görünce kalmadı umut bu ay eşim baya umutlu ins tutunur
Kan için sağlık ocağına sabahtan gitmem lazım kuşum biliyorum negatif çıkcak zaten de en azından bilirim artık çıkardı derim kafam rahat olur tutunmaysa artık bittikten sonra çıkar muhtemelen dün akşam akıntı bittiAyyysuan bı heyecanlandim test yapma direk kan ver bence
Aynen tek taraflı sağ tarafta ara ara karına vuruyo çok şiddetli değil ama her an adet olcak gibi tetikteyim kuzum inşallah öyledirTek taraflı bel ağrısı bendede var ins tutunuyordure
İns cnm.Rabbim yüzümüzü güldürsünKan için sağlık ocağına sabahtan gitmem lazım kuşum biliyorum negatif çıkcak zaten de en azından bilirim artık çıkardı derim kafam rahat olur tutunmaysa artık bittikten sonra çıkar muhtemelen dün akşam akıntı bitti
Aynen tek taraflı sağ tarafta ara ara karına vuruyo çok şiddetli değil ama her an adet olcak gibi tetikteyim kuzum inşallah öyledir