- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 27
Benim her adete döncek gibi kuzucum kan versem sonuç çıkana kadar adet olurummKızlar gidip bi kan verin allah aşkına en azından kafanız rahatlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim her adete döncek gibi kuzucum kan versem sonuç çıkana kadar adet olurummKızlar gidip bi kan verin allah aşkına en azından kafanız rahatlar
Ama Drdr17 öyle değil onunki çok yüksek ihtimal cidden bi kan mı versen balımKızlar gidip bi kan verin allah aşkına en azından kafanız rahatlar
Yarın bat günüm . Böyle daha heycanlı :)) ahhahaKızlar gidip bi kan verin allah aşkına en azından kafanız rahatlar
Yavrum bu kadar uzun lekelenmeden sonra adete dönmez gibime geliyo tabi sen kendi vücudunu daha iyi tanirsinda adet olsaydı ikinci gün dönerdi benceBenim her adete döncek gibi kuzucum kan versem sonuç çıkana kadar adet olurumm
Testi boşver t3stler bi ise yaramıyoYarın bat günüm . Böyle daha heycanlı :)) ahhaha
Zaten oldum olacam gibi. Evdekı test de cıkmadı
Bade cok doğru söylüyosun bitanem :) çünki benım lekem gelir bir saate reglim başlar . Ama olmaz diye bişy yok belkı iğneden oluyor.Yavrum bu kadar uzun lekelenmeden sonra adete dönmez gibime geliyo tabi sen kendi vücudunu daha iyi tanirsinda adet olsaydı ikinci gün dönerdi bence
zannetmiyorum canım ama allah büyük ola da bilir yaniBade cok doğru söylüyosun bitanem :) çünki benım lekem gelir bir saate reglim başlar . Ama olmaz diye bişy yok belkı iğneden oluyor.
o değilde benım 6 yumurtam oluşmuştu 6 tız olmaz dime
Evet normalde öyle şuan adet olmam lazımdı çok yaşadığım bi durum da değil ama tedaviye başlamadan önce bir kez yaşadım kuzum adetten çok önce lekelenme oldu ama kesilmişti sürmedi bir hafta sonra adet gelmişti. Doktora gittim hemen hiçbi sorun gözükmedi ovülasyon dönemidir muhtemelen dedi. Neyse işte şimdi ona benzemiyo kesilmedi her an adete döncek gibi devam ediyo iki gündür bakalım ne olcakYavrum bu kadar uzun lekelenmeden sonra adete dönmez gibime geliyo tabi sen kendi vücudunu daha iyi tanirsinda adet olsaydı ikinci gün dönerdi bence
Hiç belli olmaz canım hayırlara çıksın rüyan inşallahKızlar rüyamda kendi bebeğime bakıyordum altını değiştirip hazırlayıp giydiriyodum ve üstüne üstlük soranlara ikinciye hamileyim diyodum o kadar gerçekçi bir ruyaydiki hala etkisindeyim bata 4 gün var ama negatif olduğunu düşünüyorum çünkü yüz felcinden dolayı kortizon tedavime devam ettik
Tamam bebeğim güzel haberler bekliyorum sendenYok kuzum ya yatın bat günüm çarbamya kadar beklicem
Hahsj ben bi kere aşılamada 5 bebek olanı görmüştüm Instagramdan ama annesi 3 bebeği aldırmışBade cok doğru söylüyosun bitanem :) çünki benım lekem gelir bir saate reglim başlar . Ama olmaz diye bişy yok belkı iğneden oluyor.
o değilde benım 6 yumurtam oluşmuştu 6 tız olmaz dime
Ben rgli oldum kuzum :)Evet normalde öyle şuan adet olmam lazımdı çok yaşadığım bi durum da değil ama tedaviye başlamadan önce bir kez yaşadım kuzum adetten çok önce lekelenme oldu ama kesilmişti sürmedi bir hafta sonra adet gelmişti. Doktora gittim hemen hiçbi sorun gözükmedi ovülasyon dönemidir muhtemelen dedi. Neyse işte şimdi ona benzemiyo kesilmedi her an adete döncek gibi devam ediyo iki gündür bakalım ne olcak
Inşallah dönmez de bende sana eziyet ederim beni neden dinlemdin diye yavrumEvet normalde öyle şuan adet olmam lazımdı çok yaşadığım bi durum da değil ama tedaviye başlamadan önce bir kez yaşadım kuzum adetten çok önce lekelenme oldu ama kesilmişti sürmedi bir hafta sonra adet gelmişti. Doktora gittim hemen hiçbi sorun gözükmedi ovülasyon dönemidir muhtemelen dedi. Neyse işte şimdi ona benzemiyo kesilmedi her an adete döncek gibi devam ediyo iki gündür bakalım ne olcak
Hayır yaa ciddi misin ben olsaydım da sen olmasaydın bu ay Çok üzüldüm yaBen rgli oldum kuzum :)
Valla yapcak bişy yok. Allah korusun sen nıye oluyorsun kız :) iyi kan vermeden oldum daha iyi olduHayır yaa ciddi misin ben olsaydım da sen olmasaydın bu ay Çok üzüldüm ya
Inşallah bakalım bu ay olmazsa diğer aylara inşallahHiç belli olmaz canım hayırlara çıksın rüyan inşallah
Ayy çok üzgünüm şuan olamaz hayırlısı olsun kuzumValla yapcak bişy yok. Allah korusun sen nıye oluyorsun kız :) iyi kan vermeden oldum daha iyi oldu
Üzülme hayatım. Ben eşimede bu yola girmeden demiştim bu son daha doktora uzun bir süre gitmicem. Bir süre ilgilenmicem olmazsa dedim. Şimdi işimd gücüme bakarım :)Ayy çok üzgünüm şuan olamaz hayırlısı olsun kuzum
Aynen kuzu belki boş verince daha iyi olur hiç beklemediğin enda gelir mucizelerin hayat bi sınav iste bazı konularda tökezleye biliyoruz iste ama bu tekrar ayaga kalkamiyacaz demek degildir ne demişler hayat sen hayal ederken basina gelenlerdir birlikte yaşayıp göreceğizÜzülme hayatım. Ben eşimede bu yola girmeden demiştim bu son daha doktora uzun bir süre gitmicem. Bir süre ilgilenmicem olmazsa dedim. Şimdi işimd gücüme bakarım :)