Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama iğnede etkili değilmi batta canım. 14 gün sonrası diye hesaplanıyor ya. Birde öyle bak.
Gerci bende iğneden 7 gün sonra regli olmuş insanım🤣🤣
Evet hatırlıyorum 😀 ama bana etki etmiyor :))
Ben adet olucam muhtemelen ama hala kafama takıyorum yumurtlamadan sonra 11.gün. Neden bu ay erken geliyo hiç.anlamadım o_O Açıkçası daha beklemiyordum ama yoksa da gelsin geçsin bitsin bekletmeden 😂
Bekliyorum 23 ü imiş bat günü . Az kaldı zaten.
ama ben hiç leke gelip aradan bir gün geçip regli olmadım.
bu arada ilişkiden tam 10. Gün geliyor yerleşme kanaması ortalama gün olarak kabul edilmiş benim aşılamada 10. Gün. 14. Güne kadar çıkabiliyormuş

bu arada ilişkiden tam 10. Gün geliyor yerleşme kanaması ortalama gün olarak kabul edilmiş benim aşılamada 10. Gün. 14. Güne kadar çıkabiliyormuş
Sanki ikinizinde yerleşme gibi içime doğuyor :süslü:

Benimde regli bi gelsede önüme baksam. Acaba ne kadar bekleticek beni :işsiz:

Bende biraz arastırdım öyle yazıyor her yerde . Cok sinir oldum gündüz. Şimdi moralim yerinde inşlh öyledir :)

Verem olana kadar bekliyoruz galiba 😅
İnşallah Allah hamilelerimiz artsın artık 😍😍

ömrümüz beklemekle geçiyor vallaha 😅

Benim yumurtlama 10 mart oldu bu ay. Benimde o civardı muhtemelen bat. Benimde en fazla bigün önce geliyo kahverengi akıntı. Yarına gelcek diyorum gelmedikçe insan umut ediyor canım ya gelsin istiyorum hemen. Ama senin aşılama yani tam günleri uyuyo bence hiç düşünme yerleşme olduğu belli 😍
Sanki ikinizinde yerleşme gibi içime doğuyor :süslü:
Yok kuzu ben adet olcam olurum yani muhtemelen yarına 😂

Çatlicam kızlar çatlicam 😞
Bu adet söktürücü bittikten kaç gün sonra gelir ki adet ? Yarın ilaç biteli 5 gün olucak ve hala yok adet sancım var ama sadece bol bol beyaz akıntım var başka bişey yok! Yumurtlamadan sonra 25inci gün hala yok zaten geç yumurtlama olmuştu.. En son ocakta adet oldum resmen ya. Sanki böyle doldum adet olsam üstümden koca bi ağırlık kalkacak çatlicak gibiyim artık

Çatlicam kızlar çatlicam 😞
Bu adet söktürücü bittikten kaç gün sonra gelir ki adet ? Yarın ilaç biteli 5 gün olucak ve hala yok adet sancım var ama sadece bol bol beyaz akıntım var başka bişey yok! Yumurtlamadan sonra 25inci gün hala yok zaten geç yumurtlama olmuştu.. En son ocakta adet oldum resmen ya. Sanki böyle doldum adet olsam üstümden koca bi ağırlık kalkacak çatlicak gibiyim artık
Tarusal mı kullandın ?
doktora da gitmiştin gebelik yok degil mi ?
yarın olursun buyuk ihtimalle . Sabah akşam içtin değil mi ? Beş gün. Beş günde üstünden geçmiş bugün yarın olursun çok normal. Sıkma canını. Ben yıllarca kullandım. Pikoluyum ben regli görmüyordum tedavıye başlamadan önce ben çok kullandım o ilaçlardan. Süre normal yani

Tarusal mı kullandın ?
doktora da gitmiştin gebelik yok degil mi ?
yarın olursun buyuk ihtimalle . Sabah akşam içtin değil mi ? Beş gün. Beş günde üstünden geçmiş bugün yarın olursun çok normal. Sıkma canını. Ben yıllarca kullandım. Pikoluyum ben regli görmüyordum tedavıye başlamadan önce ben çok kullandım o ilaçlardan. Süre normal yani
Yok canım tarlusal değil orgametril.
Yoktu kuzum kan sonucu negatifti.
Önce sabah akşam içiyordum 4 günde gelmişti bi bikerede 8 günde geldi. Doktorum aynı anda atmamı söyledi her ikisini durum aynı.. 10 gün boyunca kullandım işte..
Valla yoruyor insanı öyle böyle değil.. c-life başlicam siparişim geldi ama adet yok yani bi şu umudum geri doğsun hadi yeni bi ay yeni bi umut diyeyim istiyorum ama öyleeee adet bekliyorum ya ne bicim bişey gerçekten çok YIPRATICI !

Benim yumurtlama 10 mart oldu bu ay. Benimde o civardı muhtemelen bat. Benimde en fazla bigün önce geliyo kahverengi akıntı. Yarına gelcek diyorum gelmedikçe insan umut ediyor canım ya gelsin istiyorum hemen. Ama senin aşılama yani tam günleri uyuyo bence hiç düşünme yerleşme olduğu belli 😍

Yok kuzu ben adet olcam olurum yani muhtemelen yarına 😂
HAyatım sabah yine geldimi senden ? Benden yine geldi .ama agrı vs yok

HAyatım sabah yine geldimi senden ? Benden yine geldi .ama agrı vs yok
Evet canım peçeteye geldi çamaşıra bir damla bile geçmiyo adete de dönmüyo. Bende karın ağrısı yok belim ağrıyo geceden beri ara ara. İki arada bi derede devam edicek heralde 😂

Yok canım tarlusal değil orgametril.
Yoktu kuzum kan sonucu negatifti.
Önce sabah akşam içiyordum 4 günde gelmişti bi bikerede 8 günde geldi. Doktorum aynı anda atmamı söyledi her ikisini durum aynı.. 10 gün boyunca kullandım işte..
Valla yoruyor insanı öyle böyle değil.. c-life başlicam siparişim geldi ama adet yok yani bi şu umudum geri doğsun hadi yeni bi ay yeni bi umut diyeyim istiyorum ama öyleeee adet bekliyorum ya ne bicim bişey gerçekten çok YIPRATICI !
Sıkma canını. İnan ki ayda 10 sefer doktora gidip birton ilaçlar kullanıp sonuç alamamak daha yıpratıcı. Sitresden gecikir bak biraz akılına bırak

Evet canım peçeteye geldi çamaşıra bir damla bile geçmiyo adete de dönmüyo. Bende karın ağrısı yok belim ağrıyo geceden beri ara ara. İki arada bi derede devam edicek heralde 😂
Senınle aynı anda aynı şeyleri yaşadığıma yemin ederim inanamıyorum ya 😁 şaaka gibi dime :))
Benımde bel agrım ama hafif göğüslerde bişy yok.

Senınle aynı anda aynı şeyleri yaşadığıma yemin ederim inanamıyorum ya 😁 şaaka gibi dime :))
Benımde bel agrım ama hafif göğüslerde bişy yok.
Kızz aynen öylee göğüslerde bişey yokk 😂😂 çok garip yaa ay ne varsa birlikte var adet olcaksak da bebek varsa da 😂😂

Kızlar gidip bi kan verin allah aşkına en azından kafanız rahatlar 😊

X